Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų šėrimas sausu ėdalu

QUOTE(žydrynė @ 2014 02 13, 14:58)
koks?
visų pirma baltymai tai ne riebalai smile.gif ,nepainiokit,o 25proc tai čia normaliai

ax.gif man veiseja taip parase,kad nenutuktu neduoti maisto ,kur baltymu virs 25 % blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(darsija @ 2014 02 10, 10:09)
Ačiūsmile.gif
Lyginausu kitu maistu, kurį ėda dabar, žymiai kaloringesnis.. Jūsiškis šunius iš tų aktyviųjų- sportiškų? Storėjimu nekvepia?smile.gif

Na maniškis dar gauna ženkliai didesnę normą nei ant pakuotės nurodyta blush2.gif Ir tai toks lieknokas... Nepasakyčiau, kad jis labai aktyvus, dienos metu priešingai gana ramus, vakarais labiau aktyvus... Nu bet astoviai manekenas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JulciK08: 13 vasario 2014 - 15:13
QUOTE(domante4 @ 2014 02 13, 12:54)
tai TOW kaip ir gera kokybe  ax.gif
o 25% baltymu,tai cia nera labai riebu  g.gif
mano biewer jorksyro terjeras,turintis balta plauka  smile.gif todel ir domiuosi kokios reakcijos plauko  spalvos i viena ar kita maista... sako,kad nuo daug gelezies maiste irgi keiciasi spalva  blush2.gif norisi isgirst atsiliepimu,ar kartais nenusisneku..  biggrin.gif

Nebandziau, bet kiek pamenu is atsiliepimu ilgameciu, tai TOW potenciali kokybe tikrai yra gera, kitas dalykas jo tinkamumas butent jusu suniui (nes tarkim tas visu isgirtas Orijen vis delto ne kiekvienam tinka- kai kuriem jis per 'macnus") Del gelezies ir plauko dazymo nieko negaliu pasakyt, bet lasisiniai lygtai gali itakot kailio atspalvi...nors savo visiskai balta mixiuke gera menesi seriau lasisiniu pasaru ir tikrai ne truputelio kailiukas nepakito.

QUOTE(domante4 @ 2014 02 13, 16:07)
ax.gif man veiseja taip parase,kad nenutuktu neduoti maisto ,kur baltymu virs 25 %  blush2.gif

nu idomi veiseja, jei neskiria baltymu nuo riebalu g.gif O kas del tukimo, tai cia svarbu suns aktyvumas, amzius, suedamo maisto kiekis, ar gyvunas kastruotas etc.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 13 vasario 2014 - 15:41
QUOTE(domante4 @ 2014 02 13, 16:07)
ax.gif man veiseja taip parase,kad nenutuktu neduoti maisto ,kur baltymu virs 25 %  blush2.gif

nesąmonė, savo džiūsną jorkiuką šeriu acana, baltymų 33 proc, tai nei jis tunka, nei ką.
Reiktų žiūrėti, kad kokių alergijų, ar kt nusiskundimų neatsirastų, nes kitiems šuneliams (ne pagal veislę) būna nuo per nelyg didelio kiekio baltymų bėdelės.
Kaip minėjau, MES nei tunkam, nei kas kito blogo mums vyksta.
Sėkmės
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2014 02 13, 15:40)
Nebandziau, bet kiek pamenu is atsiliepimu ilgameciu, tai TOW potenciali kokybe tikrai yra gera, kitas dalykas jo tinkamumas butent jusu suniui (nes tarkim tas visu isgirtas Orijen vis delto ne kiekvienam tinka- kai kuriem jis per 'macnus") Del gelezies ir plauko dazymo nieko negaliu pasakyt, bet lasisiniai lygtai gali itakot kailio atspalvi...nors savo visiskai balta mixiuke gera menesi seriau lasisiniu pasaru ir tikrai ne truputelio kailiukas nepakito.
nu idomi veiseja, jei neskiria baltymu nuo riebalu  g.gif O kas del tukimo, tai cia svarbu suns aktyvumas, amzius, suedamo maisto kiekis, ar gyvunas kastruotas etc.

aciu visiems 4u.gif
ciucikui greit 8 men.,tai pereinam prie suaugusiuju maisto smile.gif nekastruota ir neplanuojama ax.gif manau,pas veiseja gyveno narve verysad.gif bet dabar jos gyvenimas keisis i aktyvesni ,tai gal kazka konreciai is maisto galite pasiulyti ,bet is neriebiu blush2.gif
kol kas turiu varianta TOW su eriena arba lasisa g.gif
Maistinė vertė :
Žali baltymai 25,0% Cinkas 150 mg/kg
Žali riebalai 15,0% Selenas 0,4 mg/kg
Žalia ląsteliena 4%
juk tai nera riebu..? ir ka reiskia 'zali".? blush2.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(domante4 @ 2014 02 14, 11:28)
kol kas turiu varianta TOW su eriena arba lasisa  g.gif

Manau galit drasiai megint eriena, tikrai turetu jokiu bedu nebut. Jorkai aktyvus, retai nutuke buna, o jei jau taip nutiktu kada nors, tai labai nesunkiai svoris pareguliuojams tiesiog keliais grudeliais sumazinus maisto norma.
Atsakyti
Gal nesupyksit jei čia skelbimuką įkelsiu unsure.gif Gal kas skelbimų temos neskaito, tai čia užmatys unsure.gif
Parduodu Acana adult turiu 12kg 530g - 110 lt, tik be maišo, nes perpiltas į maisto dėžę, o tuščias maišas jau spėjo pabūvot garaže, tai bijau kad kokių pelių ligų neužneštumėm. Parduodu, nes mano alergiškam šuniui suaktyvėjo alergija, nors šitas maistas tiko, bet neatmetu galimybės, kad alergija jam sad.gif(( Panevėžys, Vilnius, galimas pristatymas į Panevėžio parodas vasario 22-23d. Galioja maistas iki birželio pabaigos. Tel 861523186
Atsakyti
gal kas sita valgote?
http://www.pet24.lt/...sausas-maistas/
Atsakyti
O ką manote apie Natural Trainer šunų maistą? Lyg ir aprašymas neblogas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2014 02 18, 15:12)
O ką manote apie Natural Trainer šunų maistą? Lyg ir aprašymas neblogas... g.gif

Bent jau fitness linija man labai nieko...tarkim triusienos ir erienos yra po 20%sausam pavidale - ne kazkas, aisku, yra ir mesingesniu, bet bent neprimakaluota visko gausiai, be to labai tinka alergiskiem.
Mano mergiotes pora metu ji lapnoja.
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2014 02 18, 14:12)
"Natural Trainer" pagal sudėtį nelabai koks. Ciles minimas "TRAINER fitness" jau geresnis variantas.

Maniškė yra ėdus "Natural Trainer" , jai netiko. Alergizavo snukelį, jis jai tino ir pastoviai jį kasydavo.
(Pakeitusi į kitos firmos maistą, problemos greit neliko)
Žinoma tai individualu, jei alergizavo maniškei, nereiškia, kad tas pats bus kokiam kitam šuniui.
Bet, pasikartosiu, "Natural Trainer" sudėtis negraži.
Atsakyti
Sveiki smile.gif
Mano šuo truputį linkęs į alergiją, kurią rūšį iš Acana pasiūlytumėt ? smile.gif
Atsakyti