Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų šėrimas sausu ėdalu

QUOTE(SaM*PauLi @ 2013 12 17, 22:38)
Asmeniskai as neradau (maniau kad nuo maisto akys asaroja) iki siol to tinkamo visiskai. Vienaip ar kitaip manes netenkina. Jei suo eda apsiputodamas, tada sudetis nekazka. Jei sudetis labai nebloga, tada eda atbulais dantim (ir bado dieta jaunam suniukui nekazkoks pasiulymas wink.gif ). Nera problema skaninti man maista, bet vis dar tikiuosi rasti tai kas jai patiks ir tiks wink.gif

zinokit man buvo lygiai tokie patys vargai gal kokius pirmus tris augintinio metelius, nu praktiskai visus geros kokybes sausiukus buvau pirkusi, tai vos po 1kg kiekvieno maisto esu "sumaitinus" ir ko tik nebandzius: tai isviso neduoti kad peralktu, tai duoti su visokiais paskaninimais, drekinti ir pan.. neatradau nei to gerai valgomo maisto, nei budo kuris paskatintu suns nora daugiau esti, o po kurio laiko viskas susitvarke, gal suaugo i prota atejo ar kas, bet dabar net neabejoju kad davusi betkurio is anksciau ragautu masiteliu valgytu normaliai, tai gal kartais tiesiog turi praeiti tam tikras laikas... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SaM*PauLi @ 2013 12 17, 21:38)
Asmeniskai as neradau (maniau kad nuo maisto akys asaroja) iki siol to tinkamo visiskai. Vienaip ar kitaip manes netenkina. Jei suo eda apsiputodamas, tada sudetis nekazka. Jei sudetis labai nebloga, tada eda atbulais dantim (ir bado dieta jaunam suniukui nekazkoks pasiulymas wink.gif ). Nera problema skaninti man maista, bet vis dar tikiuosi rasti tai kas jai patiks ir tiks wink.gif

Maniske eda bangom. Va visai maza net apseriau blush2.gif pries tai turejau daaaug didesni suni ir buvo nesuprantama kaip gali tiap mazai est (taip taip as gi blondine doh.gif  lotuliukas.gif ) o ir tas dziaugsmas begalinis, tai vis po grudeli po grudeli iki kol suviduriavo...
Paskui ede sauniai tokia pta kaip veislyne royal ir prasidejo musu ilga kelione per kopas, nes zinojau kad royal nekazkas sudetim (o ir kaina nesveika kaip uz toki)...paskui prisidejo akiu asarojimas(vis tik istirta, kad ne nuo maisto cia -gydomes), bet pusmeti sventai tikejau kad maiste beda, tai irgi vis bandem. Tai needa, tai sikalioja, tai dar koks velnias. Sunku su tuo maistu doh.gif
Netikiu, kad sausas maistas gali valyti dantis. Galbut zalios mesos gabalai su kaulu kazkiek, bet sausiukas tai tikrai abejoju ar ta gali.

Erikiuxx, dar Natyka ir tokios konsistencijos. Tik jau pats maistas kaip man smiiirda unsure.gif  veu... daviau su vistiena ede irgi gerai.

oi tai ramu,kad dantu nevalo biggrin.gif

Tai tada mes visgi Platinum bandysime ax.gif jaigu dar neuzrodys kas biggrin.gif
Tik ziuriu maziukam su vistiena jis g.gif maniskei labiausiai patiko su eriena doh.gif
Atsakyti
QUOTE(escada_ @ 2013 12 17, 21:54)
zinokit man buvo lygiai tokie patys vargai gal kokius pirmus tris augintinio metelius, nu praktiskai visus geros kokybes sausiukus buvau pirkusi, tai vos po 1kg kiekvieno maisto esu "sumaitinus" ir ko tik nebandzius: tai isviso neduoti kad peralktu, tai duoti su visokiais paskaninimais, drekinti ir pan.. neatradau nei to gerai valgomo maisto, nei budo kuris paskatintu suns nora daugiau esti, o po kurio laiko viskas susitvarke, gal suaugo i prota atejo ar kas, bet dabar net neabejoju kad davusi betkurio is anksciau ragautu masiteliu valgytu normaliai, tai gal kartais tiesiog turi praeiti tam tikras laikas...  unsure.gif

O, tai puikiai suprantat kaip mane nervuoja tas jos issidirbinejimas ir sausiuko spjaudymas po buta lotuliukas.gif doh.gif
As tikiuosi, kad ir ji susivoks su laiku, nors dabar Platinum tai kaip siurblys siurbia. Bet labai nesidziaugiu, nes nemazai maistu yra po kila susiurbus o paskui kaip ranka nukirsta, nei i gabaliuko.

