Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 194 tema

QUOTE(elizieja @ 2013 09 24, 18:23)
Ačiū už info  4u.gif
O tai aš gal žliba, bet pirmam psl neradau šios vaistinės  unsure.gif  g.gif

pirmam psl nepakeistas vaistines pavadinimas. Ji buvusi Aposparer 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, tase gavau. Jau viska surusiavau. Veliau surasysiu laiskucius visom. Rytoj busiu meet'e, tad nuo 19 val galesite atsiimti Panoramoje 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O Boots siuncia i LT? Ten buna kokie sale? Gal zint kada bus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2013 09 24, 18:48)
O Boots siuncia i LT? Ten buna kokie sale? Gal zint kada bus?  smile.gif

Nesiuncia.Kokie sale? Ten istisai sale biggrin.gif 3uz2 kaina, prekes uz puse kainos. Ir buna papildomi kodukai 10% nuolaidai
Atsakyti
Gal kas nors Kaune ussakines is H&M arba ASDOS ax.gif
Labai noriu prisijungti 4u.gif
Atsakyti
Ar galima sporttsdirect atsaukti uzsakyma nes uzsakem preke pre-order doh.gif ar galima tik jos atsisakyti? jei taip gal pasufleruotumet kokiu pastu rasyti 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2013 09 24, 18:00)
Merginos , HELP . Atejo ir i mano kiema problema. Snd gaunu siuntini is Fragrancedirect ir deze nuo kvepalu tuscia  doh.gif As .pajutusi , kad per lengvas siuntinukas, atidariau prie pastininkes ir ji irgi buvo nustebusi . Sake , kad reikia rasta rasyti rytoj. Toks diedule eileje paaiskino , kad is Anglijos negalima siustis kvepalu ir muitine konfiskavo , bet  jokio rasto apie konfiskacija nera , tik is kvapalu dezutes isimtas pats buteliukas ir UK parduotuves saskaita . Kazkada rase viena nare apie toki cirka , kaip jai ten baigesi  g.gif Ar cia muitine taip siaucia ar musu ilgapirsciai ?

buvo vienai mergaitei -nikas CaraMela, jungiausi prie jos, vienu zodziu gavo gal vos trecdali jei nemaziau prekiu, ir gautas lt svoris buvo mazesnis, nei issiustas is Fragran....ji viska fotografavo,suplesyta deze, prekes, subyrejusius seselius ir pan. ir nusiunte, Frragran...parase, kad trukstamus daiktus atsius per uk adresa, o ne tiesiai I lt, parasykit jai, gal smulkiau papasakos 4u.gif

Atsakyti
Laba 4u.gif Norėčiau iš http://eyeslipsface....world/page/home užsisakyti. Priimčiau keletą merginų siuntimui pasidalinti (3,95 sv.). Kaunas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2013 09 24, 17:53)
O galima nuorodą į tesco, kur ten maistas  blush2.gif
Aš prisijungčiau su viena prekyte  4u.gif
Gal ir aš prisijungčiau, bet kad ten nerandu kur tie mišinukai  unsure.gif  doh.gif

tuomet esame dviese, dar kas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2013 09 24, 19:30)
buvo vienai mergaitei -nikas CaraMela, jungiausi prie jos, vienu zodziu gavo  gal vos trecdali jei nemaziau prekiu, ir gautas lt svoris buvo mazesnis, nei issiustas is Fragran....ji viska fotografavo,suplesyta deze, prekes, subyrejusius seselius ir pan.  ir nusiunte, Frragran...parase, kad trukstamus daiktus atsius per uk adresa, o ne tiesiai I lt, parasykit jai, gal  smulkiau papasakos  4u.gif

Man smalsu ar cia tikrai ne muitines darbas g.gif , o jeigu vagiu tokia "specializacija" - kvepalai , tai pries Kaledas bus visai tusti siuntiniai doh.gif Eisiu ryt i pasta skunda rasyti , bet , jauciu, sansu nera atgauti pinigus .....
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2013 09 24, 19:48)
Man smalsu ar cia tikrai ne muitines darbas  g.gif , o jeigu vagiu tokia "specializacija" - kvepalai , tai pries Kaledas bus visai tusti siuntiniai  doh.gif Eisiu ryt i pasta skunda rasyti , bet , jauciu, sansu nera atgauti pinigus .....

Niu, kad viskas dingo apart didelius sampuno butelius, ar kondicionierius, dingo krem pudros, seseliai, lupu blizgiai, kvepalai ir pan.dabar sius per uk adresa, minejo, kad yra siuntusi ne viena karta ir viskas ateidavo, o vat tiesiai i lt daugiau nei puse siuntinio dingo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2013 09 24, 18:48)
Man smalsu ar cia tikrai ne muitines darbas  g.gif , o jeigu vagiu tokia "specializacija" - kvepalai , tai pries Kaledas bus visai tusti siuntiniai  doh.gif Eisiu ryt i pasta skunda rasyti , bet , jauciu, sansu nera atgauti pinigus .....

Yra yra šansai smile.gif Aš išvis siuntinio negavau, tai parašiau jiems laišką. Liepė laukti 30 darbo dienų, o tada dar paieškoti pašte. Palaukiau 30 darbo dienų ir vėl parašiau, kad vis tik negavau, o ir pašte nėra. Gavau laišką su apgailestavimu ir per 5 dienas grąžino visus pinigus, nors siuntinys ir buvo neregistruotas.
Atsakyti