Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų šėrimas sausu ėdalu

QUOTE(emissaa @ 2013 10 18, 12:15)
Aš čia su tokiu klausimu, žinau, kad Royal Canin prastas pasirinkimas, bet vat vienintelis maistas, kurį mano mergos pripažįsta ir ėda, prie kito negaliu/nemoku pripratinti.

Nuo Acanos siaubingai kasėsi. Acanos (žuvinio),TOW, Natural Balance (lamb and rice), Sam's field, Magnusson nėėdė ir ignoravo.

Situacija tokia, kad pamažu pratinu truputį Royal Canin, ir naujo maisto įberiu. Tai Royal Canin išsirenka. Dvi paras badauja, bet nėėda kito sauso, kol negauna Royal Canin.

Mergos sveikos, kailis blizga (gauna žuvų taukų), aktyvios, normalūs šunys  smile.gif , bet nepatinka man tas Royal Canin ir viskas g.gif Gal patarsite ką daryti ir ką pasirinkti?

Šunų veislė - rusų žaisliukės.

Aš manau, jei šunys sveiki ir noriai ėda, tai ir problemos neturėtų būti g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Urtėja* @ 2013 10 18, 12:36)
Sveikos,
Isigijom ir mes naujaji seimoso nari smile.gif norime pasiklaust apie sausa maista, kuris geriausias ir t.t. suo mazas daug nesuvalgys. noris kad sudetis butu gera, o apie tai nieko nenusimanom . Labai siulo mums Acana maistu serti . aciu

O apie ką ši tema, kaip manote? biggrin.gif
QUOTE(Jurin @ 2013 10 18, 12:40)
O gal todel Rayal canin dievina nes ten yra skonio pagerinumui ko nors deta?greiciausia...

Pritariu ir net nebūtinai išryškins tai sudėtyje. Oi moka tie gamintojai slėptis ax.gif
QUOTE(emissaa @ 2013 10 18, 17:40)
Aš tik žuvų taukų ant maisto užlašinu, daugiau nieko  smile.gif

Jūs ne taip supratote, ta narė aš manau turėjo omenyje ne jūsų priedus, o paties Royalio įdėtus priedus.
QUOTE(lelijabalta1 @ 2013 10 20, 15:39)
Aš manau, jei šunys sveiki ir noriai ėda, tai ir problemos neturėtų būti  g.gif

Klausimas kiek tiems šunims metų...
Atsakyti
Kreipiuosi i tuos kas domisi sausu maistu ir ne tik esancius lietuvoje .Gal kas girdejote ar naudojote ESSENTIAL firmos maistu?
Atsakyti
QUOTE(Jurin @ 2013 10 20, 20:30)
Kreipiuosi i tuos  kas domisi sausu maistu ir ne tik esancius lietuvoje .Gal kas girdejote ar naudojote ESSENTIAL firmos maistu?

Pas mai daug kas aplink maitina, šunys puikiai priima, kaina ne akis drąskanti, sudėtis normali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nolda @ 2013 10 20, 20:37)
Pas mai daug kas aplink maitina, šunys puikiai priima, kaina ne akis drąskanti, sudėtis normali smile.gif

Vat butent ,kad ir kaina prieinama ir sudetis nebloga atrodo ir suo labai gerai ede.(paragavo smile.gif )Tik neiskaitau iki galo sudeties ,nerandu info .Kad nebutu prideta kokio skonio pagerinimui kazko dirbtino.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif o kokia jūsų nuomonė apie JOSERA sausą maistą? Mano šunėms susitvarkė įvairios bėdos, vos tik pradėjo ėsti Josera sensitive ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spungė @ 2013 10 22, 11:41)
Labas 4u.gif Kokią būtent "Josera" duodat? smile.gif
Ką prieš tai duodavot?
Mano nuomonė - sudėtis nekokia. Saviškei tokio neduočiau. smile.gif
Atsakyti
Josera sensitive smile.gif manosios prieglaudinukės, didžioji absoliučiai nuo bet kokio maisto viduriuoja, turiu omenyje prekybcentrių šunų ir žmonių naminį maistą (ilgos kojos leisdavo pasiekti daug ką, teko slapstyti). Vos pabandžius Josera sensitive, susitvarkė per parą bėdos, kailiukai pradėjo blizgėti, šuvos pažvalėjo. Po pertraukos daviau po kelis kąsnius konservo CANIS (atrodo, taip vadinais), vyras po to tris valandas tuėjo vedžioti, kol viskas išėjo lotuliukas.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Spungė @ 2013 10 22, 12:04)
Josera sensitive smile.gif
grūdai,gyvuliniai subproduktai, augaliniai subproduktai
mėsa ,aliejai ir riebalai ,mineralai..

Baisi sudėtis ax.gif Grūdai pirmoje vietoje, vadinasi jų daugiausia (šuo ne višta) , Toliau : subproduktai = gyvulinės ir augalinės atliekos...
Jei finansai leidžia, pasidairykit ko nors geresnio smile.gif
Canis irgi baisuma 4u.gif
Atsakyti
doh.gif O kokie geri maistukai yra? ax.gif
Atsakyti
saviškę dabar šeriu "Taste of the wild" .Sudėty daug mėsos, nepridėta grūdų... Anksčiau ėdė begrūdę ACANA grasslands.
Gerus atsiliepimus skaičiau apie Orijen ... Yra tų gerų maistų, bėda tik ta, jei šunų daugiau, ir jie didesni, per kišenę kaina kirstų.
(P.S. Carni Love dar gražiai žiūrisi, bet jo neperku dėl to, kad maniškei ten per daug kalorijų, ir didesnės granulės. Laukiu, kol jie pradės tą maistą gaminti mažiems, neaktyviems šunims biggrin.gif ))
Iš pigesnių, bet neblogų "Brit Care" yra. Jei tektų taupyt ir pigesnį maistą prisieitų pirkt Taigai. Tai "Brit Care" rinkčiausi.

Jei turit laiko, perskaitykit ir ankstesnę sauso maisto temą. Gal diskusijos padės prieiti prie Jums tinkamiausio pasirinkimo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolleee: 22 spalio 2013 - 12:09
Ar maitinant sausu maistu galima duoti konservu?Zinoma nemaisant bet kartais duoti konservu vietoje sauso?
Atsakyti