Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų šėrimas sausu ėdalu

Kadangi sausam esu dar visiška naujokė, nežinau kurį rinktis -

http://www.pet24.lt/...d-high-prairie/

ar

http://www.pet24.lt/...n-regional-red/

įdomi jūsų nuomonė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nolda @ 2013 10 11, 19:54)

ar

įdomi jūsų nuomonė  g.gif

Maistai atrodo kaip ir abu geri,bet kodel nenurodo tos mesytes procento ?Gal kas zinot ju procenta?
Atsakyti
QUOTE(Nolda @ 2013 10 11, 17:54)

ar

įdomi jūsų nuomonė  g.gif

O tu dar nepradejai saviskes maitinti orijen? Sakei, nusipirkai maisa jau? g.gif As tavo vietoje maitinciau Orijen (ypac kai jau turi ta maisa namie) jei renkiesi tarp situ dvieju. Siaip man bent jau atrodo daugoka baltymu kaip pirmam sausam maistui, nes as pradejau nuo TOTW kad paziureti kaip reaguos i jau ir taip pakankamai auksta procenta. High prairie maiste yra 32% o Regional red jau 38% (jis vienas is daugiausiai baltymu turintis sausas maistas rinkoje). Bet jei baltymu skaicius tau nerimo nekelia tada tikrai pradeciau nuo orijen, nes jame kalcio ir fosforo santykis geresnis, ypac kadangi taviske yra dideles veisles. As maitinu taste of the wild pupiku maistu, nes jame tas santykis daug geresnis nei adult formuleje. Tiesa high prairie man nelabai patiko tai pameginau su zuvimi tai daug geriau maniskiui tinka g.gif Dabar mastau dar viena maisa jo pirkti, o tada jau prie orijen pereiti.
Atsakyti
QUOTE(k_azu @ 2013 10 12, 14:40)
O tu dar nepradejai saviskes maitinti orijen? Sakei, nusipirkai maisa jau? g.gif As tavo vietoje maitinciau Orijen (ypac kai jau turi ta maisa namie) jei renkiesi tarp situ dvieju. Siaip man bent jau atrodo daugoka baltymu kaip pirmam sausam maistui, nes as pradejau nuo TOTW kad paziureti kaip reaguos i jau ir taip pakankamai auksta procenta. High prairie maiste yra 32% o Regional red jau 38% (jis vienas is daugiausiai baltymu turintis sausas maistas rinkoje). Bet jei baltymu skaicius tau nerimo nekelia tada tikrai pradeciau nuo orijen, nes jame kalcio ir fosforo santykis geresnis, ypac kadangi taviske yra dideles veisles. As maitinu taste of the wild pupiku maistu, nes jame tas santykis daug geresnis nei adult formuleje. Tiesa high prairie man nelabai patiko tai pameginau su zuvimi tai daug geriau maniskiui tinka g.gif Dabar mastau dar viena maisa jo pirkti, o tada jau prie orijen pereiti.

Maitinu kol kas Orijen, pusės maišo jau nėr, bet kiek sumoku už orijen 7kg maišą, tiek pat TOW 13,6kg, o didelio skirtumo tarp jų neįžvelgiu g.gif Galvoju trumpam, kol ateis geresni piiginiai laikai prie TOW pereit, po maišų dviejų jau apsistot ties orijen ilgesniam laikui.. Kad mėsos procento neradu TOW, irgi keista g.gif O kodėl high prerie nelabai tiko? Man kažkaip jo formulė ir wetlands labiausiai už akies krito, nes visose kitose trečiu numeriu jau bulvės, tuose dvejuose - ne.. Nors aišku procentaliai nesurašyta, tai nėra kaip palygint..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nolda: 12 spalio 2013 - 14:54
QUOTE(Nolda @ 2013 10 12, 12:53)
Maitinu kol kas Orijen, pusės maišo jau nėr, bet kiek sumoku už orijen 7kg maišą, tiek pat TOW 13,6kg, o didelio skirtumo tarp jų neįžvelgiu g.gif Galvoju trumpam, kol ateis geresni piiginiai laikai prie TOW pereit, po maišų dviejų jau apsistot ties orijen ilgesniam laikui.. Kad mėsos procento neradu TOW, irgi keista  g.gif O kodėl high prerie nelabai tiko? Man kažkaip jo formulė ir wetlands labiausiai už akies krito, nes visose kitose trečiu numeriu jau bulvės, tuose dvejuose - ne.. Nors aišku procentaliai nesurašyta, tai nėra kaip palygint..

