gal kas galetu man atsakyti kiek ilgai mirkyti sausa maista suniukui dabar 3menesiai, iki kurio laiko mirkyti?
suprantu dabar dar mazas, bet kaip pasakui ir kadda preiti ant nemirkyto?
Mirkyti nebūtina. Aš mažiukams mirkau dėl to, kad jie labai skuba ryti ir springsta mažom granulėm. Jei jūsiškis normaliai kramto, nemirkykite. Tik gal po truputį pereikite prie nebrinkinto, kad skrandukas nesustreikuotų, jei šuniukas jautresnis.
QUOTE(Tuse @ 2014 08 09, 21:00)
Mirkyti nebūtina. Aš mažiukams mirkau dėl to, kad jie labai skuba ryti ir springsta mažom granulėm. Jei jūsiškis normaliai kramto, nemirkykite. Tik gal po truputį pereikite prie nebrinkinto, kad skrandukas nesustreikuotų, jei šuniukas jautresnis.
mazas jorksyras. bijau kad nesustreikuotu jei nemirkysiu
QUOTE(uogute @ 2014 08 09, 23:09)
mazas jorksyras. bijau kad nesustreikuotu jei nemirkysiu
Beveik visi šunys ėda nebrinkintą, nes taip ir apnašos kažkiek valosi. Brinkinkite mažiau pradžioje, kad granulės viduriukas liktų sausas, jei jau taip baisu. Sveikam šuniui nieko blogo neatsitiktų. Arba duokite tik dalį porcijos nebrinkinto. Jorkšyras ne diagnozė, normalūs šunys jie dažiausiai būna.
Sveiki,
koki sausa maista galetumete rekomenduoti 7 metu rotveileriui, kuriam butina numesti svorio? Dabar duoda Farmfood, bet ten nera atrodo mazai kaloringos versijos..
koki sausa maista galetumete rekomenduoti 7 metu rotveileriui, kuriam butina numesti svorio? Dabar duoda Farmfood, bet ten nera atrodo mazai kaloringos versijos..
Kaip ilgai galima duoti vienos rūšies sausą maistą šuniui? Ar būtina po kažkurio laiko jį keisti kitu, net jei jis tinka ir patinka?
As nekeisciau.
QUOTE(Aira* @ 2014 08 11, 13:40)
Kaip ilgai galima duoti vienos rūšies sausą maistą šuniui? Ar būtina po kažkurio laiko jį keisti kitu, net jei jis tinka ir patinka?
Aš planuoju keisti kada suės puppy ir Grasslando maišą (aš juos maišau), po to pirksiu Ranchland. Acana daug rušių turi.
uztikau toki suns maista, tarpkitko reitinguojamas5*
bet proteinu 39%!!!!! cia junior suniukui
Analytische Bestandteile
Protein 39%, Fettgehalt 20%, Rohasche 7%, Rohfaser 3,5%, Calcium 1,6%, Phosphor 1,1%
sudetyj 70proc mesa ir zuvis, 30 proc darzoviu ir vaisiai, ir nera grudu.
gal kas galit pakomentuoti?
Analytische Bestandteile
Protein 39%, Fettgehalt 20%, Rohasche 7%, Rohfaser 3,5%, Calcium 1,6%, Phosphor 1,1%
QUOTE(uogute @ 2014 08 19, 14:03)
uztikau toki suns maista, tarpkitko reitinguojamas5*
Analytische Bestandteile
Analytische Bestandteile
Kokia mesa? Kokia zuvis? 70% sviezios mesos ir zuvies? ar 70% mesos miltu? Ar cia ir visokie riebalai priskaiciuoti? (zuvies taukai ir t.t.). Reikia ziureti visa sudeti ir tai KAIP viskas surasyta. Ikelkit visa sudeti ar bent pasakykit koks maistas?
QUOTE(k_azu @ 2014 08 19, 18:30)
Kokia mesa? Kokia zuvis? 70% sviezios mesos ir zuvies? ar 70% mesos miltu? Ar cia ir visokie riebalai priskaiciuoti? (zuvies taukai ir t.t.). Reikia ziureti visa sudeti ir tai KAIP viskas surasyta. Ikelkit visa sudeti ar bent pasakykit koks maistas?
http://www.fressnapf...-huhn-mit-fisch
man kitka sunku ishsiversti, anglu klb nerandu... ieskau
QUOTE(uogute @ 2014 08 19, 20:27)
Chicken meat meal (20%), fresh chicken (boneless, 18%), potatoes (dried, 12%), potato flour (10%), fresh salmon (8%), chicken fat (5%), egg white (hydrolyzed 4%) fresh duck (4%), herring (dried, 4%), apples (dried, 4%), salmon oil (4%), fresh chicken liver (3%), carrots (dried, 1%), spinach (dried, 1 %), peas (dried, 1%), glucosamine sulfate, chondroitin sulfate, mannan-oligosaccharides, fructo-oligosaccharides, Yucca schidigra, cranberries (dried, 0.005%), rosemary extract (0.004%), psyllium extract (0.002%), seaweed extract (0, 0018%), thyme extract (0.0014%), peppermint extract (0.0014%), dandelion extract (0.0012%), parsley extract (0.001%).
Asmeniskai as, rinkciausi kazka geresnio. Vistienos tam maiste yra apie 25% (vistienos riebalu neskaiciuoju), bulviu beveik tiek pat. Zuvies apie 6% turbut. Nera jis labai prastas maistas, bet mano manymu galima kazka geresnio rasti ir su maziau baltymu. Kiek pamenu pas jus dar labai jaunas jorkiukas? Nera reikalo jam duoti 39% dar kol kas...
Siaip ateiciai zinokite, kad jei sudetyje rasoma "meat meal" procentai, tai maiste mazdaug tiek to procento ir bus. Bet jeigu raso "fresh" (kaip cia tas antras boneless chicken) tai bus maziau nei puse to procento parasyto (nes gaminant maista visa dregme pasalinama ir naudojamas tik galutinis "sausas" produktas
Kur jus gyvenate? Gal galesiu patarti kur geriausia ieskoti maisto tada.