Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai.IV tema

QUOTE(yerena @ 2014 02 08, 22:00)

Gal kitos narės patars dažniausiai naudojamų vąšelių numeriukus?

pas mane 1.5mm- dar mazesniu neisivaizduoju kaip galeciau nert rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2014 02 08, 23:00)

Dėl siūlų- gal iriso tipo įsigyjote? Nebus per stori 11/0 karoliukams?

O kokius siūlus pati naudojate?

Aš pirkau "Midaroj" tokius siūlus. Jie slidesni, lygesni ir kiečiau susukti, nuo karoliukų stumdymo nepasišiaušia. Vašelis pas mane 0,8mm (šalia yra skaičiukas 16) "TULIP" , man jis kažkaip maloniausiai slysta, nes turiu kažkokį nežinomos firmos, tai jis neslysta ir labai sunku nerti g.gif Neriu su nr.11 Preciosa, tačiau Toho wub.gif nepakartojamas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2014 02 09, 12:13)
O kokius siūlus pati naudojate?...Vašelis pas mane 0,8mm (šalia yra skaičiukas 16) "TULIP" , man jis kažkaip maloniausiai slysta...

QUOTE(yerena @ 2014 01 14, 01:17)
štai, kairėj Nr. 50 medvilniniai, pavadinimo nepasakysiu, nes pasimetė etiketė, likę du- sintetiniai "Kaplan" Polyester dantel ipligi, No 50 (juos ir naudoju):
user posted image
Medvilninis siūlas "erdvesnis", labai lengva išsluoksniuoti, o štai sintetiniai labai gerai susukti.

O dėl vąšelio- įsigyjau keletą TULIP 0.5 mm- darbas su jais tiesiog pasaka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2014 02 09, 13:52)
O dėl vąšelio- įsigyjau keletą TULIP 0.5 mm- darbas su jais tiesiog pasaka  wub.gif

O kur tokių siūlų rasti ? g.gif
Atsakyti
Pirkau prieš gerus 8 m Gariūnuose, juos baiginėju, o mūsų parduotuvėse įsigyjau poliesterinių, irgi patinka. Lyginant su medvilniniais labai slidūs, bet užtat "nesipūkuoja"
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2014 02 09, 11:13)
O kokius siūlus pati naudojate?

Aš pirkau "Midaroj" tokius siūlus. Jie slidesni, lygesni ir kiečiau susukti, nuo karoliukų stumdymo nepasišiaušia. Vašelis pas mane 0,8mm (šalia yra skaičiukas 16) "TULIP" , man jis kažkaip maloniausiai slysta, nes turiu kažkokį nežinomos firmos, tai jis neslysta ir labai sunku nerti  g.gif  Neriu su nr.11 Preciosa, tačiau Toho  wub.gif nepakartojamas
user posted image

as irgi radau Kaune kur "gyvai" nusipirkti tokiu siulu, o vaseli nusipirkau 0.6 , tai man atrodo pats tas, nors Tulip 0.5 dar neturejau rankose.

QUOTE(raganieška @ 2014 02 09, 13:01)
O kur tokių siūlų rasti ?  g.gif

yra ir internete keletas parduotuviu, o kokiam Jus mieste? gal patarsim kas kur perkam siuliukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva0004 @ 2014 02 09, 18:50)
yra ir internete keletas parduotuviu, o kokiam Jus mieste? gal patarsim kas kur perkam siuliukus  4u.gif

Aš iš Vilniaus, bet kad ir internete Kaplan siūlų nerandu LT pirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2014 02 09, 18:54)
Aš iš Vilniaus, bet kad ir internete Kaplan siūlų nerandu LT pirkti  g.gif

Šituos aš tik Gariūnuose įsigyjau. Daugiau nesutikau, deja...
Atsakyti
Sveikos merginos,

As va tokius siulus nusipirkau, turbut bus per stori 11Nr karoliukams. g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Ciau ciau*: 10 vasario 2014 - 09:57
QUOTE(*Ciau ciau* @ 2014 02 10, 10:55)
Sveikos merginos,

As va tokius siulus nusipirkau, turbut bus per stori 11Nr karoliukams.  g.gif 

manau bus per stori. Altin Basak kamuoliukas 20gr - 195m
Atsakyti
QUOTE(*Ciau ciau* @ 2014 02 10, 09:55)
Sveikos merginos,

As va tokius siulus nusipirkau, turbut bus per stori 11Nr karoliukams.  g.gif 

zinok bus per stori, jau vien I adata neikisi situ. sitie kaip suprantu 8 nr, as turejau 20 numerio preciosa nr9, tai buvo gerai, bet plonesniu jau nebuciau suverusi
Atsakyti
Sveikutes, buvau Madoje, prisipirkau plonu siuliuku Nr 50 smile.gif db dirbsiu. Atsiunte japoniska biseri, l grazus ir kokybiskas, bet koks smulkus biggrin.gif sakykite, normaliam žgutui veriant 11nr biseriu, kiek i eile deti biseriuku? 9vnt ne per mazai?
Atsakyti