Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 194 tema

QUOTE(DolceVita @ 2013 09 24, 14:58)
Sveikos,
ar yra perkanciu is Aliexpress? kaip su dydziais? o gal yra kokia tema? Perziurejau ir neradau nieko

Cia
http://www.supermama...?...941463&st=0
Atsakyti
QUOTE(rapugis @ 2013 09 24, 15:01)
Aš įtariu, kad ir man ta pati problema.
Merginos, moterys ir visos pirkėjos, prašome dalintis info.  group.gif  gossip.gif

Aš buvau nuvežusi savąjį į taisyklą, tai pasake, kad kinietiškų praktiškai netaiso ir neapsimoka taisyti...
Patare man siųsti atgal, nes kinieciai nelabai gilinasi koks tai gedimas, ir pakeicia nauju... (nes as maniau, kad visdelto, del vaikų kaltes jis sugedo -nesikraudavo )
grazinau atgal ir atsiunte nauja ( aisku , siuntimas kainavo netoli 50 lt.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norala: 24 rugsėjo 2013 - 14:52
QUOTE(norala @ 2013 09 24, 15:51)
Aš buvau nuvežusi savąjį  į taisyklą, tai pasake, kad kinietiškų praktiškai netaiso ir neapsimoka taisyti...
Patare man siųsti atgal, nes kinieciai nelabai gilinasi koks tai gedimas, ir pakeicia nauju... (nes as maniau, kad visdelto, del vaikų kaltes jis sugedo -nesikraudavo )
grazinau atgal ir atsiunte nauja ( aisku , siuntimas kainavo netoli 50 lt.)

O išmuitinimas vel 120 Lt? Ar ne?
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2013 09 24, 13:44)
Mergaitės pasidalinkite, gal perkate pieno mišinius iš kur nors pigiau nei pas mus  blush2.gif

Aš HOLLE mišinukus pirkdavau iš http://www.unserekleineapotheke.de/, o paskui kai paaugo, tai pirkau APTAMIL nuo 1 ir nuo 2 metų iš pradžių Assorti parduotuvėj, paskui atradau Tesco maiste, kaina gal ir panaši buvo jei ne akcija, bet jau kokybė tai kaip diena ir naktis doh.gif Lenkiškas niekaip neišsiplakdavo gerai, sušokdavo į gumulus doh.gif O angliškasis Aptamil tai kažkokia pasaka, tik įberdavau ir ištirpo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 24 rugsėjo 2013 - 16:38
Gal kas uzsakinejat is H&M. Noreciau prisijungti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rapugis @ 2013 09 24, 15:01)
Aš įtariu, kad ir man ta pati problema.
Merginos, moterys ir visos pirkėjos, prašome dalintis info.  group.gif  gossip.gif

kaip tik galvojau ji (plansetini AINOL) isigyti doh.gif
ar visos su tokiom problemom susiduriat? 4u.gif jau pradedu abejot ar verta isigyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulutė: 24 rugsėjo 2013 - 15:14
QUOTE(rapugis @ 2013 09 24, 15:54)
O išmuitinimas vel 120 Lt? Ar ne?

Siunčiau per UK , tai nieko nekainavo
O pirmą kartą, kai siunčiau į LT , pavyko "prašokti " mokescius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 09 24, 13:48)
Mamukai,. kur ieškot patiems mažiausiams kuprinyčių? Mažiui nėra dviejų metukų, bet yra didelis noras pamėgdžiot mamą ir tėtį einant į kiemą neštis rankinę biggrin.gif Norėtūsi žaismingos bet ne turginės ax.gif

QUOTE(madmuazele @ 2013 09 24, 13:58)
Jau buvau imetusi-mano dvimetukui labai labai patinka 4u.gif
Kuprine

mes tokia kaip tik gavom pries savaite biggrin.gif mergaitei 1 m ir 10 men. smile.gif pradzioj buvau sokiruota jos mazumo, bet uzdejus supratau, kad kaip tik tokiam vaikui, atitinka nugarytes dydi puikiai thumbup.gif o ir telpa ten ne taip ja ir mazai: buteliukas arbatos, pakelis sausainiu, 2 avent indeliai (180 ml) ir dar Bratz lele biggrin.gif arba 14 pampersu biggrin.gif zodziu i darziuka ar i miesta pats tas dydis thumbup.gif fainos jos visai tik musu ruzava smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2013 09 24, 10:11)
Gal kas rinks Biodermos vandenuka, prisijungciau. blush2.gif  4u.gif

Mane tai irgi domina. Ne tik vandenukas, bet ir kremukas smile.gif . Prisijungciau.
Atsakyti
Sveikos, gal kur uzmatet geru nuolaidu virtuvelems?
Atsakyti
Gal vis delto kas uzsakineja is H&M Vilniuje, prisijungciau labai reikia keletos prekiu smile.gif
Atsakyti
TBS butu konors norinciu? 40%nuolaidos kodukas 4u.gif
Atsakyti