Įkraunama...
Įkraunama...

Lazeris Fraxel Dual (randai po spuogų, dėmės)

QUOTE(leilaleila @ 2013 11 13, 23:23)
jau turejo praeit.. Jusu vietoj pasisakmbinciau daktarei kuri dare ir pasiklausciau, nes kaist taip ilgai neturetu, o ir paciai ramiau bus, kai atsakys daktare, nes speliot cia galim daug ka smile.gif

Man sakė, kad odos raudimas ir kaitimas gali trukti iki pusės metų g.gif Nes oda vis dar gyja ir visiškai viskas sugiję bus per pusmetį...
Atsakyti
sveikos
aš dariausi šią procedūra 3 kartus Era esthetic klinikoje. Dar reikės kokių dvieju, bet jau nevisam veidu bet tik pavieniams randeliams, kurie buvo dideli iš pat pradžių. Kaupiuosi morališkai, dėl to kad skauda, ir savaitę namų areštas, jei žmonių nenori gąsdinti, sutinus būnu 3 dienas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(penga @ 2013 11 26, 10:21)
sveikos
aš dariausi šią procedūra 3 kartus Era esthetic klinikoje. Dar reikės kokių dvieju, bet jau nevisam veidu bet tik pavieniams randeliams, kurie buvo dideli iš pat pradžių. Kaupiuosi morališkai, dėl to kad skauda, ir savaitę namų areštas, jei žmonių nenori gąsdinti, sutinus būnu 3 dienas doh.gif

Gal būtų galima pamatyti nuotraukytę, kad ir be akių, tik skruostukų prieš ir po?
Atsakyti
QUOTE(Džiazuu @ 2013 11 26, 13:07)
Gal būtų galima pamatyti nuotraukytę, kad ir be akių, tik skruostukų prieš ir po?

neturiu tokių foto prieš po ax.gif . Kažkaip nepagalvojau nusifotkinti doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

ir aš domiuosi šia procedūra, tačiau būtų labai įdomu sužinoti iš pasidariusiųjų, kokios būtent pas jus veido problemos (t.y. kokio tipo randeliai, nelygumai) buvo? Gal tai padėtų atsakyti į klausimą, kodėl vienoms ši procedūra veiksmingesnė nei kitoms? Tikiuosi jūsų atsakymai padės ir man apsispręsti, iš anksto ačiū jums mergaitės 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2013 11 10, 09:10)
Man taip. Aš daryčiausi antrą <a class="ktg6us78hf8vdu7" href="javascript:void(0)"><a class="ktg6us78hf8vdu7" href="javascript:void(0)">kart</a></a>ą ir nesigailiu, kad pasidariau šią. Bet mano problema buvo ne aknės randai. Man idealiai pašalino strazdanas, pigmentines dėmeles, pastangrino odą, poros truputį pasitraukė. Visi man sako, kad oda labai paskaistėjus. Tik, kas man <a class="ktg6us78hf8vdu7" href="javascript:void(0)"><a class="ktg6us78hf8vdu7" href="javascript:void(0)">nepatinka</a></a> - oda visa dar rausva ir labai kaista g.gif  Bet gal praeis...Nuo procedūros praėjo 10 dienų.

Bet su strazdanom tai cia iki pirmos saules turbut g.gif nebent absoliuciai nekist nosies i saule g.gif
Pas mane irgi panasios bedos (strazdanos, nelygi odos spalva, issiplete kai kur poros, nezymus randeliai, negilios rauksles), labai gundausi tuo fraxeliu.. Bet idomu ar is viso verta darytis tik 1 procedura? Ar kaip daretes procedura aptariama kiek is viso reiketu darytis?

