Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų šėrimas sausu ėdalu

QUOTE(dilgelyt @ 2014 03 07, 11:52)
O as ziuredavau i galutini baltymu kieki ir is to spresdavau ar pakankamai mesos,ar net perdaug ( vestukas ruduodavo jei perdaug baltymu ir vistos)

Oi, su baltymu kiekiu neapsigaukit - gi ir kaily, plunksnose ju yra, ir augaliniu gali but prideta...kur kas svarbiau baltymu kilme ir kokybe.
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2014 03 07, 09:38)
Oi, su baltymu kiekiu neapsigaukit - gi ir kaily, plunksnose ju yra, ir augaliniu gali but prideta...kur kas svarbiau baltymu  kilme ir kokybe.

drinks_cheers.gif Vat butent.
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2014 03 07, 12:38)
Oi, su baltymu kiekiu neapsigaukit - gi ir kaily, plunksnose ju yra, ir augaliniu gali but prideta...kur kas svarbiau baltymu  kilme ir kokybe.

aciu,busiu budresne smile.gif
Bet juk negali prideti baltymu to neskelbdami, turetu ivardinti soja ar pupeles?
O sitam konkreciam baltymai is augaliniu -kukuruzuose,kaip as suprantu.

O didelis skirtumas sunims , kokie ryziai- rudi ar balti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2014 03 06, 22:43)
Ingredientai: lašiša (min. 20%), vištiena (min. 20%), ryžiai(min. 20%), aliejus ir riebalai (100% paukštienos), dehidruoti  paukštienos proteinai, kukurūzų gliutenas, kukurūzai, plazmos proteinai (min. 5%), burokėlių tyrė, raugas, linų sėmenys, dehidruoti kiaušiniai...

Kaip aš sakau, jeigu mėsa įrašyta pirmiau nei ryžiai ar kukurūzai, galima skaityti sudėtį toliau smile.gif
Bet aš tokio ėdalo nepirkčiau savo šunims, nes sudėtyje yra lašiša, kuri labai riebi, plius dar vištiena, kuri irgi riebi... mano šunys triestų toliau nei mato biggrin.gif biggrin.gif tai matyt čia nuo kiekvieno šuns labai priklauso.
Rinkčiausi kur yra vien lašiša, arba vien vištiena. Net žmogus nelabai valgytų lašišos su višta kartu... ne? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnaitė @ 2014 03 08, 00:04)
Kaip aš sakau, jeigu mėsa įrašyta pirmiau nei ryžiai ar kukurūzai, galima skaityti sudėtį toliau  smile.gif
Bet aš tokio ėdalo nepirkčiau savo šunims, nes sudėtyje yra lašiša, kuri labai riebi, plius dar vištiena, kuri irgi riebi... mano šunys triestų toliau nei mato biggrin.gif  biggrin.gif  tai matyt čia nuo kiekvieno šuns labai priklauso.
Rinkčiausi kur yra vien lašiša, arba vien vištiena. Net žmogus nelabai valgytų lašišos su višta kartu... ne? unsure.gif

tai cia tik viena is to maisto rusiu,pilna ju ir be lasisos,su vienos rusies mesa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnaitė @ 2014 03 07, 21:04)

O prie ko cia zmogus? Kodel RAW maitinami sunys su pasimegavimu valgo visokias mesas sumaisytas, o jau sauso ne? Sunims vienodai kur zuvis, o kur paukstiena. Mano suo siandien vakarienei valge stirniena su sprotais mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dilgelyt @ 2014 03 07, 15:25)
aciu,busiu budresne  smile.gif
Bet juk negali prideti baltymu to neskelbdami, turetu ivardinti soja ar pupeles?
O sitam konkreciam baltymai is augaliniu -kukuruzuose,kaip as suprantu.

O didelis skirtumas sunims , kokie ryziai- rudi ar balti?  g.gif

Tai vat, kad kukuruzai yra... na, nieko vertingo. O del ryziu - as visada ziuredavau jei jau su ryziais maistas, kad butu butent rudi. Is ju daugiau naudos negu is baltu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(k_azu @ 2014 03 08, 05:35)
O prie ko cia zmogus? Kodel RAW maitinami sunys su pasimegavimu valgo visokias mesas sumaisytas, o jau sauso ne? Sunims vienodai kur zuvis, o kur paukstiena. Mano suo siandien vakarienei valge stirniena su sprotais mirksiukas.gif
Papildyta:

Tai vat, kad kukuruzai yra... na, nieko vertingo. O del ryziu - as visada ziuredavau jei jau su ryziais maistas, kad butu butent rudi. Is ju daugiau naudos negu is baltu mirksiukas.gif

Man atrodo sunu maiste ryziu skirtumas tarp baltu ir rudu laaabai minimalus suns organizmui tos naudos atzvilgiu.
Bet aciu turesiu omeny,jei tik bus ivardinta kokie smile.gif
O jei turesit nuotaikos,manau daugumai butu labai idomu isgirsti ruduju ryziu pliusus suniui lyginant su baltuju,turint dar omeny,kad is maisto ju gauna nedaug.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2014 03 08, 12:16)
O jei turesit nuotaikos,manau daugumai butu labai idomu isgirsti ruduju ryziu pliusus suniui lyginant su baltuju,turint dar omeny,kad is maisto ju gauna nedaug.

Rudi nevalyti, reiskia, turi daugiau lastelienos, mikroelementu.
Atsakyti
Bendramintes, kurios auginate jorksyrus ir seriate TOW, ar nepastebejot kad sis maistas yra per sausas-per kietas jiems? Nu zinokit pradejau stebeti kaip valgo maniskis, tai kartais jau taip stengiasi atrodo perkasti ta granule, triauskina issisiepes doh.gif gal kuri buvot irgi panasiai pastebejus, jau kyla minciu pereiti prie pusiau sauso, gal jam ir paciam apetitas geresnis butu g.gif bet nenoriu prastesniu serti, gal teko daugiau dometis apie pusiau sausus ir atrasti superpremiuma geros sudeties? g.gif
Atsakyti
QUOTE(escada_ @ 2014 03 19, 10:25)
Bendramintes, kurios auginate jorksyrus ir seriate TOW, ar nepastebejot kad sis maistas yra per sausas-per kietas jiems? Nu zinokit pradejau stebeti kaip valgo maniskis, tai kartais jau taip stengiasi atrodo perkasti ta granule, triauskina issisiepes  doh.gif gal kuri buvot irgi panasiai pastebejus, jau kyla minciu pereiti prie pusiau sauso, gal jam ir paciam apetitas geresnis butu  g.gif  bet nenoriu prastesniu serti, gal teko daugiau dometis apie pusiau sausus ir atrasti superpremiuma geros sudeties?  g.gif

Tai galite mirkyti.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 03 19, 11:35)
Tai galite mirkyti.

bet tai koks zaidimas gautusi su tais mirkymais, nera koks bedancius kad negaletu valgyti to sausiako, tik tiek kad gal siek tiek dregnesnis jam skaniau valgytusi, pakeisciau tada visai nauju
Atsakyti
QUOTE(escada_ @ 2014 03 19, 12:02)
bet tai koks zaidimas gautusi su tais mirkymais,

O koks čia žaidimas? Įbert į indelį ir užpylus šiltu vandeniu po 10 minučių paduot?
Atsakyti