Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų šėrimas sausu ėdalu

QUOTE(kykute @ 2013 10 31, 10:49)
Paukštienos riebalai maistuose pavojingi alergikams tik tuomet, jei jie yra nepilnai išvalyti: jei juose yra likusių paukštienos mėsos, baltymų dalelių - alergizuoja gi baltymas, ne riebalas. Jei riebalai pakankamai išvalyti, alergijų grėsmės jie nekelia.

Pagaliau sužinojau šią paslaptį. bigsmile.gif Vis sukau galvą, kaip taip gali būti, kad šuo nežmoniškai alergiškas vištienai, bet Brit Care su vištienos riebalais nealergizuoja. g.gif
Atsakyti
QUOTE(..seNse.. @ 2013 10 31, 13:08)
Pagaliau sužinojau šią paslaptį. bigsmile.gif

Anokia čia paslaptis biggrin.gif
Alergiją sukelia baltymai. Kitos medžiagos gali tik įtakoti organizmo silpnumą. Kaip ir žmonėms astmininkams: pačios cemento dulkės ar tabako dūmai nealergizuoja, jie tik veikia kvėpavimo takus ir šie tampa jautresni baltyminiams alergenams.
Atsakyti
o kas gamina maistą Taste of the wild,amerika?
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2013 11 01, 11:54)

Taip - http://www.tasteofth...od.com/faq/#127
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2013 10 30, 19:08)
Ar jus nemaisot paukstienos riebalu su baltymais?

Beje, del tu hidrolizuotu baltymu - ar tikrai tai geris? Ju labai gausu cia nelabai vertinamuose Royal Canin pasaruose.

del riebalu - jau atsake
del hidrolizuotu - tada nesvarbu kiek jie isvalyti... ir tai ne geris, tai iseitis alergikams

Baltymai yra organizmo statybine medziaga, todel sveikas suo turi gauti normalius, geros kokybes baltymus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lacosta: 02 lapkričio 2013 - 22:36
kas nors seriat situo gal? pasiule pabandyti, bet as jau bijau rizikuoti. tokio cia niekad nemaciau

Sudėtis:
Šviežia ėriena ir aviena, vertingi ryžių dribsniai, aukščiausios rūšies kviečių miltai, mielės, vitaminai, mineralų mišinys su visais būtiniausiais mikroelementais, kalcis, vitaminas A, D3 ir vitaminas E.

Gamyboje nenaudojama Soja-, Žuvis-, Kiaušiniai-,
Paukštiena ir Vitaminas K3
Atsakyti
QUOTE(Miss Bisbigli @ 2013 11 04, 14:44)
kas nors seriat situo gal? pasiule pabandyti, bet as jau bijau rizikuoti. tokio cia niekad nemaciau

Sudėtis:
Šviežia ėriena ir aviena, vertingi ryžių dribsniai, aukščiausios rūšies kviečių miltai, mielės, vitaminai, mineralų mišinys su visais būtiniausiais mikroelementais, kalcis, vitaminas A, D3 ir vitaminas E.

Bent jau Lietuvoje šitas maistas senai yra. Sudėtis man patinka.. tik kad mano mopsai kažkaip jau skystokai nuo jo darė.. tai ir neiškenčiau - pakeičiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(žydrynė @ 2013 11 01, 11:54)

Gal turite kontaktus kas juo prekiauja pigiau?
Atsakyti
QUOTE(Miss Bisbigli @ 2013 11 04, 15:44)

Sudėtis:

Mesos 50 % reiktu verst i sausa forma, tai nebeliks ne 20 ir kuriu galu tie kvieciu miltai...man siaip sau...ieskociau bent jau su 20% mesos miltu su vien ryziais arba bulvem.
Ne paskutinej vietoj ir kaina, uz kuria si maista pirktumet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 04 lapkričio 2013 - 15:20
QUOTE(cile @ 2013 11 04, 15:20)
Mesos 50 % reiktu verst i sausa forma, tai nebeliks ne 20 ir kuriu galu tie kvieciu miltai...man siaip sau...ieskociau bent jau su 20% mesos miltu su vien ryziais arba bulvem.

sake uz 1kg apie 14lt moka g.gif na as seip pasidomejau, bet vel mintis kirba gal ant RAW pereiti. einu skaitinetis vel doh.gif kazi brangiau nei sausu maitinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss Bisbigli @ 2013 11 04, 18:05)
sake uz 1kg apie 14lt moka g.gif  na as seip pasidomejau, bet vel mintis kirba gal ant RAW pereiti. einu skaitinetis vel doh.gif kazi brangiau nei sausu maitinti g.gif

Na, uz tokia kaina manau galima ka padoresnio rast...bent kazkiek...
RAW tikrai pigiau, jei velgi tai nebus jautiena is prekybcentrio..jei pasiieskot pigesniu tiekeju, visi vienbalsiai sako, kad serimas gaunas gana pigus, tik tas ieskojimas, vazinejimas, terliojimasis, atskiras saldikli etc. o svarbiausia reikia kaip reikiant pasistudijuot kai ta raciona optimalu suniui sudaryt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(italė @ 2013 11 04, 16:02)
Gal turite kontaktus kas juo prekiauja pigiau?

neturiu,savo šunį maitinu raw,bet prie Ukmergės gt. ūkininkų turgelio yra zooprekės,ten prekiauja sveriamu sausu maistu,tai gaunas tikrai daug pigiau,pila tiesiai iš maišo,kartais prie akių ir atidaro tą naują maišą,pati mačiau ir esu ten pirkusi,man rods ir TOTW jie prekiauja,Acana,Orijen tai tikrai.
QUOTE(cile @ 2013 11 04, 16:20)

va šitas ingredientas ir man labai nepatinka
QUOTE(Miss Bisbigli @ 2013 11 04, 18:05)
sake uz 1kg apie 14lt moka g.gif  na as seip pasidomejau, bet vel mintis kirba gal ant RAW pereiti. einu skaitinetis vel doh.gif kazi brangiau nei sausu maitinti g.gif

Jeigu maitinti tikrai geru sausu maistu,tai Raw pigiau išeina,esu skaičiavusi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 05 lapkričio 2013 - 08:50
QUOTE(žydrynė @ 2013 11 05, 08:50)

Jeigu maitinti tikrai geru sausu maistu,tai Raw pigiau išeina,esu skaičiavusi

dar ziurint koks suo mirksiukas.gif
Atsakyti