Del frakcinio lazerio co2, cia buvo mineta, kad ji rekomenduoja daryti tik tam tikroms zonoms, ne visam vedui. Si savaitgali rode grozio architektu laida, tai muzikanto Ivanausko zmonai dare ta frakcini odos atnaujinima visam veidui. Paguglinau ir radau, kad ta klinika, kur dare, turi co2 lazeri. GK puslpayje perskaiciau, kad su co2 daro visam veidui su bendra narkoze. Tai man iskilo klausimas, ar tie lazeriai kazkokie skirtingi, kad tiek skirtingai viskas vyksta (pagal vienus visam veidui, pagal kitus tik zonom, pagal vienus su vietiniu nuskausminimu, pagal kitus su bendra narkoze)..
As asmeniskai paziurejus ta laida visai nesibaidau ir to co2 ax.gif Aisku rode ten tik pacia procedura, pacio gijimo ne, bet neisgasdino smile.gif man kazkodel intuityviai atrodo, kad tas co2 lazeris veiksmingesnis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo forbidden*games: 27 lapkričio 2013 - 18:21
QUOTE(leilaleila @ 2013 10 27, 13:21)
su pigmentinem demem kiek zinau irgi sunkus karas smile.gif , bet jas panaikint imanoma, tiktai paskiau labai jau reik saugotis, kad negautu nei laselio saules, tepti stiprius kremus nuo saules. Bet imanoma pasigrazint mirksiukas.gif . rugstiniai veido valymai padeda smile.gif. O jei pinigeliu turit ir negaila, tai darykites su frakceliu smile.gif

Sveiki, dariausi pati sau pigmentinėm dėmėm (ypač skruostų srityje) Fraxel DUAL procedūrą, ne kartą, t..y pirmais metais (2012 dariausi dvi) ir panaikino idealiai. Šiemet, kadangi saulutė pagavo vietomis, užteko 1-ienos procedūros ir tikrai garantuoja, bent jau Okeanijoje, kad pigmentinių dėmių rezultatas bus ir net iki 100% panaikina.
Prieš pirma procedūrą irgi visur išsiaiškinau dėl kainų ir dėl visko, tai GK yra senas modelis, kuris daro daugiau gilius sluoksnius. Okeanijoje yra naujas modelis, kuris turi dviejų tipų bangas ir vienos skirtos gileims sluoksniams, o kitos skirtos būtent pavršiniui odos sluoksniui. Dar yra niuansas, kad darant pavršinį sunaudojama mažiau energijos, todėl ir savikaina (kaip supratau) yra mažesnė ir reikia labai žiūrėti, kad nepadarytų vietoj atjauninančios arba randų naikinimo procedūros, paprsta paviršinį (atsiminkite banga 1550 - gilus, randams ir atjauninimui; banga 1927- paviršiniams odos sluoksniams), aišku visa tai yra ir internete smile.gif
Papildyta:
QUOTE(forbidden*games @ 2013 11 27, 19:19)
Bet su strazdanom tai cia iki pirmos saules turbut  g.gif nebent absoliuciai nekist nosies i saule  g.gif
Pas mane irgi panasios bedos (strazdanos, nelygi odos spalva, issiplete kai kur poros, nezymus randeliai, negilios rauksles), labai gundausi tuo fraxeliu.. Bet idomu ar is viso verta darytis tik 1 procedura? Ar kaip daretes procedura aptariama kiek is viso reiketu darytis?

Del frakcinio lazerio co2, cia buvo mineta, kad ji rekomenduoja daryti tik tam tikroms zonoms, ne visam vedui. Si savaitgali rode grozio architektu laida, tai muzikanto Ivanausko zmonai dare ta frakcini odos atnaujinima visam veidui. Paguglinau ir radau, kad ta klinika, kur dare, turi co2 lazeri. GK puslpayje perskaiciau, kad su co2 daro visam veidui su bendra narkoze. Tai man iskilo klausimas, ar tie lazeriai kazkokie skirtingi, kad tiek skirtingai viskas vyksta (pagal vienus visam veidui, pagal kitus tik zonom, pagal vienus su vietiniu nuskausminimu, pagal kitus su bendra narkoze)..
As asmeniskai paziurejus ta laida visai nesibaidau ir to co2  ax.gif Aisku rode ten tik pacia procedura, pacio gijimo ne, bet neisgasdino smile.gif man kazkodel intuityviai atrodo, kad tas co2 lazeris veiksmingesnis  g.gif

