Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų šėrimas sausu ėdalu

QUOTE(..seNse.. @ 2014 01 24, 14:57)
Esu ne tiek išmananti, kiek patyrusi. smile.gif
Visų pirma - liaukitės šitaip tankiai keitinėti maistą, juk prie vieno maisto priprasti reikia net kelių mėn, o jūs tuo pat metu net du šėrėt. Antras dalykas - nebeleiskit vaistų, bent jau man aiškino, kad jie žiauriai kepenims kenkia. Vartokit Claritin. Ir trečia, kokį mėnesį (kol išsivalys organizmas) šerkit vien tik virtais ryžiais ir vandeniu, be absoliučiai jokių priedų ar skanėstų. Kai alergija praeis, nupirkit alergiškiems šunims maisto ir juo šerkit. Jei alergija grįš, viską iš naujo.
Tai va, nežinau, kiek teisingas būdas, bet padėjo ne man vienai, su veterinaro palaiminimu. smile.gif

Aciu uz komentara ir patarima 4u.gif Claritino po kiek ir kaip daznai duoti? Ryzius labai isvirti, ar tik apvirti? koki kieki? Aciu uz atsakymus i tiek smulkmenisku klausimu smile.gif Niekad nesusiduriau, tai kazkaip norisi vel neprisizaisti blush2.gif
Tiesa, o gal bent kokio aliejuko galima uzpilt ant tu ryziu? Ar geriau nereikia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėja27: 24 sausio 2014 - 15:56
QUOTE(Vėja27 @ 2014 01 24, 16:49)
Aciu uz komentara ir patarima 4u.gif Claritino po kiek ir kaip daznai duoti? Ryzius labai isvirti, ar tik apvirti? koki kieki? Aciu uz atsakymus i tiek smulkmenisku klausimu smile.gif Niekad nesusiduriau, tai kazkaip norisi vel neprisizaisti blush2.gif
Tiesa, o gal bent kokio aliejuko galima uzpilt ant tu ryziu? Ar geriau nereikia?

Mano dičkė apie 37kg, tai sakė po 1tab dienai duoti. Aš ryžius visiškai išvirdavau. O kiekį tokį nustačiau, kad svoris nekristų ir sveikai atrodytų. smile.gif Aliejuko irgi negalima, nes jei šuniui tikrai alergija, reikia visus galinčius alergizuoti produktus pašalinti, kad vėliau būtų galima lengvai atsekti, kam būtent alergija yra.
Na, kiti gal patars dar kitokių būdų, lengvesnių. smile.gif Šitas man padėjo, kai jau nebežinojau, ką dar bandyti. Bet čia toks individualus būdas, nes koks išrankus maistui šuo gali ir neėsti tų beskonių ryžių...
Atsakyti
QUOTE(..seNse.. @ 2014 01 24, 17:21)
Mano dičkė apie 37kg, tai sakė po 1tab dienai duoti. Aš ryžius visiškai išvirdavau. O kiekį tokį nustačiau, kad svoris nekristų ir sveikai atrodytų. smile.gif Aliejuko irgi negalima, nes jei šuniui tikrai alergija, reikia visus galinčius alergizuoti produktus pašalinti, kad vėliau būtų galima lengvai atsekti, kam būtent alergija yra.
Na, kiti gal patars dar kitokių būdų, lengvesnių. smile.gif Šitas man padėjo, kai jau nebežinojau, ką dar bandyti. Bet čia toks individualus būdas, nes koks išrankus maistui šuo gali ir neėsti tų beskonių ryžių...

Na, ka, isviriau ryziu, tai sukirto, kad net ausys linko bigsmile.gif thumbup.gif Ner problemu, ji pas mane eda viskas juda ir kas ne lotuliukas.gif Bandysiu tikia dieta palaikyti ir matysiu kas gaunas. Aciu uz patarima 4u.gif
Atsakyti
Ryžiai kietina vidurius. Jei duosite tik ryžius ir vandenį, rizikuojate po to turėti bėdų su vidurių užkietėjimu
Atsakyti
QUOTE(Vėja27 @ 2014 01 24, 20:38)
Na, ka, isviriau ryziu, tai sukirto, kad net ausys linko bigsmile.gif  thumbup.gif Ner problemu, ji pas mane eda viskas juda ir kas ne  lotuliukas.gif Bandysiu tikia dieta palaikyti ir matysiu kas gaunas. Aciu uz patarima 4u.gif

