Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų šėrimas sausu ėdalu

QUOTE(cile @ 2014 03 24, 17:27)
Dresurai juos gana daznai naudoja wink.gif

daug ka seimininkai "daznai naudoja" doh.gif pati to nesiulyciau ir tik pasidalinau patirtimi kokius skanestus siulau savo augintiniui kasdienai, o dresuojant kuo puikiausiai tiko sauso maisto granules ir ivairus minksti skanestai susmulkinti mazais kasneliais, ismoko pamokas puikiai, surio neprireike biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(escada_ @ 2014 03 24, 20:50)
daug ka seimininkai "daznai naudoja"  doh.gif pati to nesiulyciau ir tik pasidalinau patirtimi kokius skanestus siulau savo augintiniui kasdienai, o dresuojant kuo puikiausiai tiko sauso maisto granules ir ivairus minksti skanestai susmulkinti mazais kasneliais, ismoko pamokas puikiai, surio neprireike  biggrin.gif

Na, as to surio irgi nesiuliau, jei pastebejot; paminejau pirktinius "mesiukus", sausiaka ir apvirtus skrandukus tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 24 kovo 2014 - 21:58
Dresūroje naudoju ir pirktinius sūrius ir dešreles, lygiai tuos pačius naudoju ir parodose. Viskas gerai ir nieko blogo nematau juos naudojant.mano nuomone jau geriau pirktinis siūris nei tie spec.gaminti skanukai biggrin.gif o geriausias skanukas apvirtos kepenys ir poto padžiovintos,nereikia tos pirktos chemijos į šunį kimšti.
Atsakyti
As taip pat be sazines grauzimo naudoju suri. Ir ji naudoju daug mieliau nei kokia pirktine desra. Tiesa, to surio maniskis gauna labai mazai, nes as visada nesiojuosi mazdaug 3ju skirtyngu rusiu skanestu. Tai to surio per visa diena gauna ne daugiau nei dvieju nagu dydzio gabaleli plesomo surio. Apskritai tu spec sunims skanuku neperku nebent Orijen ar Ziwipeak kai buna nuolaida jiems. Siaip skanestus dresurai as pati kepu ar tai butu dziovintos kepeneles/ sirdys, ar sausainiai. Pirktiniuose labai daug briedo prideta schmoll.gif
Atsakyti
pritariu kazu drinks_cheers.gif
musu trenere is vis pries visus pirktinius skanestus sunim,o uz normalu maista,mega,kepeneles ir t.t treniruociu metu.
As saviskiai bunu nuperku kepeneliu stai tokiu, net trenere pamacius nustebo,sako tikriausiai vieninteliai skaniukai kuriem galiu pasakyti taip biggrin.gif
http://www.pet24.lt/...penu-skanestai/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 26 kovo 2014 - 22:19
QUOTE(erikiuxxx @ 2014 03 26, 20:18)
pritariu kazu  drinks_cheers.gif
musu trenere is vis pries visus pirktinius skanestus sunim,o uz normalu maista,mega,kepeneles ir t.t treniruociu metu.
As saviskiai bunu nuperku kepeneliu stai tokiu, net trenere pamacius nustebo,sako tikriausiai vieninteliai skaniukai kuriem galiu pasakyti taip biggrin.gif
http://www.pet24.lt/...penu-skanestai/

Na, kepeneles bent pas mus tai labai pigiai tai as kepeneliu "pyraga" iskepu ir man jo uztenka kokioms 3-4 savaitems tai gaunasi pigiau nei pirkti. Siandien kepiau is sprotu tai butas smirda doh.gif uz tai mano bachuras sedi "medituoja" prie orkaites biggrin.gif jam gerai fish4dogs skanestai eina tai galvoju gal is sprotu bus pigiau gamintis, nei dresurai brangius naudoti.
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2014 03 26, 23:18)

Perkunelis kokia kaina doh.gif jau tada geriau kokios mesos issivirt - sau sriubyte, o suneliui mesyte papjaustyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(k_azu @ 2014 03 26, 22:35)
Na, kepeneles bent pas mus tai labai pigiai tai as kepeneliu "pyraga" iskepu ir man jo uztenka kokioms 3-4 savaitems tai gaunasi pigiau nei pirkti. Siandien kepiau is sprotu tai butas smirda doh.gif uz tai mano bachuras sedi "medituoja" prie orkaites biggrin.gif jam gerai fish4dogs skanestai eina tai galvoju gal is sprotu bus pigiau gamintis, nei dresurai brangius naudoti.

oo kas per pyragai biggrin.gif
QUOTE(cile @ 2014 03 26, 22:51)
Perkunelis kokia kaina  doh.gif jau tada geriau kokios mesos issivirt - sau sriubyte, o suneliui mesyte papjaustyt  biggrin.gif

doh.gif jo ,bet kai nera laiko kazka virti,labai pravercia ..ir toli grazu ne tie parduotuviniai ale skaniukai sunim..
Zinoma dazniausiai stengiuosi kazka padaryti pati treniruotem .
Atsakyti
QUOTE(k_azu @ 2014 03 26, 23:35)

Pasakykit kepeneliu pyrago recepta 4u.gif
Atsakyti
Ta pyraga tai labai paprasta iskepti. 450-500g kepeneliu imetu i plaktuva ir suplaku i vientisa mase, tada iplaku 2 kiausinius ir ispaudziu (arba galima ir smulkiai supjaustyti) 2 skilteles cesnako. Zinau, kad kai kurie dar ipila truputi pieno arba vandens, bet as nieko nepilu. Idedam miltu tiek, kad pasidarytu kaip pyrago tesla tirsta ir tada visa ta mase suplakta pilu ant skardos. Galima bet kokia kepimo forma ar siaip skarda naudoti. Man patinka aki tas pyragas gaunasi mazdaug 1cm storio tai as piluant dideles skardos ir dar telpa i maza pyrago kepimo forma. kepu mazdaug 20-30 minuciu 180 laipsniu orkaitej. Lygiai taip pat ir su sprotais siandien dariau biggrin.gif ta pyraga jau iskepta as supjaustau nedideliais gabalais ir sudedu i saldikli. Kai prireikia dresurai, issiemu viena gabala (pjaustau mazdaug 2 dienu normos gabalais) ir leidziu atitirbti pries einant mokytis smile.gif Mano veiseja dar ir surio truputi itarkuoja mirksiukas.gif
Bet juo irgi verciau nepiknaudziauti, nes vis tik vidurius laisvina jei per daug suo gauna doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k_azu: 27 kovo 2014 - 01:52
http://www.bullmarke...ts-in-pet-food/
Atsakyti
Sveiki, gal ir yra panašių temų, bet juk informacija keičiasi ir atsinaujina. Kas jei ne jūs žinote paskutines naujienas smile.gif
Problema kad įsigyjau biglį. Mažas, šleivas, 5 mėnesių amžiaus. Kilmė truputi neaiški, ėdrus, bet norisi suformuoti teisingus mitybos įpročius. Linkstu į sausą maistą, lyg ir patogiausia. Bet vis tiek nežinau kuri pasirinkti...
Atsakyti