Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai.IV tema

As kemsu nuo 18 karoliuku, nes tikrai laisvai neriu...ir jei dar reikia isplesti iki 21 , tai per ispletima jis lenkdamasis susiploja tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmute35 @ 2014 02 02, 13:05)
As kemsu nuo 18 karoliuku, nes tikrai laisvai neriu...ir jei dar reikia isplesti iki 21 , tai per ispletima jis lenkdamasis susiploja tongue.gif

Kuom (jei ne sinteponu) kemšate? Maniškiai ir 15 k. lenkdamiesi susiploja, tad ir tokius turiu užpildyti...
Atsakyti
O jei kelioninei pagalvėlei vidurius paleisti? Ten viduj tokios granulės g.gif
Atsakyti
o jei pabandzius juros putos granulem bigsmile.gif ar kas bandet? dabar neturiu storulio...ner kaip isbandyti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Prakseda @ 2014 01 26, 22:47)
Ilgai as jaukinausi zguta ir pagaliau

Prakseda labai grazu. Ar galite isduoti su kelinto dydzio karoliukais verete? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif Dažniausiai naudoju čekiška biserį, 10 dydį. Tas raudonas žgutas buvo darytas iš didesnių, bijau pameluoti bet turėtu būti 9 gal 8 g.gif

Turiu proga pasirodyti dar pora naujų darbelių biggrin.gif

Tiesiog įsimylėjau šitą mėtinę spalvą wub.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vilmute35 @ 2014 02 02, 16:24)
o jei pabandzius juros putos granulem bigsmile.gif  ar kas bandet?

Bandžiau su tom smulkesnėm, padovanojau pažįstamai- jai nepatiko, nes ne visu perimetru užpildė žguto vidų (sakė susiploja sulenkimo vietose) ir po tam tikro nešiojimo laiko (matyt palanksčius) pradėjo jai byrėti baltos dulkės iš žguto. Teko ardyto vieną galą ir užpildyti sinteponu.
Atsakyti
Labai grazu.man antras nerealus. Tas metinis vasarai wub.gif
Tai man pirma karta veriant pirktis 10nr karoliukus butu geriausia?
Atsakyti
QUOTE(*Ciau ciau* @ 2014 02 03, 13:11)
Labai grazu.man antras nerealus. Tas metinis vasarai  wub.gif

Asmeniškai aš pirmą kartą dariau su didesniais karoliukais. Kol supratau kurioj pusej kišti vašelį, kaip perversti karoliuką su didesniais buvo papraščiau. Po to jau mažinau juos smile.gif
Aišku, čia veteranės galėtu daugiau patarti, bet mano nuomone, jei nersi pirmą kartą, tai pabandyk su didesniais karoliukais, gal net paimk kelias spalvas, kad matytum ar teisingais jis sukasi. O kai jau suprasi visą technologiją rinkis karoliukus, kurie tau labiausiai prie širdies 4u.gif
Man kol kas 10nr labiausiai patinka, nes jų spalvų didelis pasirinkimas ir pakankamai lengvai veriasi ant siūlų, kuriuos aš turiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Siūlyčiau nuo Nr 8 pradėti. Pas mane irgi einamiausias Nr 10, nors yra nemažai turiu ir 11 (bet čia jau neriu tik toms klientės, kurios moka vertinti wink.gif
Atsakyti
Aciu uz ats.kai suverpsiu butinai parodysiu jusu teismui. :-)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Ciau ciau*: 03 vasario 2014 - 12:23
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2014 02 02, 15:03)
O jei kelioninei pagalvėlei vidurius paleisti? Ten viduj tokios granulės g.gif

vargu, nors nepabandžiusi nesužinosi, praardyk skylutę ir patikrink mirksiukas.gif

QUOTE(*Ciau ciau* @ 2014 02 03, 12:11)
Labai grazu.man antras nerealus. Tas metinis vasarai  wub.gif

kai aš pradėjau nerti žgutus, ėmiau čekišką 11 arba toho 12, svarbiausia pasiimti skirtingas spalvas ir suprasi visą nėrimo eigą mirksiukas.gif man dideli karoliukai nemieli blush2.gif
Atsakyti