Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų šėrimas sausu ėdalu

Seriu saviski " dzeko dziaugsmas", jei neklystu - kedainiu gamybos...
gal kas ir toki perka savo augintiniui?

eda noriai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Robulis @ 2014 03 31, 15:10)
Seriu saviski  " dzeko dziaugsmas", jei neklystu - kedainiu gamybos...
eda noriai smile.gif

Pabandziau paguglinti, niekur nerandu sito edalo sudeties, gal galite pacituoti nuo pakuotes?
Atsakyti
Kad Kretingos grūdai gamina pašarus vištoms, paršeliams ir pan. tai suprantama, bet ką jie deda į šunų maistą, apart grūdų?
Parašytkite maisto sudėtį, ar ten mėsos iš viso rasta lens.gif
Atsakyti
na, paziursiu.... jei nebusiu etiketes ismetes..... ten maisas 25 kg uztenka ilgam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvika @ 2014 03 31, 15:38)
Kad Kretingos grūdai gamina pašarus vištoms, paršeliams ir pan. tai suprantama, bet ką jie deda į šunų maistą, apart grūdų?
Parašytkite maisto sudėtį, ar ten mėsos iš viso rasta lens.gif

Tai va sakau, man irgi idomu liko, bet neskubu nurasyt, maza ka, gal ten rimtai kazkas revoliucingo bus.
Atsakyti
jei rasiu, tai ryt ir parasysiu, jei ne - teks luktert truputi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Robulis @ 2014 03 31, 15:10)
Seriu saviski  " dzeko dziaugsmas", jei neklystu - kedainiu gamybos...

eda noriai smile.gif

rolleyes.gif ir man dar tokio neteko girdeti, kad eda noriai tai tikiu, bet tai dar ne rodiklis, nagrinekit sudeti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo escada_: 31 kovo 2014 - 15:56
http://www.kgrudai.l...-technologijos/
Tik tiek rodo. Pagal mane čia Kegrus tipo lesalas nes ėdalu šito pavadinti neįmanoma
Atsakyti
klausykit, o kur iprastai laikot sausa maista? Skaiciau, kad patartina laikyti tam paciame maise neperpilinejant i atskira inda, neva tai jame gali likti seno maisto likuciu ar riebalu, o jie ten sugenda tersia ir pan., ka manot? As jau daug laiko perpilu is maiso po 1kg i tam skirta inda ir nematau jokios problemos, kazin kiek tai yra reiksminga g.gif
Atsakyti
QUOTE(escada_ @ 2014 03 31, 15:57)
klausykit, o kur iprastai laikot sausa maista? Skaiciau, kad patartina laikyti tam paciame maise neperpilinejant i atskira inda, neva tai jame gali likti seno maisto likuciu ar riebalu, o jie ten sugenda tersia ir pan., ka manot? As jau daug laiko perpilu is maiso po 1kg i tam skirta inda ir nematau jokios problemos, kazin kiek tai yra reiksminga g.gif

Pas jus šuo kaip suprantu mažas, kad po kilogramą perpilinėjat. Aš supilu visą 7 kg. maišą į jam skirtą kibirą, kiekvieną kartą prieš tai pravalau. Maistas ilgai neužsilieka, tirpsta greitai, tai nesuku galvos, kad galėtų kas sugesti.
Atsakyti
mergaites man va iskilo toks klausimas, isigijau maza suniuka, pradejau serti Acana maistu, jis jo nelabai nori, sueda bet matosi kad neskaniai biggrin.gif pasakykit jus man kaip suprasti kad maistas gali netikti suniui, is ko tai matosi? ar del to kad nenori esti ar dar kokie rodikliai???? jei suo neviduriuoja, nevemia tai tinka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2014 03 31, 19:20)
mergaites man va iskilo toks klausimas, isigijau maza suniuka, pradejau serti Acana maistu, jis jo nelabai nori, sueda bet matosi kad neskaniai  biggrin.gif pasakykit jus man kaip suprasti kad maistas gali netikti suniui, is ko tai matosi? ar del to kad nenori esti ar dar kokie rodikliai???? jei suo neviduriuoja, nevemia tai tinka?  g.gif

Gal gauna kokių skanukų papildomai, ar nuo stalo yra pavaišinamas?
Jei nealergizuoja, nesikaso šuo, nepleiskanuoja, nevemia, neviduriuoja, išmatų kiekis normalus, tai ir viskas gerai. Palaukit ir neskubėkit, nes kuo daugiau įvairumo, tuo daugiau "išpindėjimo" smile.gif
Atsakyti