Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų šėrimas sausu ėdalu

QUOTE(cile @ 2014 05 03, 09:46)
Ne kazkas...mazoka mesos ir kuriu galu tie kvietiniai miltai suniukui  doh.gif
Siulyciau pasiieskot ko nors su bent 20-30%mesos miltu ir kad po to sektu ryziai arba bulves...

Ačiū. O gal ką galėtumėte rekomentuoti? Maisto reikia jaunam VA. Už kilogramą galim mokėt apie 13 lt. Šiaip dėmesį patraukė dar BRIT CARE Junior Large Breed Lamb & Rice ir AGIL JUNIOR ALL BREED.
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2014 05 03, 10:45)
Ačiū. O gal ką galėtumėte rekomentuoti? Maisto reikia jaunam VA. Už kilogramą galim mokėt apie 13 lt. Šiaip dėmesį patraukė dar BRIT CARE Junior Large Breed Lamb & Rice ir AGIL JUNIOR ALL BREED.

http://www.pet24.lt/...ms-field-puppy/
http://www.pet24.lt/...a-puppy-junior/ ( brangesnis )
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2014 05 03, 11:18)

Ačiū, nes visai galva susisuko wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2014 05 03, 13:46)
Ačiū, nes visai galva susisuko wacko.gif

O jus gal pameginkit pas vokietistus temoj uzklaust apie sios veisles sunu serimo ypatumus..Gal tarkim prie pigesnio maisto dar mesos, varskes pamaisyt (zinoma ne kartu su sausu, bet tarkim viena diena per savaite), svarbu suziuret mineralu santyki, sanariam papildus...na, ir nenutukint, kad pirma skeletas gerai susiformuotu, o i antrus metus raumenu mase augintu...
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2014 05 03, 12:18)

Sam field kaip gerai atrodo, o niekad nebuvau girdejus jo g.gif

Apsvieskit prasau, žalieji baltymai 30 % cia skaitosi daug ar mazai?

Jau isiaiskinau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgelyt: 03 gegužės 2014 - 15:27
QUOTE(dilgelyt @ 2014 05 03, 16:14)
Sam field kaip gerai atrodo

Man tai neypatingai..nejau cia tu kepeneliu daugiau nei bulviu..nenoreciau tiket..pagaliau ar viduriam gerai toks kiekis kepenu g.gif kukuruzai, antioksidantai...
aisku kaina nedidele, gal ner ko labai ir noret...
Atsakyti
http://www.petitbree...gram/petit-dry/ Sveiki, gal kas naudojate šį maistą, ka manote apie jį ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2014 05 04, 12:18)
Man tai neypatingai..nejau cia tu kepeneliu daugiau nei bulviu..nenoreciau tiket..pagaliau ar viduriam gerai toks kiekis kepenu  g.gif kukuruzai, antioksidantai...
aisku kaina nedidele, gal ner ko labai ir noret...

Kainos kokybes santykis patiko. Kas turi dideli drambli ar net kelis arba nenora isleist daug pinigu.Pasiulysiu tevams,kad sodybos "VA" tokiu maitintu. Dabar pirkdavo Optima linija...

Soliuke, Petit maistas be Uk kur nors dar parduodamas? g.gif
As girdejau apie ji gerus atsiliepimus is Maltos bisonu seimininku.
O ir raso,kad superpremium.

Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2014 05 04, 13:04)
Kainos kokybes santykis patiko. Kas turi dideli drambli ar net kelis arba nenora isleist daug pinigu.Pasiulysiu tevams,kad sodybos "VA" tokiu maitintu. Dabar pirkdavo Optima linija...

Tada taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2014 05 04, 14:04)

Soliuke, Petit maistas be Uk kur nors dar parduodamas?  g.gif
As girdejau apie ji gerus atsiliepimus is Maltos bisonu seimininku.
O ir raso,kad superpremium.

Taip pas mane miestelyje pradėjo preikiauti šiuo sausu maistu, skaniukais ir koncervais. Tokių koncervų šunims nebuvau mačius, nes produktai visiškai nesmulkinti ir puikiai matosi, kas parašyta tas ir įdėta, buvau mielai nustebus smile.gif o apie sausą niekur jokių atsiliepimų neradau. Apie būtent Kurį maistą bišoniukams kalbėjote ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(soliuke @ 2014 05 04, 09:35)
http://www.petitbree...gram/petit-dry/ Sveiki, gal kas naudojate šį maistą, ka manote apie jį ?  smile.gif

Paziurejau tik su lasisa ir kalakutiena tai abu visai nieko g.gif Siaip bent jau man noretusi daugiau mesos, bet kadangi nera prideta grudu tai man visai patiko jei jo kaina nesikandzioja. Tik man nelabai aisku kodel proteino kiekis toks aukstas jei mesos ne labai daug g.gif Bet siaip atrodo padoriai maistas tikrai.
Atsakyti
QUOTE(soliuke @ 2014 05 04, 15:29)
Taip pas mane miestelyje pradėjo preikiauti šiuo sausu maistu, skaniukais ir koncervais. Tokių koncervų šunims nebuvau mačius, nes produktai visiškai nesmulkinti ir puikiai matosi, kas parašyta tas ir įdėta, buvau mielai nustebus smile.gif o apie sausą niekur jokių atsiliepimų neradau. Apie būtent  Kurį maistą bišoniukams kalbėjote ? smile.gif

Apie sausa, nupiestas baltas grazus maltukas ant pakelio.
Baltymu nedaug,kas irgi aniems aktualu,del asarojimo rudai, del to gyre berods.
Atsakyti