CO2 lazeris yra visiškai kita nei Fraxel'is, vienos procedūros metu jis 100% nuima odos paviršių ir būna net kraujuoja ... todėl jeigu net naikinant randus Jūsų oda linkusi randėti, tai pagalvokite ar norite rizikuoti su CO2 ir galbūt turėti dar daugiau randų ... bet tai niekas nepasakys kol nepasidarys pačios procedūros.
Gydytoja Okeanijoje parodė ant ekrano , kad Fraxel DUAL lazeris turi galimybę reguliuoti odos veikimo tiek gylį tiek ir plotą vienos procedūros metu. Plotas kiek pamenu gali būti nuo 5 iki 40%, (40 jau sake labai agresyvu), man dare su 25% ...
Papildyta:
QUOTE(leilaleila @ 2013 10 26, 19:25)
sveikos merginos,
na as galiu pasidalint savo patirtim mirksiukas.gif . Dariausi 2 proceduras skruostam era esthetic klinikoj su fraxsel dual lazeriu. Sumokejau viena procedura 1200lt, tai viso man kainavo 2400lt. Ir ka galiu pasakyt, as LABAI NUSIVYLIAU. Dariausi, nes norejau panaikint randukus likusius po spuogu. Tai galiu pasakyt, po 2 proceduru, jokio pasikeitimo. Na tik tiek, kad oda siek tiek pastangrejo, bet randai nei kiek nepakito. Jei negaila pinigeliu, tik tam, kad pastangrint oda, tuomet darykites  mirksiukas.gif . Apie pacia procedura : oda nuslifuoja, lieka raudona, kaista, bet neskauda. Kita diena pradeda ruduot, pasidaro labai siurksti, atrodo veidas sutines, zodziu i gatve geriau neit  nono.gif . Gydytoja sake, kad galesiu uzsipudruot, bet nieko panasau, net nesitikekit, kad uzsimaskuosit. nes oda po truputi pradeda luptis, pudros neuzdesi, neuzmaskuosi, vaizdelis ne koks. Zodziu i darba ir i gatve galejau iseit tik po 6 dienu smile.gif . Tai tiek, dar karta sakau, jei norit panaikint randelius - nerekuomenduoju. Na nebent pasidaryt 5 ar 6 proceduras, bet tai jau kainuos 5-6 tukstancius litu. Ir tai nera  garantijos, kad pasinaikins smile.gif .

Mano vyrui ant kaktos darė (Okeanijoje, Rimantė) rando korekciją su Fraxel DUAL. Kadangi randas senas (15metu), tai ir pasakė, kad tik palygėti gali, bet randas neišnyks, taip ir buvo jau po poros procedūrų, bet jokio parudavimo nebuvo, o kai aš sau dariausi nuo pigmentinių dėmių tai buvo parudavimas ir visas pigmentas "išėjo" lauk smile.gif, taigi Jūsų atveju manau, kd jie pataupė ant energijos ir padarė su banga 1927, kuri skirta paviršiniam sluoksniui tik, o 1550 giliesiems ... galit pasiskaityti (www.fraxel.lt)
Atsakyti
[quote=Saule818,2013 11 27, 18:54]

CO2 lazeris yra visiškai kita nei Fraxel'is, vienos procedūros metu jis 100% nuima odos paviršių ir būna net kraujuoja ... todėl jeigu net naikinant randus Jūsų oda <a class="ktg6us78hf8vdu7" href="javascript:void(0)">linkusi</a> randėti, tai pagalvokite ar norite rizikuoti su CO2 ir galbūt turėti dar daugiau randų ... bet tai niekas nepasakys kol nepasidarys pačios procedūros.
Gydytoja Okeanijoje parodė ant ekrano , kad Fraxel DUAL lazeris turi galimybę reguliuoti odos veikimo tiek gylį tiek ir plotą vienos procedūros metu. Plotas kiek pamenu gali būti nuo 5 iki 40%, (40 jau sake labai agresyvu), man dare su 25% ...
Papildyta:

[/<a class="ktg6us78hf8vdu7" href="javascript:void(0)">quote</a>]

na taip, bet paskaitykit ka raso sitos klinikos psl.. lazeris co2, bet principas tai ne

http://estetus.lt/la....o-atjauninimas
Papildyta:
beta.lt kaip tik meta nuolaida okeanijoje darytis su fraxel dual
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo forbidden*games: 27 lapkričio 2013 - 19:02
QUOTE(Saule818 @ 2013 11 27, 18:54)
Sveiki, dariausi pati sau pigmentinėm dėmėm (ypač skruostų srityje) Fraxel DUAL procedūrą, ne kartą, t..y pirmais metais (2012 dariausi dvi) ir panaikino idealiai. Šiemet, kadangi saulutė pagavo vietomis, užteko 1-ienos procedūros ir tikrai garantuoja, bent jau Okeanijoje, kad pigmentinių dėmių rezultatas bus ir net iki 100% panaikina.
Prieš pirma procedūrą irgi visur išsiaiškinau dėl kainų ir dėl visko, tai GK yra senas modelis, kuris daro daugiau gilius sluoksnius. Okeanijoje yra naujas modelis, kuris turi dviejų tipų bangas ir vienos skirtos gileims sluoksniams, o kitos skirtos būtent pavršiniui odos sluoksniui. Dar yra niuansas, kad darant pavršinį sunaudojama mažiau energijos, todėl ir savikaina (kaip supratau) yra mažesnė ir reikia labai žiūrėti, kad nepadarytų vietoj atjauninančios arba randų naikinimo procedūros, paprsta paviršinį (atsiminkite banga 1550 - gilus, randams ir atjauninimui; banga 1927- paviršiniams odos sluoksniams), aišku visa tai yra ir internete  smile.gif
Papildyta:
CO2 lazeris yra visiškai kita nei Fraxel'is, vienos procedūros metu jis 100% nuima odos paviršių...
Papildyta:

