Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai.IV tema

QUOTE(*Ciau ciau* @ 2014 02 11, 17:41)
Sveikutes, buvau Madoje, prisipirkau plonu siuliuku Nr 50 smile.gif db dirbsiu. Atsiunte japoniska biseri, l grazus ir kokybiskas, bet koks smulkus  biggrin.gif sakykite, normaliam žgutui veriant 11nr biseriu, kiek i eile deti biseriuku? 9vnt ne per mazai?

cia priklauso kokio storumo nori. jei plonam, uzteks, jei nori storuliuko, tai mazai. as siuo metu kurpiu su 18 eiluteje (nr11 preciosa), ir nepasakyciau, kad labai labia storas. Kai su valu veriau, tai esu verusi net is 6 karoliuku (ten buvo 10nr), reikejo plono, bet ilgo. taiga nuo tavo fantazijos, poreikio, uzmatymo kaip bus ir t.t.
As Pati cia dar zalia. Su valu tai jau esu suverus daugiau, o vat su vaseliu neriu tik antra dar ax.gif
seekmes ir tau wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai gražūs darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos visos,

Aš irgi užsikrėčiau žgutų liga biggrin.gif ir bandau tobuinti savo įgudžius
Šiandien dairiausi karoliukų ir tinklapyje veriame.lt aptikau akciją preciosa karoliukams. 50 proc. bet užsakymas turi buti ne mažiau kaip už 50 lt. gal kas nors nori kooperuotis, nes man vienai tiek karoliukų nereikia g.gif
jei kas noretu koperuotis butu smagu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanele222 @ 2014 02 12, 11:29)
Sveikos visos,

Aš irgi užsikrėčiau žgutų liga  biggrin.gif  ir bandau tobuinti savo įgudžius
Šiandien dairiausi karoliukų ir tinklapyje veriame.lt aptikau akciją preciosa karoliukams. 50 proc. bet užsakymas turi buti ne mažiau kaip už 50 lt. gal kas nors nori kooperuotis, nes man vienai tiek karoliukų nereikia  g.gif
jei kas noretu koperuotis butu smagu thumbup.gif

Aha. ten kelis mėnesius nebuvo akcijos biseriui, o šiemet jau antra iš eilės doh.gif Pas mane tokios biserio atsargos, kad protinga susilaikyti. Beje, prieš kelias dienas pliekiausi su jais: atsiuntė Nr 9 juodą matinį biserį. Bet taip tik ant pakelio parašyta. Realiai Nr 9 ten buvo ne daugiau kaip 10 gr. sudėjus su likučiu iš ankstesnio pakelio stora apyrankė vos vos išėjo.
O paskambinus man aiškina, kad toks biseris kokybiškas!!!! mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Edora @ 2014 02 12, 11:59)
Aha. ten kelis mėnesius nebuvo akcijos biseriui, o šiemet jau antra iš eilės  doh.gif Pas mane tokios biserio atsargos, kad protinga susilaikyti. Beje, prieš kelias dienas pliekiausi su jais: atsiuntė Nr 9 juodą matinį biserį. Bet taip tik ant pakelio parašyta. Realiai Nr 9 ten buvo ne daugiau kaip 10 gr. sudėjus su likučiu iš ankstesnio pakelio stora apyrankė vos vos išėjo.
O paskambinus man aiškina, kad toks biseris kokybiškas!!!!  mad.gif

