Aciu mergaites,tiek daug atsakote. Jus nuostabios. jei nesunku pasakykite dar kur dazniausiai perkate biseri? Db ziurejau akmeneliai.com, ten ju nemenkas pasirinkimas.
QUOTE(*Ciau ciau* @ 2014 02 03, 18:45)
Aciu mergaites,tiek daug atsakote. Jus nuostabios. jei nesunku pasakykite dar kur dazniausiai perkate biseri? Db ziurejau akmeneliai.com, ten ju nemenkas pasirinkimas.
Aš dažniausiai perku Vilniuje Pylimo g. esančioje parduotuvėje. Perkant didesniais kiekiais gera kaina gaunasi ir gali pačiupinėt, pamatyt tikrą spalvą. Užsisakinėjant internetu buvau kelis kartus nusivylusi dėl spalvų, nes nuotraukoje viena spalva, o kai atsiuntė visai kitaip atrodo
*Ciau ciau*, perku gyvai Pylimo g. 58 / Bazilijonų g. 1 parduotuvėje (veriame.lt). Japoniško galite rasti Pilies g.
Aciu merginos uz kontaktus. Dar sakykite kiek mazdaug gramais biserio reikia vienam zgutui? Neisivaizduoju kiek cia jo pirktis.
*Ciau ciau*, darysite vienspalvi ar rastuota? Plona ar storuliuka?
P.S. Vienas pakelis +-50 g.
P.S. Vienas pakelis +-50 g.
Manau kaip pirma karta darysiu plona,ir dvieju spalvu kad lengviau susigaudyciau.
QUOTE(*Ciau ciau* @ 2014 02 04, 16:09)
Manau kaip pirma karta darysiu plona,ir dvieju spalvu kad lengviau susigaudyciau.
Imkite po vieną pakelį (kalbu apie čekišką Preciosa), jo užteks ne vienam darbeliui (10/0 ar 11/0). Dėl sufasuoto Preciosa biserio po 10 g reiktų skaičiuoti. Beje, nersite lariatą ar standartinio ilgio kaklo papuošalą?
Man Nr 10 vieno ~50 gr pakelio užtenka dviem trumpoms virvelėms (~46 cm kaklo papuošalas), jei eilėje 8 karoliukai. Ir dar lieka. Pvz kitos kakroliukų virvelės pamarginimui
Lariatas ateityje taip manau. Gal kolkas pabandysiu standartini. Db paziurejau akmeneliai.com viename pakelyje 10g. Tai kiek pakeliu jus sunaudojat standartiniam zgutui? Aciu uz ats
QUOTE(*Ciau ciau* @ 2014 02 04, 17:05)
...Db paziurejau akmeneliai.com viename pakelyje 10g. Tai kiek pakeliu jus sunaudojat standartiniam zgutui? Aciu uz ats
Kokio dydžio biserį naudosite? Ir kiek karoliukų ratuke planuojate?
QUOTE(*Ciau ciau* @ 2014 02 04, 18:05)
Lariatas ateityje taip manau. Gal kolkas pabandysiu standartini. Db paziurejau akmeneliai.com viename pakelyje 10g. Tai kiek pakeliu jus sunaudojat standartiniam zgutui? Aciu uz ats
Čekiškas PRECIOSA biseris gamykliškai buna supakuota po 50g. , tikriausiai žiūrėjote Toho biseriuką. Pirmam kartui aš siūlyčiau nusipirkti dvi patinkančias spalvas čekiško biserio po vieną pakelį
QUOTE(Prakseda @ 2014 02 04, 17:26)
Čekiškas PRECIOSA biseris gamykliškai buna supakuota po 50g. , tikriausiai žiūrėjote Toho biseriuką. Pirmam kartui aš siūlyčiau nusipirkti dvi patinkančias spalvas čekiško biserio po vieną pakelį
Bet įmanoma parduotuvėje įsigyti jo sufasuoto ir po 10 g. O dėl pirmo karto- jei *Ciau ciau* planuoja naudoti tik japonišką- tai kam vargti su ne visada lygiu Preciosa?