Šaunu, kad ėdri. biggrin.gif Tikiuosi padės. 4u.gif
Tik va pasirodo, su viduriais problemų gali kilti... Net nežinau, gal kokio kopūsto, obuolio tada paduoti (net nežinau, kas čia mažiausiai pavojinga būtų), kad kiek atlaisvintų. Na, kaip ir sakiau, čia individualus būdas, bet padėjo ne man vienai, gal kaipnors. smile.gif

QUOTE(Rodnega @ 2014 01 24, 20:41)
Ryžiai kietina vidurius. Jei duosite tik ryžius ir vandenį, rizikuojate po to turėti bėdų su vidurių užkietėjimu

Nebūtinai. unsure.gif Gal, jei ryžiai neišvirti gerai... Aš tai pervirdavau truputį ir daug vandens pildavau į juos, gal todėl nekietėjo, labai gražiai ir retai tuštinosi. g.gif
Atsakyti
Sveiki, maždaug už kelių savaičių pas mane atkeliauja prieglaudinukas, šiuo metu pas laikiną globėją. Veterinarė informavo, jog šuniukui reikia maisto jautriam skrandžiui (valkatavo, nusividuriavo ir teko operuot išlindusią žarną) jam apie 6 mėnesius. Šiuo metu globėjas maitina Josera festival, norėčiau kuo geresnio maisto, bet kiek žiūrėjau tokių maistų (Royal canin gastro intestinal, Hill's i/d, eucanuba intestinal,virbac intestinal) kažkaip nepatikimai ir nekokybiškai atrodo sudėtys, pataisykit jei klystu. Ar verta būtų bandyti kažką iš serijos ryžiai ir ėriena?
Atsakyti
QUOTE(Kristinaitė @ 2014 01 25, 01:25)
Sveiki, maždaug už kelių savaičių pas mane atkeliauja prieglaudinukas, šiuo metu pas laikiną globėją. Veterinarė informavo, jog šuniukui reikia maisto jautriam skrandžiui

Sveiki, gal pas jus tas Kavarskiukas atkeliauja bigsmile.gif ? Sunelis kaip suprantu jau maitinamas suaugeliu maisteliu...Mano margoji misrune apie 5-6 men amziaus irgi turejo bedu su zarnynu, tai galiausiai pradejau sert Arden grange su eriena. Tas pasaras jai puikiai itiko. Siaip sune ir liko jautresne pasarams, ne bet ka galiu duot...pastaruoju metu seriu fitness trainer, ji irgi priima gerai.
Tu gydomuju su zarnyno bedom as ir vengciau rinktis, geriau maximaliai svarios sudeties diietiskesni pasarai (daugelio taip megiama acana ir orien ko gero per "macnus" siuo atveju g.gif )
Atsakyti
Prie neblogų ir nebrangių priskirčiau Brit Care
http://www.vetvila.l...d-lambrice.html
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2014 01 25, 14:10)
Sveiki, gal pas jus tas Kavarskiukas atkeliauja...

Taip, tas pats šuniukas bigsmile.gif Aš ir vis kažkaip žiūriu vistik į geresnės sudėties su ėriena... g.gif
Atsakyti
Merginos gal is ismananciu pasakytumet? blush2.gif Zinau ,kad cia nieko gero,bet is siu dvieju blogybiu,kuris geresnis? blush2.gif

http://www.pet24.lt/...i-chicken-rice/

ar

http://www.royalcani...r-small-dog-new
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 27 sausio 2014 - 14:33
QUOTE(erikiuxxx @ 2014 01 27, 14:32)
Merginos gal is ismananciu pasakytumet? blush2.gif Zinau ,kad cia nieko gero,bet is siu dvieju blogybiu,kuris geresnis? blush2.gif
http://www.pet24.lt/...i-chicken-rice/
ar
http://www.royalcani...r-small-dog-new

Pirmas.
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2014 01 27, 15:32)

pirmas,ten bent šiek tiek mėsos yra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 27 sausio 2014 - 14:44