Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų šėrimas sausu ėdalu

QUOTE(erikiuxxx @ 2014 03 05, 23:11)
senukuose sitom dezem dabar nuolaidos  drinks_cheers.gif man irgi jos labiausiai patiko

dar tos PROPLAN fainos atrodo, bet jos tikriausiai neparduodamos g.gif

duoda perkant maistelį Pro plan, bet mes jo nevalgome, tai ėjom per kelias KIKAS ir tarėmės, teko nusipirkti kelis kg maistelio (į prieglaudą po to atidavėm) ir davė tą dėžutę thumbup.gif o šiaip duoda perkant didžiausią maišą doh.gif
bet aišku nuo pardavėjos priklauso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justemur @ 2014 03 05, 22:17)
duoda perkant maistelį Pro plan, bet mes jo nevalgome, tai ėjom per kelias KIKAS ir tarėmės, teko nusipirkti kelis kg maistelio (į prieglaudą po to atidavėm) ir davė tą dėžutę  thumbup.gif  o šiaip duoda perkant didžiausią maišą doh.gif
bet aišku nuo pardavėjos priklauso smile.gif

ir kaip jum ta deze blush2.gif skardine tokia?
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2014 03 05, 23:33)
ir kaip jum ta deze  blush2.gif skardine tokia?

aha thumbup.gif sakau, šita iš visų turėtų . turimų labiausiai patinka smile.gif ieškau dar vienos, kad pas tėvus galėtų būti, nes kol kas irgi su maišais vargsta biggrin.gif
Atsakyti
O aš didelį maišą "sukonservuoju" biggrin.gif - išpilstau į trilitrinius stiklainius, su plastmasiniais dangteliais uždarinėju ir sustatau kur tamsiau/vėsiau. Mūsų šuniukas nedidzkas, tai savaitei sunaudojam apie litrą - nusipilu į atskirą stiklainiuką, kad didesnių nereiktų dažnai darinėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ladute @ 2014 03 06, 12:27)
O aš didelį maišą "sukonservuoju"  biggrin.gif  - išpilstau į trilitrinius stiklainius, su plastmasiniais dangteliais uždarinėju ir sustatau kur tamsiau/vėsiau. Mūsų šuniukas nedidzkas, tai savaitei sunaudojam apie litrą - nusipilu į atskirą stiklainiuką, kad didesnių nereiktų dažnai darinėti  ax.gif

irgi gera idėja drinks_cheers.gif aš tai tokioje va dėžutėje laikau maistą, kad nereiktų į dieną kelis kartus dėžės darinėti smile.gif ax.gif
user posted image smile.gif
Atsakyti
Justemur man irgi Proplan visai patiko drinks_cheers.gif ydomu ar buna ivairiu dydziu g.gif na tikiuosi gal savaitgali parodoje kazka pamatysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2014 03 06, 14:34)
Justemur man irgi Proplan visai patiko  drinks_cheers.gif ydomu ar buna ivairiu dydziu  g.gif na tikiuosi gal savaitgali parodoje kazka pamatysiu  4u.gif

dėl dydžių nežinau, aš tik tą didžiausią esu mačius Pro Plan smile.gif
kas per paroda savaitgalį? smile.gif g.gif
Atsakyti
Dažnai čia parduoda tokius konteinerius maistui
Atsakyti
Si savaitgali Vilniuje bus Litexpo cacibai mirksiukas.gif
Atsakyti
Ingredientai: lašiša (min. 20%), vištiena (min. 20%), ryžiai(min. 20%), aliejus ir riebalai (100% paukštienos), dehidruoti paukštienos proteinai, kukurūzų gliutenas, kukurūzai, plazmos proteinai (min. 5%), burokėlių tyrė, raugas, linų sėmenys, dehidruoti kiaušiniai, vištienos kepenų hidrolizė, cikorijos šaknys, kalio chloridas, kalcio karbonatas, vitaminai ir mineralai, frukto-oligosaharidai (FOS), mano-oligosaharidai (MOS), jukos ekstraktas, chondrotino sulfatas, N-acetylo-glukosamino sulfatas, L-karnitino rūgštis. EB priedai: natūralios kilmės tokoferolio ekstraktai, ortofosfato rūgštis. Sudėtis: žalieji proteinai 32%, riebalai 18%, drėgmė 10%, mineralai 6,5%, žaliosios skaidulos 2,5%, linolo rūgštis: 6,5% (min.), vitaminas A: 21000 UI/kg, vitaminas D3: 1800 UI/kg, vitaminas E: 500 mg/kg, vitaminas C: 200 mg/kg, vitaminas K: 2 mg/kg, vitaminas B1: 30 mg/kg, vitaminas B2: 25 mg/kg, vitaminas B3: 60 mg/kg, vitaminas B5: 85 mg/kg, vitaminas B6 10 mg/kg, vitaminas B7(cholinas) 3500 mg/kg, vitaminas B8 (biotinas) 5 mg/kg, vitaminas B9: 10 mg/kg, vitaminas B12: 0,5 mg/kg, Ca: 1,40%, P: 1,2%, Mg: 0,10%, K: 0,65%, Na: 0,35%, Fe: 350 mg/kg, Cu: 15 mg/kg, Mn: 65 mg/kg, Zn 350 mg/kg, I: 5 mg/kg, Se: 0,6 mg/kg. Energetinė vertė: 4080Kcal/kg.