as vieną kartą iš jų užsakinėjau tai lyg viską tavrkingai atsiuntė.
aišku kaip ir visur matyt pasitaiko
niu gaila, tai matyt neužsisakysiu verysad.gif nes vienai už 50 lt per daug gaunas tu biseriu biggrin.gif
Atsakyti
Oi merginos zinokit baigiu suvargti su zguto pradzia. Ardziau jau gal 10kartu, na niekaip man neiseina g.gif antroje eileje vieni karoliukai eina uz pirmos eiles karoliuku,kiti virs pirmos eiles karoliuku,vienu zodziu-neiseina nors tu ka. Darau viska kaip parodyta video,nesuprantu kodel nesigauna. Gal pradejau su per mazais karoliukais-11nr,gal reikejo pasiimti daugiau spalvu-dabar viena eile tamsiai ruda,kita-balta. Veliau imesiu foto,pavaiksciosim su dukryte lauke,reikia pravedinti galva,nes nuo vakar vakaro vis kariauju su trim eilem doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Ciau ciau*: 12 vasario 2014 - 12:18
sveikos merginos.senokai vartau jusu zgutu temute,tyliai dziaugiuosi jusu darbeliais ir pati ne nepajutau kaip uzsikreciau siuo groziu.su virbalais ir vaseliu draugauju neblgai,siuliukus pirkau 50,vaseli-06,biseri 11.susiduriu su ta pacia problema kaip ir pries tai rasiusi mergina.eilute darau is 8 karoliuku,pirmas ratukas viskas ok,na o paskui kazkokia nesamone gaunasi.gal sakau yra kazkokia gudrybe kaip ta pradzia iveikti.bandziau praktikuotis su stambesniais karoliukais,vistiek ne kas.lauksime bendrai pabalbos.
Atsakyti
Kažkuriame poste rašiau, kad pradžia pradedantiems labai jau neaiški, tad darbo palengvinimui ir darbelio išlyginimui įstatau į "žguto" vidų pieštuką/tušinuką, tinkantį pagal skersmenį ir apspaudžiu pirštais karoliukus aplink jį. Iš karto pasimato, kuris karoliukas buvo paskutinis ir kuris sekantis. Kita išeitis: galite pradžią daryti dviejų spalvų- pvz. 8 k.:juoda-balta-juoda-balta ir t.t. arba 2j-2b-2j-2b. Taip matysite į kurį sekantį karoliuką (spalvą) orientuotis.
Papildyta:
QUOTE(Edora @ 2014 02 12, 11:59)
...atsiuntė Nr 9 juodą matinį biserį. Bet taip tik ant pakelio parašyta. Realiai Nr 9 ten buvo ne daugiau kaip 10 gr...

O likęs koks buvo? Nes paskutiniu metu teko matyti keliuose pakeliuose skirtingo dydžio sukrautus karoliukus...
Atsakyti
gera mintis su 2 spalvu karoliukais,reiks pasipraktikuoti.aciu uz minti.
Atsakyti
Merginos, ar yra SM tema skirta nertiems telefonų dėklams iš biserio? Niekaip nerandu...
Atsakyti
QUOTE(*Ciau ciau* @ 2014 02 12, 13:17)
Oi merginos zinokit baigiu suvargti su zguto pradzia. Ardziau jau gal 10kartu, na niekaip man neiseina  g.gif antroje eileje vieni karoliukai eina uz pirmos eiles karoliuku,kiti virs pirmos eiles karoliuku,vienu zodziu-neiseina nors tu ka. Darau viska kaip parodyta video,nesuprantu kodel nesigauna. Gal pradejau su per mazais karoliukais-11nr,gal reikejo pasiimti daugiau spalvu-dabar viena eile tamsiai ruda,kita-balta. Veliau imesiu foto,pavaiksciosim su dukryte lauke,reikia pravedinti galva,nes nuo vakar vakaro vis kariauju su trim eilem  doh.gif

Pabandyk pradžioje be biserio nerti ir tik kai jau gausis aiškus vamzdukas pradėk biserį nerti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2014 02 12, 15:24)
Pabandyk pradžioje be biserio nerti ir tik kai jau gausis aiškus vamzdukas pradėk biserį nerti  mirksiukas.gif

Pirma kart neriant atrodo beviltiska ir tikrai sudetinga. man parode ir siek tiek pradzia panere, tada jau daug aiskiau ir isikirtau, tai antra karta neriant jau ir pradzia gavosi. paciai bandant tikrai labia sudetinga
sekmes thumbup.gif
Atsakyti