QUOTE(erikiuxxx @ 2013 12 17, 22:20)
oi tai ramu,kad dantu nevalo  biggrin.gif

Tai tada mes visgi Platinum bandysime  ax.gif jaigu dar neuzrodys kas  biggrin.gif
Tik ziuriu maziukam su vistiena jis  g.gif maniskei labiausiai patiko su eriena doh.gif

Teks valyt paciai biggrin.gif
Paziurekit ar labai skirias sudetis g.gif nes maziuku siaip skirdavos nuo suagusiu, bet kiek man yra sake tai mazos veisles jau anksciau galima pradet duot suaugusiu maista g.gif nezinau kiek tai yra tiesos, bet as saviske nebe 10 men kaip buvo pradejau sert suaugusiem skirtom formulem (nu vis tas bandymu kelias...)
Atsakyti
QUOTE(SaM*PauLi @ 2013 12 17, 23:36)
O, tai puikiai suprantat kaip mane nervuoja tas jos issidirbinejimas ir sausiuko spjaudymas po buta lotuliukas.gif  doh.gif
As tikiuosi, kad ir ji susivoks su laiku, nors dabar Platinum tai kaip siurblys siurbia. Bet labai nesidziaugiu, nes nemazai maistu yra po kila susiurbus o paskui kaip ranka nukirsta, nei i gabaliuko.

oi suprantu dar ir kaip... o savu laiku platinuma kelis kartus esu dejusi kaip skanestus i sausa maisteli, su viltim kad suvalgys viska kartu, tai budavo is pradziu tik ji isrenka ir laukia su dziaugsmu kad dar papildyciau bigsmile.gif bet atejo laikas kai ir to atsisake tai supratau kad platinumo mes neprisijaukinsim, aisku jum linkiu geresnes kloties.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo escada_: 17 gruodžio 2013 - 22:45
sveiki,gal kas zinote ar Klaipedoje ZOOPLAZA beprekiauja NUTRAM maistu.ju internetinis puslapis neveikia kazkodel .musu suniukui sis maistas labai tiko.
Atsakyti
Sveiki,svarstau apie maista ACANA ir Canidae.Gal kas turite kokios nuomones kuris is ju labiau vertas?
Atsakyti
Na va nuo siandienos ir mes Platinum valgom . Aisku jai labiausiai patiko tas raudonas, bet suniukam tik su vistiena gamina. Tai kolkas su vistiena gaus,o veliau ziuresim.
Atsakyti
QUOTE(Jurin @ 2013 12 28, 14:38)
Sveiki,svarstau apie maista ACANA ir Canidae.Gal kas turite kokios nuomones kuris is ju labiau vertas?

Pabandykit vieną kokius metelius, tada nusipirksite kitą ir nereiks sukti galvos, nes abu neblogi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 12 28, 20:47)
Pabandykit vieną kokius metelius, tada nusipirksite kitą ir nereiks sukti galvos, nes abu neblogi mirksiukas.gif

Na gal ir taip smile.gif
Atsakyti
mano retriverė šiuo metu ėda canidae all life stages, kolkas gerai, šuniukas gražus, ėda puikiai, duodu normą ir ne daugiau smile.gif kaina visai prieiama, aš pirkau didžiausią poką, dar nuolaida buvo ir aišku atvežimas į namus man labai svarbus
jaučiu ties šiuo maistu ir apsistosim, vėliau gal bandysim Natykos

kas pusmetį maistą keisti? jeigu tarkim šunis ėda vien su vištiena, gal vertėtų dažniau pakeist bent kad kokio kitokio pagrindo gautų?
nu nesuprantu kaip gali šunis ėst kokius metus vien tą patį maistą g.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2013 12 29, 08:38)
mano retriverė šiuo metu ėda canidae all life stages, kolkas gerai, šuniukas gražus, ėda puikiai, duodu normą ir ne daugiau  smile.gif  kaina visai prieiama, aš pirkau didžiausią poką, dar nuolaida buvo ir aišku atvežimas į namus man labai svarbus
jaučiu ties šiuo maistu ir apsistosim, vėliau gal bandysim Natykos

kas pusmetį maistą keisti? jeigu tarkim šunis ėda vien su vištiena, gal vertėtų dažniau pakeist bent kad kokio kitokio pagrindo gautų?
nu nesuprantu kaip gali šunis ėst kokius metus vien tą patį maistą  g.gif

Canidae mane del to ir stabdo,kad 20 kg maisas mums yra per didelis.Labai tektu ilgai naudoti.Nesuprantu kodel nieks neparduoda mazesniu pakuociu. As asmeniskai savo suniui duodu tos pacios firmos bet skirtingu skoniu.Tarkim,sueda maisa su vistiena tada kita pakuote su zuvim ir pan...Ta pati sudetis tik mesos skirtingos.Ir esu keitus jau ne vienos firmos maista metu begyje.Tiesiog ieskojimas geriausio smile.gif
Atsakyti
Sveiki, labai reiketu patarimo.... 4u.gif
turime beveik puses metu kavalieriaus karolio spanieli. taciau neatrandam maisto kuri valgytu su apetitu, ir tiek kiek priklauso suvalgyti per diena. is pradziu valgem acana, dabar orijien puppies. bet man suniukas atrodo toooooooks kudas. arteja paroda, tai geda bus eit, nes sakys paskui kad dar koks badaujantis. man net atrodo, kad jis ir per mazas pagal savo amziu, neauga tiek kiek priklauso. aisku, neturiu su kuom palyginti... bet gal dar yra kazkokiu maistu,kurie butu geros kokybes? ir apetita keliantys???
Atsakyti