Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai.IV tema

"Granulinis" sinteponas
user posted image

Atplėšiu po 5-6 granules ir kemšu į vidų, sluoksniais. Jei iš karto per daug paimsi- žgute jis nepasiskirsto tolygiai, stovi kietu gumulu...
Atsakyti

Dėkui, Yerena. Reiks paieškot Lietuvoj. Gal vis tik prekiauja kas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edora: 28 sausio 2014 - 12:49
Edora, gavau žinutę, kad kažką tokio galima įsigyti rūsyje, audinių parduotuvėje H. Manto g. (priešais Žalią Stotelę ir audinių parduotuvę virš jų)- 20 Lt/kg
Atsakyti
QUOTE(Prakseda @ 2014 01 26, 21:47)
Ilgai as jaukinausi zguta ir pagaliau prisijaukinau  4u.gif Dabar bandau susidraugauti su storuliukais smile.gif

saunu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, esu naujokė šiame forume ir noriu paprašyti Jūsų pagalbos smile.gif paprastus žgutus nerti sekasi puikiai, o va storuliukus niekaip neperprantu verysad.gif gal kas gali padėti aiškiai paaiškinti kaip tiksliai veriamas storas žgutas? žiūrėjau ir rusišką foruma, bet nelabai aš ten suprantu (susipykusi su rusų kalba unsure.gif ). Labai prašau padėkite man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2014 01 28, 13:38)
"Granulinis" sinteponas
user posted image

Atplėšiu po 5-6 granules ir kemšu į vidų, sluoksniais. Jei iš karto per daug paimsi- žgute jis nepasiskirsto tolygiai, stovi kietu gumulu...

tokiu sinteponu būna pagalvės kimštos, taip ir užrašyta
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2014 01 28, 14:06)
tokiu sinteponu būna pagalvės kimštos, taip ir užrašyta

tai pigiau pirkt pagalve ir ardyt?
Atsakyti
QUOTE(Akva0004 @ 2014 01 31, 18:27)
tai pigiau pirkt pagalve ir ardyt?

Viena mama parašė, kad kg tokio sintepono kainuoja 20 Lt. Manau pagalvinis variantas bus brangesnis g.gif
Atsakyti
As nesiryztu kimsti sinteponu blush2.gif kazin , ar intensyviai nesiojant zguta kimsta sinteponu jis laikui begant neislystu kaip is striuku....gal kas turit patirties.....nes mano nerimas yra pakankamai laisvas, todel ir abejoju blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmute35 @ 2014 02 01, 18:45)
As nesiryztu kimsti sinteponu blush2.gif kazin , ar intensyviai nesiojant zguta  kimsta sinteponu jis laikui begant neislystu kaip is striuku....

Aš dovanotą storuliuką kimštą sinteponu nešioju 4 dienas per savaitę jau trečius metus- niekas nelenda, nesimato jokių "plaukučių". Žguto nei plauname, nei drėkiname, jo užpildas lieka savo vietoje, juk pats žgutas nėra ekstremaliai lankstomas...
P.S. Jei ne sinteponu ir vamzdeliais, tai kuom galima būtų jį dar užpildyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yerena: 01 vasario 2014 - 19:01
Aš savo storų žgutų niekuo nekimšu. Jie ir taip savo forma laiko kuo puikiausiai. smile.gif
Atsakyti
Nekemšu ir aš schmoll.gif
Atsakyti