Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų šėrimas sausu ėdalu

QUOTE(erikiuxxx @ 2013 11 25, 09:44)
nesupratau, ss vienu zodziu ? biggrin.gif

Turiu omeny, kad islepes. biggrin.gif Kokie dar rinkimaisi, ta edu, ano needu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 11 25, 09:47)
Turiu omeny, kad islepes. biggrin.gif Kokie dar rinkimaisi, ta edu, ano needu. rolleyes.gif

gal ir islepes drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 11 25, 11:25)
Vakar gavome meginuku Platinum maistelio, man visai kokybiskas pasirode ir suniui patiko,bet tik tas su kiauliena  biggrin.gif su vistiena idejau,tai tik pajuoste doh.gif

Maniškiai su ėriena labai mėgo, o su kiaule ne. Manau visai neblogas maistas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikutis @ 2013 11 25, 17:24)
Maniškiai su ėriena labai mėgo, o su kiaule ne. Manau visai neblogas maistas. mirksiukas.gif

o tai ne mano viena atsirenka biggrin.gif su eriena dar nedaviu,ryt gaus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 11 25, 19:27)
o tai ne mano viena atsirenka  biggrin.gif su eriena dar nedaviu,ryt gaus drinks_cheers.gif

O su vištiena irgi tik pauostė. Na aišku čia tik meginukas buvo. O su ėriena gan ilgai šėriau šunis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikutis: 25 lapkričio 2013 - 17:44
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 11 25, 10:25)
Vakar gavome meginuku Platinum maistelio, man visai kokybiskas pasirode ir suniui patiko,bet tik tas su kiauliena  biggrin.gif su vistiena idejau,tai tik pajuoste doh.gif

Sveika, mes norėtume taip pat išbandyti Platinum, bet nesinori pirkti iškart maišo schmoll.gif juolab dar senosios acana turim. Iš kur gavote mėginukų ?
Atsakyti
QUOTE(OVM @ 2013 11 26, 09:13)
Sveika,  mes norėtume taip pat išbandyti Platinum, bet nesinori pirkti iškart maišo  schmoll.gif  juolab dar senosios acana turim. Iš kur gavote mėginukų ?

buvome parodoje 4u.gif
siuo maistu prekiauja pupsis.lt, galite pas juos paprasyti meginuku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 11 26, 12:27)
buvome parodoje  4u.gif
siuo maistu prekiauja pupsis.lt, galite pas juos paprasyti meginuku  mirksiukas.gif

nežinau kaip el. parduotuvėje, bet kai buvau jų parduotuvėje už mėginuką po 1 litą mokėjau. Nesakau, kad dideli ar maži pinigai, tiesiog keista pasirodė, kad teko mokėt už maisto mėginuką blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemuogytė @ 2013 11 26, 13:48)
nežinau kaip el. parduotuvėje, bet kai buvau jų parduotuvėje už mėginuką po 1 litą mokėjau. Nesakau, kad dideli ar maži pinigai, tiesiog keista pasirodė, kad teko mokėt už maisto mėginuką  blush2.gif  blush2.gif

kad nieko keista 4u.gif jiem ju niekas nemokamai neduoda,viskas kainuoja.Mazai ar daug vistiek kainuoja.
Man tai keista,kai dalina nemokamai biggrin.gif bet duoda ,tai imu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 11 26, 14:37)
kad nieko keista  4u.gif jiem ju niekas nemokamai neduoda,viskas kainuoja.Mazai ar daug vistiek kainuoja.
Man tai keista,kai dalina nemokamai  biggrin.gif bet duoda ,tai imu biggrin.gif

reiškia man sekdavosi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemuogytė: 26 lapkričio 2013 - 14:41
QUOTE(Žemuogytė @ 2013 11 26, 14:39)
reiškia man sekdavosi biggrin.gif

Tai tikriausiai meginu labiausiai parodose dalindavo ..
Atsakyti
QUOTE(Žemuogytė @ 2013 11 26, 13:48)
nežinau kaip el. parduotuvėje, bet kai buvau jų parduotuvėje už mėginuką po 1 litą mokėjau. Nesakau, kad dideli ar maži pinigai, tiesiog keista pasirodė, kad teko mokėt už maisto mėginuką  blush2.gif  blush2.gif

Man irgi neįprasta. Kainuoja nekainuoja visa kita, visos išlaidos vis tiek yra susigrąžinamos vienaip ar kitaip mirksiukas.gif O mokėti už mėginukus kad ir tą simbolinę sumą šiais kapitalistinės konkurencijos laikais yra žingsnis atgal pirkėjų įsigyjime ir išlaikyme. Pirkėjai jau pripratę, kad stengiamasi dėl jų, o ne atvirkščiai.
Aš, pavyzdžiui, su maloniomis nuotaikomis prisimenu įmones/maistus, kurie stengėsi dėl manęs. O kaip pirkėja, dėl kurios stengėsi, savo ruožtu galiu ir gerų žodžių joms nepagailėt. Pavyzdžiui, toms pačioms pet24.lt ir petcuris.lt smile.gif
Atsakyti