Mano vyrui ant kaktos darė (Okeanijoje, Rimantė) rando korekciją su Fraxel DUAL. Kadangi randas senas (15metu), tai ir pasakė, kad tik palygėti gali, bet randas neišnyks, taip ir buvo jau po poros procedūrų, bet jokio parudavimo nebuvo, o kai aš sau dariausi nuo pigmentinių dėmių tai buvo parudavimas ir visas pigmentas "išėjo" lauk smile.gif, taigi Jūsų atveju manau, kd jie pataupė ant energijos ...

Saule, koks "objektyvus" ir "megejiskas" poziuris, siaip tai tikrai matosi, kad nesaliskas:) Del pataupymu tai labai drasus teiginys, jei atvirai abejoju ar toje klinikoje aplamai ka nors taupo ir dar zmoniu sveikata. O kas link Okeanijos tai tikrai kelia susirupinima, kitame gyd. centre kur lankausi ir daro panasias proceduras gydytojai svelniai tariant nustebe, kaip toki gydyma su Fraxel lazeriu atlieka kosmetologe, turinti tik sertifikata? Apie Estetus kur per televizija visai nekalbu, zmones "gydo" moteris net be kosmetologes issilavinimo, siaubas kazkoks...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatakalv: 27 lapkričio 2013 - 20:43
QUOTE(renatakalv @ 2013 11 27, 20:33)
Saule, koks "objektyvus" ir "megejiskas" poziuris, siaip tai tikrai matosi, kad nesaliskas:) Del pataupymu tai labai drasus teiginys, jei atvirai abejoju ar toje klinikoje aplamai ka nors taupo ir dar zmoniu sveikata. O kas link Okeanijos tai tikrai kelia susirupinima, kitame gyd. centre kur lankausi ir daro panasias proceduras gydytojai svelniai tariant nustebe, kaip toki gydyma su Fraxel lazeriu atlieka kosmetologe, turinti tik sertifikata? Apie Estetus kur per televizija visai nekalbu, zmones "gydo" moteris net be kosmetologes issilavinimo, siaubas kazkoks...

vat apie ta moteri is estetus, kuri daro su lazeriu, tai nieko neskaiciau.. niekad nebuciau pagalvojus, kad plastikos chirurgu klinikoje tokias proceduras daro zmones be tinkamo issilavinimo unsure.gif tai kur tada eit darytis proceduros g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo forbidden*games: 28 lapkričio 2013 - 12:15
Gaila kad forbidino mano tema fraxel co 2 - nes matau moterys maiso fraxel papratsa su co2. as uztat ir klausiau kas daresi - fraxel co2
Nes as pati dariaus - bendrai ok, randams poveikio 0,
bet mane konsultavo kad su c02 naikinami andai... uzsirasiau ir bijau...to c02.
Atsakyti
QUOTE(AGAMENONA @ 2013 11 29, 09:37)
Gaila kad forbidino mano tema fraxel co 2 - nes matau moterys maiso fraxel papratsa su co2. as uztat ir klausiau kas daresi - fraxel co2
Nes as pati dariaus - bendrai ok, randams poveikio 0,
bet mane konsultavo kad su c02 naikinami andai... uzsirasiau ir bijau...to c02.

as tai susiveliau tarp tu lazeriu paskaicius estetus klinikos psl aprasyma.. nes jie raso, kad lazeris co2, bet kur aprasyta pati procedura, tai kaip fraxelio.. esu imetus nuoroda ankstesnej zinutej.. bet siaip tai jo, co2 turi nuimt visa skura, tai negi estetus patys nezino, ka ten daro ir ka ten turi g.gif biggrin.gif
Atsakyti