Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų šėrimas sausu ėdalu

QUOTE(erikiuxxx @ 2013 11 05, 10:59)
dar ziurint koks suo mirksiukas.gif

yra kazkokie sunys kurie negali valgyt raw? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Akela. @ 2013 11 05, 11:14)

Nu apie suns dydi kalba, kur pinceris koks, kur vilkogaudis.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 11 05, 12:52)
Nu apie suns dydi kalba, kur pinceris koks, kur vilkogaudis.

betgi sauso proporcijos taip pat dideja kartu su sunio dydziu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akela. @ 2013 11 05, 09:14)

Nors cia buvo kalbama apie suns dydi, bet taip, yra sunu kuriems raw paprasciausiai netinka. Zinau keleta sunu, kuriuos seimininkai megino maitinti raw, bet teko grizti prie sauso maisto, nes sunys atrode ir jautesi geriau.
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2013 11 04, 18:22)
.RAW tikrai pigiau, jei velgi tai nebus jautiena is prekybcentrio..jei pasiieskot pigesniu tiekeju, visi vienbalsiai sako, kad serimas gaunas gana pigus, tik tas ieskojimas, vazinejimas, terliojimasis, atskiras saldikli etc. o svarbiausia reikia kaip reikiant pasistudijuot kai ta raciona optimalu suniui sudaryt  4u.gif

jo,tas tai užknisa tikrai,o ypač nepatogumai kai reikia su ja kur išvažiuoti,bet esu sau pasakius,kad per daug myliu savo šunį,kad šerčiau sausiaku,tad tenka pavargt,nesupykit,kurios šeriat,čia mano požiūris mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 06 lapkričio 2013 - 19:22
QUOTE(žydrynė @ 2013 11 06, 19:18)
jo,tas tai užknisa tikrai,o ypač nepatogumai kai reikia su ja kur išvažiuoti,bet esu sau pasakius,kad per daug myliu savo šunį,kad šerčiau sausiaku,tad tenka pavargt,nesupykit,kurios šeriat,čia mano požiūris mirksiukas.gif

niekas nepyksta drinks_cheers.gif neirodyta,kad raw yra geriau..nuo suns priklauso,vieni geriau jauciasi ir atrodo raw esdami,kiti sausiaku mirksiukas.gif

musu du pudeliai is vis ede chapi ir bedu nebuvo, vienas nugyveno 17 m kitas 19m. tada dar nebuvo superduper maistu, mazai info is vis budavo. Nugaiso nuo senatves
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 10 lapkričio 2013 - 13:02
QUOTE(žydrynė @ 2013 11 06, 19:18)

aš nemačiau nepatogumo keliaujant, o keliaujam nemažai ax.gif įsimetam vieną vištą, vėliau jei reikia į supermarketą nueini ir užsiperki visokių dalykų, nuo puskilogramio mėsos iki tos pačios paukštienos, juk visur jos yra, beto RAWistams badas ne bėda biggrin.gif
kad RAW naudingiau nelabai įrodynėt reikia, tiesiog logika ir matymas šunų skirtumų.
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 11 10, 14:02)
niekas nepyksta  drinks_cheers.gif neirodyta,kad raw yra geriau..nuo suns priklauso,vieni geriau jauciasi ir atrodo  raw esdami,kiti sausiaku  mirksiukas.gif

QUOTE(Nolda @ 2013 11 10, 17:59)
kad RAW naudingiau nelabai įrodynėt reikia, tiesiog logika ir matymas šunų skirtumų.

drinks_cheers.gif mano giliu įsitikinimu natūralus maistas yra nepalyginamai sveikiau rolleyes.gif
Atsakyti
Mano ne tokia gilia akim - metinė RAW, skurdesnis racionas, - šimtąkart geriau atrodo, ėda ir tuštinasi nei 5mėn Orijen maitinama kalė. Niekad prie RAW nebuvau susidūrus su rinkimu šiukšlių nuo žemių, kakojimo daugiau nei 1k dienoj, tiek vandens lakimo ir nežvilgančiu kailiu, kvapu iš nasrų, kvapu nuo šuns apskritai g.gif Tai kas ten prie chappy turėtų dėtis..

Tik dabar pamačiau kokioj temoj rašau biggrin.gif Sausiako žmonės, nepykit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nolda: 10 lapkričio 2013 - 18:23
QUOTE(Nolda @ 2013 11 10, 19:22)
Tai kas ten prie chappy turėtų dėtis..

Chappy "gerai", jei suns genetika puiki..lengvai jos nepalausi nei situo "stebuklu" Tarkim savo takse keleta meteliu as seriau darlingu, pedigree..ten irgi "geris"...nu ir ka...jai 16, dar virskinimo sistema puikiausiai funkcionuoja...tiesa, koki trecdali gyvenimelio ji ede RAW...
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 11 10, 13:02)
musu du pudeliai is vis ede chapi ir bedu nebuvo, vienas nugyveno 17 m kitas 19m. tada dar nebuvo superduper maistu, mazai info is vis budavo. Nugaiso nuo senatves

VIEN TIK Chappi ar gaudavo dar ką nors papildomai iš natūralių maistų?
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 11 11, 10:28)
VIEN TIK Chappi ar gaudavo dar ką nors papildomai iš natūralių maistų?

labai retai,jaigu ispraso pas kazka. Tik Chappi.Mamos sunys cia buvo . Tais laikais atrode uz Chapi ir pedigri geriau nieko nera biggrin.gif
Tai va as itartinai ziuriu i tuos maistus,gal cia ispustas burbulas su tuo gerumu ir kainom.
Aisku perku ale geriausia,kad veliau saves nekaltint.Tik maniske isranki doh.gif
Atsakyti