Norėčiau Jūsų nuomonių apie Nutra nuggets lamb and rise Mūsų 1 metų šuo kokius 9 mėn. valgo Specific CXD maistą. Prieš tai valgė Acana Puppy, bet ne iš šio ne iš to prasidėjo baisūs vėmimai, ALT rodikliai rodė kosmosus ir nors ilgokai gydėmės, priežasties taip ir nenustatė... Dabar jau leido pereiti link "normalaus" ne gydomojo maisto. Iš tikrųjų man jis visai patiko, o ir šuo toleravo neblogai, betgi jo pasidarė sunku gauti, anksčiau pirkdavom savo veterinarinėje, bet dabar jie nebeveža, tai reik vos ne į kitą miesto galą važiuoti... Paklausus veterinaro kuom galėtume jį šerti rekomendavo Nutra nuggets, bet paskaičiusi stemos archyvus pradėjau abejoti...
Labas rytas,
ar man tik atrodo ar kazkaip anksciau tema budavo aktyvesne?
ar man tik atrodo ar kazkaip anksciau tema budavo aktyvesne?
QUOTE(Potrė @ 2013 10 07, 07:57)
Visi jau viską žino Ne koks tas maistas, į kurį dairotės. Skaitykite senesnes temas, nes tikrai nėra reikalo iš naujo vėl kartotis apie tą patį Nutra Nuggets ir kitus panašius
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 10 07, 11:25)
Visi jau viską žino Ne koks tas maistas, į kurį dairotės. Skaitykite senesnes temas, nes tikrai nėra reikalo iš naujo vėl kartotis apie tą patį Nutra Nuggets ir kitus panašius
Tai man irgi atrodo, kad nekoks paskaiciusi senas temas..tik va keista, kad vetas ji pasiule mums su musu problemom ... gal del to, kad jie patys juos prekiauja
QUOTE(Potrė @ 2013 10 07, 13:28)
Tai man irgi atrodo, kad nekoks paskaiciusi senas temas..tik va keista, kad vetas ji pasiule mums su musu problemom ... gal del to, kad jie patys juos prekiauja
Be abejo, negi siųs pirktis pas konkurentus
Mes nusipirkom orijen, ir vis girdžiu, kad ten daug baltymų, kurie gali alergizuoti. Kaip pasireiškia ta alergija? Nes dabar aišku baisu. Ar RAW maitinime tų baltymų nėra taip pat daug? Jei su RAW nebuvo problemų, ar gali būt su baltymingu maistu?
QUOTE(Nolda @ 2013 10 07, 21:19)
Mes nusipirkom orijen, ir vis girdžiu, kad ten daug baltymų, kurie gali alergizuoti. Kaip pasireiškia ta alergija? Nes dabar aišku baisu. Ar RAW maitinime tų baltymų nėra taip pat daug? Jei su RAW nebuvo problemų, ar gali būt su baltymingu maistu?
RAW'e baltymu max 20%, sausam "mesingam" pasare gaunasi kur kas daugiau...Kitas dalykas, kad is zaliu mesu juos galbut lengviau pasisavina/skaldo nei is "sausiako"...
QUOTE(Potrė @ 2013 10 03, 19:06)
Jau tada geriau Brit care: ir kaina mažesnė, ir sudėtis kiek geresnė - nėra kukurūzų, avižų, cukrinių runkelių...
QUOTE(..seNse.. @ 2013 10 07, 23:26)
Jau tada geriau Brit care: ir kaina mažesnė, ir sudėtis kiek geresnė - nėra kukurūzų, avižų, cukrinių runkelių...
Aciu uz nuoroda, tikrai man sis produktas labiau patinka, negu gydytojo siulomas
Dar radau su zuvimi Brit care salmon and potato gal irgi neblogas? kadangi maniskis ede Speific su zuvimi, tai gal geriau dabar rinktis pasara taip pat su zuvimi
Sveiki,
Norėčiau pasitarti su daugiau išmanančiomis, kaip Jums šio maisto sudėtis ?
BRIT CARE Venison
Sudėtis
Žvėriena ir žvėrienos produktai, ryžiai, bulvių miltai, vištienos riebalai, lašišų riebalai, natūralus aromatas, ryžių sėlenos, džiovinti cukrinių runkelių dribsniai, alaus mielės, jukos ekstraktas, džiovinti obuoliai, mineralinės medžiagos, gliukozamino hidrochloridas, chondroitino sulfatas, DL-metijoninas, L-lizinas, manano-oligo-sacharidai, frukto-oligosacharidai, organinis varis, organinis selenas, nikotininė rūgštis, kalcio pantotenatas, folinė rūgštis, cholino chloridas, biotinas, vitaminas A, vitaminas D3, vitaminas E (alfa-tokoferolis).
Norėčiau pasitarti su daugiau išmanančiomis, kaip Jums šio maisto sudėtis ?
BRIT CARE Venison
Sudėtis
Žvėriena ir žvėrienos produktai, ryžiai, bulvių miltai, vištienos riebalai, lašišų riebalai, natūralus aromatas, ryžių sėlenos, džiovinti cukrinių runkelių dribsniai, alaus mielės, jukos ekstraktas, džiovinti obuoliai, mineralinės medžiagos, gliukozamino hidrochloridas, chondroitino sulfatas, DL-metijoninas, L-lizinas, manano-oligo-sacharidai, frukto-oligosacharidai, organinis varis, organinis selenas, nikotininė rūgštis, kalcio pantotenatas, folinė rūgštis, cholino chloridas, biotinas, vitaminas A, vitaminas D3, vitaminas E (alfa-tokoferolis).