Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų šėrimas sausu ėdalu

QUOTE(Jurin @ 2013 10 15, 22:28)
Tiesiog reiktu skaityti viska nuo padziu .

biggrin.gif yra toks dalykas, kaip paieška, labai lengvina gyvenimą 4u.gif
žr. temos apačioje arba forumo apačioje
Atsakyti
QUOTE(Jurin @ 2013 10 15, 07:56)
Labutis,bet as pasigendu maiste TOW gliukozamino ir chondroitino?

Todel, kad TOW nenaudoja gliukozamino ir chondroitino papildu. Yra teigiama, kad jo siaip ar taip yra mesoje naudojamoje sunu maistui gaminti. Kai kurios firmos renkasi ir naudoja papildus maisto gamybai (juos ir galima pamatyti irasytus sudetyje) kitos firmos ne, nes siaip ar taip tyrimai teigia, kad tas kiekis pateiktas sunu maiste dazniausiai itakos gyvunams nedaro. Nera jokiu maksliniu irodymu aiskiai patvirtinanciu tu papildu didele nauda sveikam suniui mirksiukas.gif Kitas reikalas jei suo turi problemu su sanariais. Bet tada jau reikia papildus duoti, nes maiste esancio kiekio nepakaktu kazkokiam pagerejimui...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k_azu: 15 spalio 2013 - 23:08
QUOTE(megeja @ 2013 10 15, 22:42)
biggrin.gif  yra toks dalykas, kaip paieška, labai lengvina gyvenimą  4u.gif
žr. temos apačioje arba forumo apačioje

aha, blush2.gif blush2.gif Tiesiog iš skubėjimo parašiau, o tik paskui pagalvojau blush2.gif blush2.gif Acanos nelabai sekasi gaut, labai jau bruko platinum, tai "ant karštųjų" ir parašiau blush2.gif
Ačiū visoms 4u.gif 4u.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(k_azu @ 2013 10 15, 23:06)
Todel, kad TOW nenaudoja gliukozamino ir chondroitino papildu. Yra teigiama, kad jo siaip ar taip yra mesoje naudojamoje sunu maistui gaminti. Kai kurios firmos renkasi ir naudoja papildus maisto gamybai (juos ir galima pamatyti irasytus sudetyje) kitos firmos ne, nes siaip ar taip tyrimai teigia, kad tas kiekis pateiktas sunu maiste dazniausiai itakos gyvunams nedaro. Nera jokiu maksliniu irodymu aiskiai patvirtinanciu tu papildu didele nauda sveikam suniui mirksiukas.gif Kitas reikalas jei suo turi problemu su sanariais. Bet tada jau reikia papildus duoti, nes maiste esancio kiekio nepakaktu kazkokiam pagerejimui...

g.gif
Atsakyti
QUOTE(k_azu @ 2013 10 15, 23:06)

O tai su vitaminais maiste , jie ir nieko verti?
Atsakyti
QUOTE(Jurin @ 2013 10 16, 13:21)
O tai su vitaminais maiste ,  jie ir nieko verti?

Pagal viena amerikieciu straipsni bandziau skaiciuoti kiek ateityje mano suniui (sversianciam apie 25 kg) reiketu gliukozamino kiekviena diena... gavosi apie 1100 mg. Acana maisto sudetyje raso, kad yra 600mg/kg. Tai jei mano suns dienos porcija apie 250g tai as per diena tureciau maitinti 4 porcijas kad pasiekciau ta "reikiama" dienos doze gliukozamino. Uztenka paziureti i gliukozamino papildu etiketes kiek ten kiekio siulo ir palyginti su tuo, ka randame maisto sudetyje... ax.gif
Atsakyti
Labukas. Gal kas naudojate ar naudojote Biofoodmaistelį?
Atsakyti
Aš čia su tokiu klausimu, žinau, kad Royal Canin prastas pasirinkimas, bet vat vienintelis maistas, kurį mano mergos pripažįsta ir ėda, prie kito negaliu/nemoku pripratinti.

Nuo Acanos siaubingai kasėsi. Acanos (žuvinio),TOW, Natural Balance (lamb and rice), Sam's field, Magnusson nėėdė ir ignoravo.

Situacija tokia, kad pamažu pratinu truputį Royal Canin, ir naujo maisto įberiu. Tai Royal Canin išsirenka. Dvi paras badauja, bet nėėda kito sauso, kol negauna Royal Canin.

Mergos sveikos, kailis blizga (gauna žuvų taukų), aktyvios, normalūs šunys smile.gif , bet nepatinka man tas Royal Canin ir viskas g.gif Gal patarsite ką daryti ir ką pasirinkti?

Šunų veislė - rusų žaisliukės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emissaa: 18 spalio 2013 - 11:16
Sveikos,

Isigijom ir mes naujaji seimoso nari smile.gif norime pasiklaust apie sausa maista, kuris geriausias ir t.t. suo mazas daug nesuvalgys. noris kad sudetis butu gera, o apie tai nieko nenusimanom . Labai siulo mums Acana maistu serti . aciu
Atsakyti
QUOTE(emissaa @ 2013 10 18, 11:15)
Aš čia su tokiu klausimu, žinau, kad Royal Canin prastas pasirinkimas, bet vat vienintelis maistas, kurį mano mergos pripažįsta ir ėda, prie kito negaliu/nemoku pripratinti.

Nuo Acanos siaubingai kasėsi. Acanos (žuvinio),TOW, Natural Balance (lamb and rice), Sam's field, Magnusson nėėdė ir ignoravo.

Situacija tokia, kad pamažu pratinu truputį Royal Canin, ir naujo maisto įberiu. Tai Royal Canin išsirenka. Dvi paras badauja, bet nėėda kito sauso, kol negauna Royal Canin.

Mergos sveikos, kailis blizga (gauna žuvų taukų), aktyvios, normalūs šunys  smile.gif , bet nepatinka man tas Royal Canin ir viskas  g.gif Gal patarsite ką daryti ir ką pasirinkti?

O gal todel Rayal canin dievina nes ten yra skonio pagerinumui ko nors deta?greiciausia...
Atsakyti
QUOTE(emissaa @ 2013 10 18, 12:15)

Mergos sveikos, kailis blizga (gauna žuvų taukų), aktyvios, normalūs šunys  smile.gif , bet nepatinka man tas Royal Canin ir viskas  g.gif Gal patarsite ką daryti ir ką pasirinkti?

Gali pabandyti abi maisto rūšis brinkinti, sumaišyti dubenėlyje keitimo proporcijomis, ir po to dar patraiškyti, kad negalėtų išsirinkti. Po to proporcijas mažinti naujo maisto naudai, tada vis mažiau traiškyti ir, galų gale, jei nesinori šerti brinkintu maistu - pamažu vis mažiau brinkinti kol liks sausos granulės.
Jei duodat papildomai žuvų taukų, galima juos užpilti ant sauso maisto.

Nepergyvenkit, dar ne visus sausiakus išbandėt biggrin.gif šiaip royalis nėra labai blogas, jo kaina ir kokybė tik labai pjaunasi. Aš jį dėčiau į premium lentyną su premium kaina, tuo tarpu tiekėjai šventai laiko superpremium kainas biggrin.gif Tai jei jau visai prarasit viltį, šerkit tuo royaliu ir nesukit sau galvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurin @ 2013 10 18, 11:40)
O gal todel Rayal canin dievina nes ten yra skonio pagerinumui ko nors deta?greiciausia...

Aš tik žuvų taukų ant maisto užlašinu, daugiau nieko smile.gif
Atsakyti