Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų šėrimas sausu ėdalu

QUOTE(Liusii @ 2014 03 31, 19:20)
mergaites man va iskilo toks klausimas, isigijau maza suniuka, pradejau serti Acana maistu, jis jo nelabai nori, sueda bet matosi kad neskaniai  biggrin.gif pasakykit jus man kaip suprasti kad maistas gali netikti suniui, is ko tai matosi? ar del to kad nenori esti ar dar kokie rodikliai???? jei suo neviduriuoja, nevemia tai tinka?  g.gif

Labai prašmatniai Jūsų šuo gyvena, panašu smile.gif Geriausias ragų nudaužymas (jei šuo ne itin mažos veislės ar ūgio) - nenori ėsti ar "neskaniai" ėda, tai duokit pailsėti nuo to maisto. Kelios dienelės su tyru vandenėliu, paskui maistą tegul šuo užsidirba per komandas. Keletą kartų taip, ir baigsis visi "neskanu" ir "nenoriu".
Maistas turėtų būti vertybė, gamtoj dar ir kaip dėl kiekvieno kąsnio reikia kovoti, o naminiai šunys (nors vis dar šunys) dažnai išlepinami. Aišku, iš didelės meilės ir rūpinimosi wub.gif , bet vis tik.
Alkanas šuo prie pilno bliūdo badu dar nenumirė niekur smile.gif
Ir plius, maistas - tai vieni iš pagrindinių Jūsų, kaip lyderio, kaip vedlio, valdomi resursai, kuriais naudojatės kurdami ir puoselėdami abipusius santykius su šuniuku.
Padarykit maistą - bet kokį, čia ne rūšis ar tipas svarbu, o pats MAISTO faktorius - vertybe ir nebeliks problemų.
Atsakyti
Laba , kas labai supranta apie maisteli, vet. klinikoje pasiūlė maistą super premijum klasės SPECIALE , siaip visad pirkau Hilsa.
Atsakyti
QUOTE(Vi_zija @ 2014 04 02, 12:21)
Laba , kas labai supranta apie maisteli, vet. klinikoje pasiūlė maistą super premijum klasės SPECIALE , siaip visad pirkau Hilsa.

As tokio internete nerandu, gal pavadinima netiksliai uzraset?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 04 01, 12:26)
Nereikia isizeisti, as tik noriu gero jusu augintiniui. Beje, pati perku Brit 15kg uz 85lt, nesakyciau, kad kosmine suma, o naudos, tikiu, kad daug daugiau.

Kaip jums šitas maistas? Perku Brit sport, anksčiau Joserą pirkdavau, bet nelabai patiko šunims. Brit įvertino geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2014 04 02, 13:56)
Kaip jums šitas maistas? Perku Brit sport, anksčiau Joserą pirkdavau, bet nelabai patiko šunims. Brit įvertino geriau smile.gif

Man labai gerai, as Brit Medium perku, ausys, akys svarios, kailis puikus, per menesi pora plauku gal pameta. Kartais su pauzem duodu papildu - spirulina, zuvies tauku kapsules, sanariu kompleksa, mieliu tabletes sunims, augalini antikirminini kompleksa.
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2014 03 31, 20:20)
mergaites man va iskilo toks klausimas, isigijau maza suniuka, pradejau serti Acana maistu, jis jo nelabai nori, sueda bet matosi kad neskaniai  biggrin.gif pasakykit jus man kaip suprasti kad maistas gali netikti suniui, is ko tai matosi? ar del to kad nenori esti ar dar kokie rodikliai???? jei suo neviduriuoja, nevemia tai tinka?  g.gif

kad tinka tai net neabejoju, panasi situacija buvo ir su maniskiu kol mazas buvo, valge neskaniai tikrai ne viena maisteli, o beveik visus siulomus, tai supratau, kad problema tikrai ne tame maiste, o mazojo ponulio uzgaidos tokios,kad seimininke pasiulytu kokios lasisos ar vistos krutineles, bet pradejome kovoti su tokiom uzgaidom: dvi, trys, keturios dienos jokiu ikalbinejimu prasinejimu buuk gerutis suvalgyk, cia uz maama, cia uz teeeti, cia uz drauga ir pan.. doh.gif nenori tai nevalgyk, ir ka sau galvojat, susivoke matyt, suprato kad kitaip nebus ir kad kasdien nepristatys seimininke i lova po konservo dubeneli ir po kurio laiko triauskino kuo puikiausiai siuloma siausiuka, reikejo tik isbandyti daug skoniu, sudeciu, firmu ir atrasti ta "kuri valge skaniausiai", nes tikrai buvo tokiu kuriu nevalge visai (Acana buvo vienas is tokiu, kuri valge gal tik keleta menesiu) p.s. issirinkom jau pries kokius 3 metus zuvini Taste of the wild pacific stream thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(megeja @ 2014 04 01, 23:25)
Labai prašmatniai Jūsų šuo gyvena, panašu smile.gif Geriausias ragų nudaužymas (jei šuo ne itin mažos veislės ar ūgio) - nenori ėsti ar "neskaniai" ėda, tai duokit pailsėti nuo to maisto.

