Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 194 tema

QUOTE(me2za @ 2013 09 24, 16:02)
Aš HOLLE mišinukus pirkdavau iš http://www.unserekleineapotheke.de/, o paskui kai paaugo, tai pirkau APTAMIL nuo 1 ir nuo 2 metų iš pradžių Assorti parduotuvėj, paskui atradau Tesco maiste, kaina gal ir panaši buvo jei ne akcija, bet jau kokybė tai kaip diena ir naktis doh.gif Lenkiškas niekaip neišsiplakdavo gerai, sušokdavo į gumulus doh.gif O angliškasis Aptamil tai kažkokia pasaka, tik įberdavau ir ištirpo bigsmile.gif

o gal reiktu isbandyt misinelius is ten? hmm
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 09 24, 15:55)
o gal reiktu isbandyt misinelius is ten? hmm

Tai nejau taip greit prireike g.gif

Sveikinimai su dukryte 4u.gif
Ir sugrizus i tema mirksiukas.gif

Man misineliu neprireike, bet pirkdavau koseles ir vaisines tyreles is
Asdos ir tesco maisto
ir Boots

Tai kokybe tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lina0612: 24 rugsėjo 2013 - 15:58
QUOTE(madmuazele @ 2013 09 24, 12:58)
Jau buvau imetusi-mano dvimetukui labai labai patinka 4u.gif
Kuprine

QUOTE(kiskius @ 2013 09 24, 16:15)
mes tokia kaip tik gavom pries savaite  biggrin.gif mergaitei 1 m ir 10 men.  smile.gif pradzioj buvau sokiruota jos mazumo, bet uzdejus supratau, kad kaip tik tokiam vaikui, atitinka nugarytes dydi puikiai  thumbup.gif o ir telpa ten ne taip ja ir mazai: buteliukas arbatos, pakelis sausainiu, 2 avent indeliai (180 ml) ir dar Bratz lele biggrin.gif arba 14 pampersu  biggrin.gif zodziu i darziuka ar i miesta pats tas dydis  thumbup.gif fainos jos visai tik musu ruzava  smile.gif

Ačiū mamukai 4u.gif Manau ir aš mažiukui paimsiu g.gif
Gal yra norinčių jungtis prie www.mytoys.de pasidalinti shipą mirksiukas.gif Pirksiu pirmą kartą iš jų, tikiuosi nesklandumų nebus. Bandysiu naudot koduką, kad sumažinti siuntimo išlaidas
Varėna, kam tinka persiūsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMA7411: 24 rugsėjo 2013 - 16:01
QUOTE(lina0612 @ 2013 09 24, 16:57)
Tai nejau taip greit prireike g.gif

Sveikinimai su dukryte 4u.gif
Ir sugrizus i tema mirksiukas.gif

Man misineliu neprireike, bet pirkdavau koseles ir vaisines tyreles is
Asdos ir tesco maisto
ir Boots

Tai kokybe tikrai  thumbup.gif

prireikia pora kartu i para, nakciai, nes pieno labai mazai, gal veliau ir daugiau bus, bet vistiek atsargai reikia turet, maza ka:)
Atsakyti
Priimčiau dar į kompaniją pasidalinti SD siuntimą,pirksiu šiandien vėlai.Kaunas,arba persiųsti galiu,jeigu apsimoka jums mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LiLady: 24 rugsėjo 2013 - 16:17
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 09 24, 16:04)
prireikia pora kartu i para, nakciai, nes pieno labai mazai, gal veliau ir daugiau bus, bet vistiek atsargai reikia turet, maza ka:)

Nepykite, kad pakomentuosiu.. Bet jei misinelius pradesite duoti, tai pieno daugiau neatsiras del to, o tik atvirksciai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(me2za @ 2013 09 24, 16:02)
Aš HOLLE mišinukus pirkdavau iš http://www.unserekleineapotheke.de/, o paskui kai paaugo, tai pirkau APTAMIL nuo 1 ir nuo 2 metų iš pradžių Assorti parduotuvėj, paskui atradau Tesco maiste, kaina gal ir panaši buvo jei ne akcija, bet jau kokybė tai kaip diena ir naktis doh.gif Lenkiškas niekaip neišsiplakdavo gerai, sušokdavo į gumulus doh.gif O angliškasis Aptamil tai kažkokia pasaka, tik įberdavau ir ištirpo bigsmile.gif

O galima nuorodą į tesco, kur ten maistas blush2.gif

QUOTE(MAMA7411 @ 2013 09 24, 16:59)
Ačiū mamukai 4u.gif Manau ir aš mažiukui paimsiu g.gif
Gal yra norinčių jungtis prie www.mytoys.de pasidalinti shipą mirksiukas.gif  Pirksiu pirmą kartą iš jų, tikiuosi nesklandumų nebus. Bandysiu naudot koduką, kad sumažinti siuntimo išlaidas
Varėna, kam tinka persiūsiu.

Aš prisijungčiau su viena prekyte 4u.gif

QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 09 24, 17:04)

Gal ir aš prisijungčiau, bet kad ten nerandu kur tie mišinukai unsure.gif doh.gif
Atsakyti
Merginos , HELP . Atejo ir i mano kiema problema. Snd gaunu siuntini is Fragrancedirect ir deze nuo kvepalu tuscia doh.gif As .pajutusi , kad per lengvas siuntinukas, atidariau prie pastininkes ir ji irgi buvo nustebusi . Sake , kad reikia rasta rasyti rytoj. Toks diedule eileje paaiskino , kad is Anglijos negalima siustis kvepalu ir muitine konfiskavo , bet jokio rasto apie konfiskacija nera , tik is kvapalu dezutes isimtas pats buteliukas ir UK parduotuves saskaita . Kazkada rase viena nare apie toki cirka , kaip jai ten baigesi g.gif Ar cia muitine taip siaucia ar musu ilgapirsciai ?
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 09 24, 17:04)

aš nusipirkau irgi ale atsargai. ir esenai išmečiau nepradarytą dėžute nes galiojimas baigėsi po 9 menesiu nepanaudojimo lotuliukas.gif

QUOTE(geliuke @ 2013 09 24, 17:35)
Nepykite, kad pakomentuosiu.. Bet jei misinelius pradesite duoti, tai pieno daugiau neatsiras del to, o tik atvirksciai  verysad.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Va radau mišinuką nuo 1metų
http://www.unserekle...dermilch_4.html
O čia pas mus kaina blink.gif
http://www.assorti.l...-nuo-12men-600g
Papildyta:
QUOTE(elizieja @ 2013 09 24, 18:12)

Bet kaip idomiai, idėjus į krepšelį kaina pasikeičia -prisideda 19proc doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2013 09 24, 18:17)
Va radau mišinuką nuo 1metų
http://www.unserekle...dermilch_4.html
O čia pas mus kaina  blink.gif
http://www.assorti.l...-nuo-12men-600g
Papildyta:

Bet kaip idomiai, idėjus į krepšelį kaina pasikeičia -prisideda 19proc  doh.gif

na niekas nepasikeicia.Ten paskaiciuoja siuntimo kaina. Tik tiek, kad ten Vokietijoj siuncia uz 3.95. I LT siuntimas 9.90
Atsakyti
QUOTE(simpa @ 2013 09 24, 18:19)
na niekas nepasikeicia.Ten paskaiciuoja siuntimo kaina. Tik tiek, kad ten Vokietijoj siuncia uz 3.95. I LT siuntimas 9.90

Ačiū už info 4u.gif
O tai aš gal žliba, bet pirmam psl neradau šios vaistinės unsure.gif g.gif
Atsakyti