Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų šėrimas sausu ėdalu

QUOTE(erikiuxxx @ 2014 03 04, 16:15)
Man vis kazkaip atrodo,kad deze neislaikys jo savybiu,bet gal klystu  g.gif

Vien todel, kad ji sandariai uzdaroma, skirtingai nei atidaryta pakuote, manau, deze geriau.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 03 04, 16:35)
Vien todel, kad ji sandariai uzdaroma, skirtingai nei atidaryta pakuote, manau, deze geriau.

bet pakuote as visada labai sandariai uzdarau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2014 03 04, 14:15)
Man toks klausimas iskylo , pvz nusiperku 3kg maisto ir tas maisas toks nepatogus  doh.gif maciau yra pirkti spec dezutes maisto laikymui..Ydomu kaip geriau laikyti ar nupirktame maise ta maista palikti , ar i deze suberti  unsure.gif

Kol maitinau sausu, naudojau ta plastikine deze tai bent jau man labai patiko. As pirkdavau ir 6kg ir 13 kg maisus tai laikydavau po 1-2menesius. Tiesa mano suo nera isrankus maistui tai nezinau ar labai gerai ta sviezuma islaiko ar ne g.gif As naudojau patogumo delei, nes nemegstu zaisti su tom pakuotem, o spinta prasmirsdavo suns maistu jei maistas atviras paliekamas...
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 03 04, 16:35)

kai kurie maisai turi tokia uzspaudziama juostele virsuj g.gif ir as pvz ta maisa kai prakerpu, tai tikrasta, kad ilistu ranka su normavimo puodeliu, ir paskui uzspaudziu su segtukais smile.gif
o deze darinejant tai isivaizduoju, kad ir kvapas issivadetu ir sudrekti gali greiciau g.gif
o kazi kaipt a deze atrodo, gal ten tik koks krastas atsidaro?
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2014 03 04, 17:15)
Man toks klausimas iskylo , pvz nusiperku 3kg maisto ir tas maisas toks nepatogus  doh.gif maciau yra pirkti spec dezutes maisto laikymui..Ydomu kaip geriau laikyti ar nupirktame maise ta maista palikti , ar i deze suberti  unsure.gif

mes perkame 13kg maišą, tai beriame į dėžę, žymiai patogiau thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(*Mirabella* @ 2014 03 05, 16:37)
kai kurie maisai turi tokia uzspaudziama juostele virsuj  g.gif  ir as pvz ta maisa kai prakerpu, tai tikrasta, kad ilistu ranka su normavimo puodeliu, ir paskui uzspaudziu su segtukais smile.gif
o deze darinejant tai isivaizduoju, kad ir kvapas issivadetu ir sudrekti gali greiciau  g.gif
o kazi kaipt a deze atrodo, gal ten tik koks krastas atsidaro?

atrodo taip http://www.e-senukai...e-curver_2.html
user posted image šita man pati geriausia. drinks_cheers.gif yra dar royal'io plastikinė dėžė, nerandu dabar greit nuotraukos, bet šiaip man ji tokia tik iš bėdos tinkanti blush2.gif
Atsakyti
Atrodo jau minėjau, bet pasikartosiu biggrin.gif
Taigos maistą laikau hermetiškai užsidarančiuose kibiruose. Perku juos bitininkams skirtoje parduotuvėje. smile.gif (Kitoje, ne čia minimoje)
PVZ 1
Tik kad pas mane mažesnės talpos. vienas - 10ltr, du - 5ltr. + keli dar mažesni biggrin.gif
PVZ. 2:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolleee: 05 kovo 2014 - 18:07
QUOTE(Jolleee @ 2014 03 05, 19:03)
Taigos maistą laikau hermetiškai užsidarančiuose kibiruose. Perku juos bitininkams skirtoje parduotuvėje.   smile.gif (Kitoje, ne čia minimoje)
PVZ 1
Tik kad  pas mane mažesnės talpos. vienas - 10ltr,  du - 5ltr.  + keli dar  mažesni biggrin.gif
PVZ. 2:
user posted image

JYSK'e yra dar dėžių sandariai uždaromų, įvairių dydžių, tai irgi gera alternatyva, kas neturi galimybės gauti specialių dėžių smile.gif ir kaina jų nėra didelė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justemur: 05 kovo 2014 - 18:17
QUOTE(Jolleee @ 2014 03 05, 19:03)
Taigos maistą laikau hermetiškai užsidarančiuose kibiruose. Perku juos bitininkams skirtoje parduotuvėje. 

Ir as tokius naudoju - Kaune ju yra Urmo bazej, pakavimo prekiu skyriukuose, dar sode-darze, na o jei kituose miestuose, tai Senukuose turetu tebebut bigsmile.gif
Atsakyti
Man kylo klausymas,nes pakuotes maisto visiskai kitokios.
Net paemus bulviu traskucius ir juos perberus i deze,jie bus nebetraskus ir neskanus.
Laikant traskucius ju maiselyje,net jaigu jie buvo ir atidaryti,bet vel sandariai uzdaryti yra visiskai kitaip unsure.gif skonis ir savybes nekinta.
Cia siaip kaip pvz, del to ir suabejojau del deziu, tikiu kad patogu ir t.t. tai ir dvejoju

man si patiko, gyvunu prekiu parduotuveje ji 60lt kainuoja doh.gif senukuose 28lt
http://www.e-senukai...92390400_2.html
Atsakyti
Taigi dažnai dėžes ėdalui duoda parduotuvėse perkant tą ėdalą (žinoma didesnėmis pakuotėmis, nei 400gr. smile.gif ) arba kainuoja labai nedaug, pavaikščiokite po gyvūnų parduotuves arba parašykite jiems laiškus, tikrai manau, kad pasiūlytų ką nors.
Atsakyti
Pas mane tokia deze. Tai labai sandariai viskas uzsidaro. Bet as ja pirkau vien del to, kad tuo metu nuvo nuolaidos dideles, o siaip jauciu ir koki plastikini kibira naudociau.
http://nt.petplanet....0kg_storage.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k_azu: 05 kovo 2014 - 21:55
QUOTE(k_azu @ 2014 03 05, 21:54)
Pas mane tokia deze. Tai labai sandariai viskas uzsidaro. Bet as ja pirkau vien del to, kad tuo metu nuvo nuolaidos dideles, o siaip jauciu ir koki plastikini kibira naudociau.
http://nt.petplanet....0kg_storage.jpg

senukuose sitom dezem dabar nuolaidos drinks_cheers.gif man irgi jos labiausiai patiko

dar tos PROPLAN fainos atrodo, bet jos tikriausiai neparduodamos g.gif
Atsakyti