Ta pyraga tai labai paprasta iskepti. 450-500g kepeneliu imetu i plaktuva ir suplaku i vientisa mase, tada iplaku 2 kiausinius ir ispaudziu (arba galima ir smulkiai supjaustyti) 2 skilteles cesnako. Zinau, kad kai kurie dar ipila truputi pieno arba vandens, bet as nieko nepilu. Idedam miltu tiek, kad pasidarytu kaip pyrago tesla tirsta ir tada visa ta mase suplakta pilu ant skardos. Galima bet kokia kepimo forma ar siaip skarda naudoti. Man patinka aki tas pyragas gaunasi mazdaug 1cm storio tai as piluant dideles skardos ir dar telpa i maza pyrago kepimo forma. kepu mazdaug 20-30 minuciu 180 laipsniu orkaitej. Lygiai taip pat ir su sprotais siandien dariau
ta pyraga jau iskepta as supjaustau nedideliais gabalais ir sudedu i saldikli. Kai prireikia dresurai, issiemu viena gabala (pjaustau mazdaug 2 dienu normos gabalais) ir leidziu atitirbti pries einant mokytis
Mano veiseja dar ir surio truputi itarkuoja
Bet juo irgi verciau nepiknaudziauti, nes vis tik vidurius laisvina jei per daug suo gauna