Permeskit akim sudetis prasau 4u.gif
Raso,kad superpremium klases stebuklas,bet idomu ismanciuju nuomones.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2014 03 06, 20:43)
Ingredientai: lašiša (min. 20%), vištiena (min. 20%), ryžiai(min. 20%), aliejus ir riebalai (100% paukštienos), dehidruoti  paukštienos proteinai, kukurūzų gliutenas, kukurūzai, plazmos proteinai (min. 5%), burokėlių tyrė, raugas, linų sėmenys, dehidruoti kiaušiniai, vištienos kepenų hidrolizė, cikorijos šaknys, kalio chloridas, kalcio karbonatas, vitaminai ir mineralai, frukto-oligosaharidai (FOS), mano-oligosaharidai (MOS), jukos ekstraktas, chondrotino sulfatas, N-acetylo-glukosamino sulfatas, L-karnitino rūgštis. EB priedai: natūralios kilmės tokoferolio ekstraktai, ortofosfato rūgštis. Sudėtis: žalieji proteinai 32%, riebalai 18%, drėgmė 10%, mineralai 6,5%, žaliosios skaidulos 2,5%, linolo rūgštis: 6,5% (min.), vitaminas A: 21000 UI/kg, vitaminas D3: 1800 UI/kg, vitaminas E: 500 mg/kg, vitaminas C: 200 mg/kg, vitaminas K: 2 mg/kg, vitaminas B1: 30 mg/kg, vitaminas B2: 25 mg/kg, vitaminas B3: 60 mg/kg, vitaminas B5: 85 mg/kg, vitaminas B6 10 mg/kg, vitaminas B7(cholinas) 3500 mg/kg, vitaminas B8 (biotinas) 5 mg/kg, vitaminas B9: 10 mg/kg, vitaminas B12: 0,5 mg/kg, Ca: 1,40%, P: 1,2%, Mg: 0,10%, K: 0,65%, Na: 0,35%, Fe: 350 mg/kg, Cu: 15 mg/kg, Mn: 65 mg/kg, Zn 350 mg/kg, I: 5 mg/kg, Se: 0,6 mg/kg. Energetinė vertė: 4080Kcal/kg.

Permeskit akim sudetis prasau 4u.gif
Raso,kad superpremium klases stebuklas,bet idomu ismanciuju nuomones.

ta lasisa ir vistiena sviezia ar dehidratuota? Jei sviezia tai gali buti, kad ten tik kokie 20% zuvies ir vistienos. Ryziai, kukuruzai man irgi nepatinka. Nors nelabai aisku kokie ryziai ten - baltieji ar rudieji? Nieko stebuklingo, bet tragisko irgi nera...
Apskritai, man labiau patinka skaityti sudetis anglu kalba, o ne verstas i lietuviu, nes kiek pamenu lietuviskai ne visada buna tiksliai isversta... g.gif
Atsakyti
QUOTE(k_azu @ 2014 03 07, 03:47)
ta lasisa ir vistiena sviezia ar dehidratuota? Jei sviezia tai gali buti, kad ten tik kokie 20% zuvies ir vistienos. Ryziai, kukuruzai man irgi nepatinka. Nors nelabai aisku kokie ryziai ten - baltieji ar rudieji? Nieko stebuklingo, bet tragisko irgi nera...
Apskritai, man labiau patinka skaityti sudetis anglu kalba, o ne verstas i lietuviu, nes kiek pamenu lietuviskai ne visada buna tiksliai isversta... g.gif

O as ziuredavau i galutini baltymu kieki ir is to spresdavau ar pakankamai mesos,ar net perdaug ( vestukas ruduodavo jei perdaug baltymu ir vistos) nuo sito bu labai gerai.
Sudetis anglu kalba nerandu,gal,kad maistas prancuziskas..prancuzikai turbut netiktu? smile.gif
Maistas NUTRIVET, siaip lb patenkinti, nes begrudis ir superpremium klases yra.
Atsakyti