Atidarau nauja žgutu tema savo nauju darbu,
"Šokoladiniai purslai"
QUOTE(meskutejolanta @ 2013 09 25, 10:49)
Koks grožis
Laba
Grazus sokoladiniai purslai
Susiveriau ir as karoliukus, bet matyt kazko nepagaunu nes man gaunasi kazkoks karoliuku ir siulu gumuliukas, o to laukiamo efekto, to grozio vis nepavyksta isgaut - matyt kazka ne taip darau, bet ka nelabai suvokiu
Susiveriau ir as karoliukus, bet matyt kazko nepagaunu nes man gaunasi kazkoks karoliuku ir siulu gumuliukas, o to laukiamo efekto, to grozio vis nepavyksta isgaut - matyt kazka ne taip darau, bet ka nelabai suvokiu
QUOTE(bangabanga @ 2013 09 26, 20:21)
Laba
Butinai reikia atitaikyti vaseli,siulu stori ir karoliuku dydi...Ir aisku kantrybes.
Sekmes! Lauksim rezultato.
QUOTE(meskutejolanta @ 2013 09 28, 17:54)
Butinai reikia atitaikyti vaseli,siulu stori ir karoliuku dydi...Ir aisku kantrybes.
Siulai is turgaus 50 nr, kabliukas 0,65, nes 0,7 nebuvo, tai gal man biseris netinka nes pamasciau kad 11 man per smulkus pradziai, tai pasiemiau 10
QUOTE(meskutejolanta @ 2013 09 25, 09:49)
Labai gražus
Norėčiau ir aš kada pabandyti šią techniką, tik ji man per daug kantrybės reikalaujanti atrodo
QUOTE(bangabanga @ 2013 09 29, 13:12)
Siulai is turgaus 50 nr, kabliukas 0,65, nes 0,7 nebuvo, tai gal man biseris netinka nes pamasciau kad 11 man per smulkus pradziai, tai pasiemiau 10
Turetu buti viskas gerai.
labai gražus temos atidarymas
Aciu Aruna uz pamaloninima
Sveikos , merginos ....pasidziaugsiu ir as savo keliais naujais darbeliais:
" Juros gelmese"
" Pokeris"
" Kimono"
"Klevai'
http://public.fotki....35/rankdarbiai/
" Juros gelmese"
" Pokeris"
" Kimono"
"Klevai'
http://public.fotki....35/rankdarbiai/
noriu paklausti, perskaiciau bilekiek puslapiu ir tema jau kelinta, bet arba praleidau, arba neuzsifiksavo, kaip jus platinat zguta? ar tik foto taip atrodo, ar ties uzsegimu, pas kai kurias, plonesnis zgutas toliau storeja, ir vel suploneja gale? kaip pridet tu karoliuku?
Papildyta:
tuo paciu pasirodau pirma savo darbeli verta su valu, nera labai lygus vietomis, bet... esu patenkinta