Del mesos procento nezinau. Kazkur anksciau skaiciau ju straipsnyje, kad "minimum 60%) bet dabar nebeatsimenu kur. Na, man svarbiausia, kad kokybe gera ir visokiu grudu nera. Begrudziuose tenka rinktis arba bulves arba ryzius. As labiau linkusi rinktis bulves... Nepatiko, nes nelabai padejo su niezejimu, akys kaip tersesi taip tersesi ir jo ismatos buvo gana nepastovios konsistencijos rolleyes.gif Perejus prie zuvies jau po poros dienu tuoleto reikalai susitvarke kaip reikiant, o ir kasosi daug maziau ir akys svaresnes. Jis pas veiseja ede Proplan tai perejus ant taste of the wild iskart skirtumas matesi, kad daug labiau tinka, bet norejosi geresnio rezultato. Nezinau ar jam bizoniena ar elniena netiko g.gif Tai vat kaina ir mane nuo orijen regional red atbaide. Todel kai pereisiu prie orijen imsiu zuvi vel. Jis man tik keliais svarais brangesnis gausis. Imciau jau dabar pabaigusi sita pakuote, bet nenoriu kiekviena menesi maista kaitalioti. Sakau pereisiu nuo zuvies prie zuvies, kad butu lengviau skirtuma pastebeti tarp maisto kokybes. Jei tiks tada gal ir regional red palepinsiu rolleyes.gif
O siaip sakau, jei vis tik keisi i TOTW tai siulyciau imti maziukams skirta grynai del kalcio ir fosforo santykio geresnio ax.gif
Jei Orijen per brangiai gaunasi gal pas jus Danijoje yra kokio kito maisto? Pas britus tai nelabai daug pasirinkimo, nes is kanados ir us tik TOTW, Acana ir Orijen yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k_azu: 12 spalio 2013 - 15:38
nėra taip kad labai labai per brangiai, kaina kiek lyginau tokia pat kaip ir LT biggrin.gif tas orijenas irgi ne taip kandžiojasi, tik kad čia dar aišku priklausė ir nuo pirkimo vietos, bet už 6,8kg orijeno mokėjom 500kr, o dabar 13,6kg TOW galim gaut už 450kr.. Tai ir mastau, ar nebūtų problemos laikinai perismest, vistik maistą ar taip ar taip keisti reikia su laiku, tai paaugtumėm su TOW, vėliau apsistotumėm ties orijeno formulėm. Aš manau high prairie formulę imt, panaši į tą pačią regional red, šita kol kas kiek matau tinka, krūvos ne tokios didelės kaip tikėjaus kad bus, viduriai tvarkingi.. Bet va puppy formulės nėr toj vietoj kur žadam pirkt... Daniškų yra visokių, bet sudėtis nieko gero, kiek žiūrėjau, apie 50% mėsos, o kainos užkeltos. Aš geresniais laikais planuoju ziwipeak išbandyt, jei nebus problemų su baltymais, ten visus 90% mėsos žada smile.gif nors taip tai jau vėl prie RAW galima grįžt, nes kaina atitinkama biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nolda: 12 spalio 2013 - 16:02
o mes si bandysime
http://www.ekosuo.lt...unior-5-kg.html
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Labai norėčiau Jūsų komentarų apie šią maisto sudėtį:
Šviežia vištiena (min. 70%), ryžiai, vištienos riebalai, kukurūzai (genetiškai nemodifikuoti), vištienos miltai, dehidruota vištiena, džiovintas burokėlių minkštimas, džiovinti obuoliai, lašišos aliejus, šalto spaudimo linų aliejus, šalto spaudimo alyvuogių aliejus, žalių moliuskų ekstraktas, usnis, pankolio milteliai , sarsaparilos šaknis, laukinis salieras, artišokas, nasturtė, ramunėlės, pienės, gencijono milteliai, juka, kalio chloridas.
Būčiau labai dėknga 4u.gif 4u.gif
Ir dar, gal kas šeriat savo keturkojus draugus maistu "Platinum" ? Labai norėčiau atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(k_azu @ 2013 10 12, 14:40)

Labutis,bet as pasigendu maiste TOW gliukozamino ir chondroitino?
Atsakyti
QUOTE(Žemuogytė @ 2013 10 13, 14:03)
Sveiki  4u.gif Labai norėčiau Jūsų komentarų apie šią maisto sudėtį:
Šviežia vištiena (min. 70%), ryžiai, vištienos riebalai, kukurūzai (genetiškai nemodifikuoti), vištienos miltai, dehidruota vištiena, džiovintas burokėlių minkštimas, džiovinti obuoliai, lašišos aliejus, šalto spaudimo linų aliejus, šalto spaudimo alyvuogių aliejus, žalių moliuskų ekstraktas, usnis, pankolio milteliai , sarsaparilos šaknis, laukinis salieras, artišokas, nasturtė, ramunėlės, pienės, gencijono milteliai, juka, kalio chloridas.
Būčiau labai dėknga  4u.gif  4u.gif
Ir dar, gal kas šeriat savo keturkojus draugus maistu "Platinum" ? Labai norėčiau atsiliepimų  4u.gif

Anksciau temoje skaiciau ,kad PLATINUM neblogas kas naudojo.
Atsakyti
3-čiam šios temos puslapyje yra atsiliepimai apie Platinum ir Natyką.
Atsakyti
QUOTE(DIva62 @ 2013 10 15, 21:03)
3-čiam šios temos puslapyje yra atsiliepimai apie Platinum ir Natyką.

Ir dar anksciau temoje yra apie PLATINUM atsiliepmai tas kas sere juo.Tiesiog reiktu skaityti viska nuo padziu .
Atsakyti