Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų šėrimas sausu ėdalu

QUOTE(Nolda @ 2013 10 01, 08:13)
Norėčiau atsiliepimų apie Orijen Regional Red?http://www.dogfoodanalysis.com/dog_food_reviews/showproduct.php?product=2297&cat=8

Galvoju vieną šunį pervest nuo RAW, sudėtis atrodo geresnė nei taste if the wild, ką girdėjau kaip geriausią sausiaką.. o ar šunys ėda, ar reaguoja kaip blogai?

mes ėdam raw,bet esu saviškę šėrusi šiuo maistu,viskas gerai buvo ir patiko jai smile.gif
Atsakyti
dar radau tokį ziwipeaks maistą, sudėtis atrodo auksinė, vien mėsa beveik ir kelios žolytės.. bet kaina gaunasi man tas pats kas RAW maitinti g.gif orijenas gaunasi triskart pigiau..
Atsakyti
QUOTE(Nolda @ 2013 10 01, 09:35)
dar radau tokį ziwipeaks maistą, sudėtis atrodo auksinė, vien mėsa beveik ir kelios žolytės.. bet kaina gaunasi man tas pats kas RAW maitinti  g.gif orijenas gaunasi triskart pigiau..

o kodel tu nusprendei gryzt prie sauso?
Atsakyti
Aš negrįžtu, nes niekad nemaitinau sausu biggrin.gif
Didžioji lieka ant RAW, o mažoji tai nu kaip.. Bankrutuoja mane su tokiu ėdesiu smile.gif Kišu po kilogramą per dieną, kas gaunas trigubai brangiau nei tas pats orijen, o jai vistiek trūksta.. Dar truputis ir RAW man būtų keturgubai brangiau nei sausas smile.gif Tai nors ir labai sveika, bet jau nebefaina, geriau duot gerą sausą - kad ir tą ziwipeak, o už tuos pinigus į dresūrą kokią užrašyt avis ganyt pamokint ar į mišką nuvažiuot. Nes pas mumi kilogramas +- 15lt pigiausiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nolda: 01 spalio 2013 - 10:35
QUOTE(Nolda @ 2013 10 01, 11:33)
Aš negrįžtu, nes niekad nemaitinau sausu  biggrin.gif
Didžioji lieka ant RAW, o mažoji tai nu kaip.. Bankrutuoja mane su tokiu ėdesiu smile.gif Kišu po kilogramą per dieną, kas gaunas trigubai brangiau nei tas pats orijen, o jai vistiek trūksta.. Dar truputis ir RAW man būtų keturgubai brangiau nei sausas smile.gif Tai nors ir labai sveika, bet jau nebefaina, geriau duot gerą sausą - kad ir tą ziwipeak, o už tuos pinigus į dresūrą kokią užrašyt avis ganyt pamokint ar į mišką nuvažiuot. Nes pas mumi kilogramas +- 15lt pigiausiai smile.gif

bet didzioji irgi paaugs ir to maisto reikes daug? unsure.gif
kaip reikalai pas mesininkus,neduoda nieko unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akela.: 01 spalio 2013 - 10:49
Čia skirtingi organizmai, aktyvumas šunų, apetitas.. Didžioji man ėda 500-700gr max, niekad daugiau ir neėdė ir vargu ar jau ės, ji man labai pigi, nėra aktyvi, jautresnio skrandžio, man ji RAW tinka ir patinka smile.gif Pati ne per kūda, gražiai auga, turi ir mėsos.. Mažiukas kaip min kilogramas mėsos kasdien, dažniausiai ir daugiau.. Dvigubai smile.gif + skanėstai dresūroj kasdien ir dar pėdos, vien RAW jai palaikyt reiktų kokių 2kg. O mėsos čia nelegalu pardavinėt ne žmogiškos, kad žmogus nesugalvotų suvalgyt smile.gif Tai tik BARF parduotuvė yra, o daugiau ką, viską perki kaip sau.. Tik sau tokiom kainom neperkam, per brangu smile.gif Toj pačioj barf 2kg skrandžio, kas pigiausia, jau 30lt. Kai pamaitini iš to 4 dienas Katę, dar dar, o mažam viena - dvi dienos smile.gif Visos kitos mėsos dar brangiau.
Aš suprantu tą nenorėjimą suprasti, kaip galima nuo RAW mestis ant sauso, nes ir oati dievagojausi kad jau mano šunys tai sauso neės biggrin.gif Bet va visko būna... Visada galima grįžt prie RAW blogiausiu atveju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nolda: 01 spalio 2013 - 11:52
QUOTE(Nolda @ 2013 10 01, 07:13)
Norėčiau atsiliepimų apie Orijen Regional Red?http://www.dogfoodanalysis.com/dog_food_reviews/showproduct.php?product=2297&cat=8

Galvoju vieną šunį pervest nuo RAW, sudėtis atrodo geresnė nei taste if the wild, ką girdėjau kaip geriausią sausiaką.. o ar šunys ėda, ar reaguoja kaip blogai?

Maniškė ėda, viskas tinka ir patinka. biggrin.gif Vienintelis niuansas, kad daug skirtingos mėsos sumaišytos, jei alergizuos, tikrai neatrasi nuo ko.
Atsakyti
Gal kas ka galetumet pasakyti apie CANIDAE?
Atsakyti
QUOTE(Jurin @ 2013 10 01, 22:14)
Gal kas ka galetumet pasakyti apie CANIDAE?

Jie gamina kelių rūšių maistą, kas konkrečiai domina? Esu šėrusi 2 šunis Canidae Senior - viskas buvo puiku. Šunys sveiki, ausys švarios, kailis blizga, kakoja vidutiniškai kaip šeriamiems sausiaku. Papildomai duot jokių "viotaminų" nereikia, Kaina ne didžiausia rinkoje
Atsakyti
QUOTE(Ciooce @ 2013 10 01, 21:27)
Jie gamina kelių rūšių maistą, kas konkrečiai domina? Esu šėrusi 2 šunis Canidae Senior - viskas buvo puiku. Šunys sveiki, ausys švarios, kailis blizga, kakoja vidutiniškai kaip šeriamiems sausiaku. Papildomai duot jokių "viotaminų" nereikia, Kaina ne didžiausia rinkoje

Na as domiuosi del sudeties,ten kaip ir nemazai mesos .O konkreciai kuris ,tai taikyciau i visus kurie tinka visokio amziaus ,nes maniskis dar metu neturi smile.gif .Pagal sudeti kaip ir neblogas bet kazkaip niekas labai daug apie ji nesneka
Atsakyti
Kažkaip skurdokas pasirinkimas Lietuvoje "Canidae" formulių unsure.gif
Atsakyti
Gal kas gaudosi kaip isskaiciuoti procenta dziovintos mesos.Pvz .jeigu maiste yra 70% sviezios mesos tai kiek butu po dziovinimo proceso mesos likutis?
Atsakyti