Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų šėrimas sausu ėdalu

Tai gi ne vien Kika prekiauju gyvūnų maistų
Atsakyti
QUOTE(darsija @ 2014 02 09, 18:23)
Gal kas pasidalintumėte patirtim apie Carni love...Ačiūsmile.gif

Mūsiškis valgo su lašiša kažkur nuo gruodžio vidurio... Tai pradžioje pirmas 3 savaites maždaug skystokai tuštinosi, nors ir perėjimas buvo labai švelnus, bet toliau maitinant kaip tik išsisprendė dažnų minkštų vidurių problema... Dabar visada daro normaliai, ir rečiau ir mažiau nei ankščiau, valgo labai noriai, šiaip esu patenkinta, jokių minusų nematau... Bet aišku, kas tinka vienam, nereiškia, kad tiks ir kitam... Nepameginęs nesužinosi...
Bet mano manymu bandyti verta, nes bent jau mano akims, tai kokybės ir kainos santykis tikrai neprastas... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(vivilma @ 2014 02 09, 21:34)
Gal koki kita maista bandyt alergiskiems?Bet ka cia galima nusipirkt gero?Siustis?Kikoj tai nieko nematau gero..

Aš tai visada už siuntimasį, pasirinkimas didesnis, kainos patrauklesnės, o dar kurjeris pristato prie pat dūrų man patogiu laiku... Niu vien pliusai bigsmile.gif Kikoj iš vis nepamenu kada paskutinį sykį buvau blush2.gif
Atsakyti
[quote=JulciK08,2014 02 10, 01:53]
Mūsiškis valgo su lašiša kažkur nuo gruodžio vidurio... Tai pradžioje pirmas 3 savaites maždaug skystokai tuštinosi, nors ir perėjimas buvo labai švelnus, bet toliau maitinant kaip tik išsisprendė dažnų minkštų vidurių problema... Dabar visada daro normaliai, ir rečiau ir mažiau nei ankščiau, valgo labai noriai, šiaip esu patenkinta, jokių minusų nematau... Bet aišku, kas tinka vienam, nereiškia, kad tiks ir kitam... Nepameginęs nesužinosi...
Bet mano manymu bandyti verta, nes bent jau mano akims, tai kokybės ir kainos santykis tikrai neprastas... blush2.gif
Papildyta:

Ačiūsmile.gif
Lyginausu kitu maistu, kurį ėda dabar, žymiai kaloringesnis.. Jūsiškis šunius iš tų aktyviųjų- sportiškų? Storėjimu nekvepia?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 02 08, 21:12)
Kose suniui tikrai nera tinkamas maistas.

grūdinių kultūrų yra visuose sausuose maistuose šunims. Vien koše maitinti absurdas, mes vien ja ir nemaitinam cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kingcup @ 2014 02 10, 19:45)
grūdinių kultūrų yra visuose sausuose maistuose šunims. Vien koše maitinti absurdas, mes vien ja ir nemaitinam cool.gif

Su visa pagarba - diskutuoti reiketu geriau pasikauscius. Yra ir begrudziu sausu pasaru. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kingcup @ 2014 02 08, 18:26)
planuojam bent 1 kartą per dieną šerti sausu, o įprastas jai maistas žalia mėsa, įvairios košės su daržovėmis toliau duodamas, tik jau nebežinau kiek duoti, nes toks apetitas, tiesiog nepasotinama pasidarė, manau su sausu maustu tiksliau normą sureguliuotume, dabar atrodo kaip penimas paršiukas  lotuliukas.gif nebent pas ją pilve 20 šuniukų  blink.gif  Sausam maistui +/-150 lt už 12 kg manau tikrai pirksiu

O gal visgi geriau test buvusi serima, tik pakelt jo maistine ir energetine verte, plius kokybisku vitaminu nupirkt, bent kol pagimdys ir iki kokio menesio ugtels sunyciai... g.gif
Tas sausiako maisymas su naturaliu maistu nelabai gerai skrandziui, ypac nestumo metu, be to kale pratus prie naturalaus maisto greiciausiai ir toliau brokys net ir prabangesnius sausus pasarus.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 02 10, 20:52)
Su visa pagarba - diskutuoti reiketu geriau pasikauscius. Yra ir begrudziu sausu pasaru. cool.gif

taip,yra,ten vietoj grūdų pridėta bulvių arba ankštinių daržovių(lešių,žirnių)tai dar kažin ar tai taip jau tikrai geriau už pvz ryžius,nes tos ankštinės daržovės dar plius ir labai baltymingos,o bulvės krakmolingos
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2014 02 12, 10:41)
taip,yra,ten vietoj grūdų pridėta bulvių arba ankštinių daržovių(lešių,žirnių)tai dar kažin ar tai taip jau tikrai geriau už pvz ryžius,nes tos ankštinės daržovės dar plius ir labai baltymingos,o bulvės krakmolingos

Yra ir su vaisiais.
Atsakyti
sveiki 4u.gif
gal jorku,maltuku,vestuku seimininkai pasidalytu nuoomone apie TOW maista..?
ax.gif
ar nekeicia kailio spalvos ? koks tustinimasis? ar nera jis albai riebus... blush2.gif kad nereiketu veliau ant dietos sedet biggrin.gif
aciu !!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(domante4 @ 2014 02 13, 11:30)
sveiki 4u.gif
gal jorku,maltuku,vestuku seimininkai pasidalytu nuoomone apie TOW maista..?
ax.gif
ar nekeicia kailio spalvos ? koks tustinimasis? ar nera jis albai riebus...  blush2.gif kad nereiketu veliau ant dietos sedet  biggrin.gif
aciu !!!!  4u.gif

Neturiu nei vieno is paminetu, bet ar jorkams taip jau linkus keistis kailio spalva g.gif O del maisto priemimo ir pasisavinimo, tai is principo labai individualus dalykas...bent jau jorkus daug kas seria royalio pasarais - mini adult ir jorku, ir nieks jiem nesidaro, kas kita westai, jie turi polinki alergijoms, na, apie maltukus neismanau absoliuciai nieko. Gamyklinio maisto riebumas nera itin svarbus faktorius - kas kita baltymu kiekis ir ypac kokybe.
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2014 02 13, 11:28)

aciu 4u.gif
tai TOW kaip ir gera kokybe ax.gif
o 25% baltymu,tai cia nera labai riebu g.gif
mano biewer jorksyro terjeras,turintis balta plauka smile.gif todel ir domiuosi kokios reakcijos plauko spalvos i viena ar kita maista... sako,kad nuo daug gelezies maiste irgi keiciasi spalva blush2.gif norisi isgirst atsiliepimu,ar kartais nenusisneku.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 02 12, 12:11)
Yra ir su vaisiais.

koks?

QUOTE(domante4 @ 2014 02 13, 12:54)
o 25% baltymu,tai cia nera labai riebu  g.gif

visų pirma baltymai tai ne riebalai smile.gif ,nepainiokit,o 25proc tai čia normaliai
Atsakyti