tai va kad suo mazos veisles cihuahua unsure.gif nu siiap sueda kai nieko geriau negauna, megsta sunu konservus labai biggrin.gif jauciu reikes pabandyti gal kokio kito maisto su laiku g.gif
QUOTE(escada_ @ 2014 04 02, 15:59)

reikejo tik isbandyti daug skoniu, sudeciu, firmu ir atrasti ta "kuri valge skaniausiai", nes tikrai buvo tokiu kuriu nevalge visai (Acana buvo vienas is tokiu, kuri valge gal tik keleta menesiu) p.s. issirinkom jau pries kokius 3 metus zuvini Taste of the wild pacific stream thumbup.gif

tai va kad jauciu reiktu pabandyti ir kitokio skonio kazka g.gif o jus kai nuperkat kito maisto tai prie jo pratinat po biskuti? ax.gif
Atsakyti
Labas rytas, as noriu rimto patarimo. Reikalas tame , kad mano spaniele pradejo blogiau toleruoti buvusi maista , t.y. Taste of the Wild, kakoja daug, geria daug, ir be galo tersiasi ausys ir akys, pradzioje to nelabai pastebejom, lyg nieko, bet panaudojus metus, pradejo labai nepatikti, sitie dalykeliai. Klausimas toks, perkame maista is zooplius.uk, pasirinkimas nemazas, tikrai. Noriu paklausti, ar kas yra maitines suneli Purizon maisteliu, lyg su pokuote esame sio gave prezenta mirksiukas.gif , patiko is to mazo kiekio, kakucio is kart mazai, tai tik toks pastebejimas, kadangi ten jo nedaug buvo , gal savaitei. Kaip Eukanuba, Orijen, ir Josera , o gal net Hills, kazkada mazikei daveme, tai tiko. Stai tokie klausimai iskilo. Aciu
Atsakyti
tai va kad jauciu reiktu pabandyti ir kitokio skonio kazka g.gif o jus kai nuperkat kito maisto tai prie jo pratinat po biskuti? ax.gif
[/quote]

Matydavosi arba pati igijau tokia nuojauta, kad tikrai nebevalgys jau to maisto, bet nevalgydavo visiskai, ne tai kad su pasimaivymais, o taip kad maisto indelis budavo praeinamas net is tolo kelias dienas... duodavo suprasti "nu ir pakentesiu nevalges" irnesakyk.gif o man tikrai jau budavo neramu kad suo gyvena pusbadziu augimo periode, tai del to ir prireike vis kazko naujo ieskoti.. kokia savaite pamaisydavau senas maistas + naujasis ir pereidavom
Atsakyti
sakot jei krūvos didelės tai nieko gero?

savo auksiukę maitinau Gilpos maistu, krūvų buvo daug kokius tris kart per dieną, perėjom prie geresnio Canidae, krūvų sumažėjo, bet kažkaip ausys juodavo, letenas graužė, pradėjau duot sam's field junior large, nustojo letenas graužt, ausys švarios, visa pati graži, bet krūvos tai kaip nuo Gilpos, po tris kart varo ir taip gausokai unsure.gif maniau, kad dar nenusistovėjo, nepriprato žarnynas, bet jau trečias mėuo eina su tuo sams field, kalytė neišranki, visus maistus ėdė noriai

dabar galvoju Brit pabandyt, kaina man tinkama ir kokybė kaip girdėjau tokia gan gera
linamoq, ar Jūs nepastebėjot nuo vienokio ar kitokio maisto kaip su tom krūvom? bijau kad taip nepasisavinama medžiagų ir viskas tiesiog išeina, o krūvio jin gauna pas mane nemažai

atrodo sausukas, neturėtų nuo jo galvos skaudėt, bet kuo toliau tuo labiau aš prie žalios mėsos linkstu, nors sausukas man patogiau asmeniškai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MRUNI @ 2014 04 03, 10:41)
dabar galvoju Brit pabandyt, kaina man tinkama ir kokybė kaip girdėjau tokia gan gera
linamoq, ar Jūs nepastebėjot nuo vienokio ar kitokio maisto kaip su tom krūvom? bijau kad taip nepasisavinama medžiagų ir viskas tiesiog išeina, o krūvio jin gauna pas mane nemažai

Is esmes nuo pat pradziu Brit serem, neskaitant poros kilu Kikinio, kol laukdavom atvezant naujo maiso. Maniskis sveria 16kg, jei be papildomu grauzalu, daro rimta ryte ir vakare, su retkarciais pasitaikancia pauze, na, renkant gaunasi sauja. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_zija @ 2014 04 02, 12:21)

Neteko girdėti apie tokį g.gif
Gal SPECIFIC ?
Atsakyti