Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 194 tema

QUOTE(darvina @ 2013 09 28, 09:26)
i FD parduotuve jau du kartus - jokio atsako  schmoll.gif

QUOTE(darvina @ 2013 09 28, 09:42)
Per sales@fragrancedirect.co.uk raset ? Kapu tyla is ten  blush2.gif

du kartus rašiau FD, bet ne per mailą, o per jų puslapį per Help/ Contact us
http://www.fragrance...age/footer_help
labai greitai atsakė ir išsprendė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ToBeOrange: 29 rugsėjo 2013 - 20:43
smile.gif+2013 09 29, 21:14-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2013 09 29, 21:14)
As ir noriu tu meskos batu, tik bijau del kokybes ir ar atlaikys tokias ivairiapuses musu ziemas

nežinau, nebandžiau biggrin.gif bet manau ber balas su jais tikrai nėr ko vaikščiot smile.gif bet va sausu ir šaltu oru tikiu pats tas...
Atsakyti
As sausi pirkau per tarpininke crocs winter boots, gavosi iki110lt. Tai man jie per visus salcius , per atlydzius atlaike super!! Cia metu pirkinys buvo. O eodavau su viena kojine, kojos nesalo
Atsakyti
smile.gif+2013 09 29, 20:14-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2013 09 29, 20:14)
As ir noriu tu meskos batu, tik bijau del kokybes ir ar atlaikys tokias ivairiapuses musu ziemas

būtent bearpaw neturėjau, tik užsisakiau, bet emu pernai labai džiaugiausi. aišku, per šlapdribą jie gal ir nelabai tinka, nors nežinau, nebandžiau. bet per šaltį ir sniegą idealūs, superšilti ir galima ant nuogų kojų nešioti. aš nemėgstu kojinių, pėdkelnių. aišku, kol nepabandysite, tiksliai nežinosite, bet aš tai pasigailėjau, kad anksčiau nenupirkau smile.gif tikrai patiko
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 09 29, 21:32)
nežinau, nebandžiau  biggrin.gif  bet manau ber balas su jais tikrai nėr ko vaikščiot smile.gif bet va sausu ir šaltu oru tikiu pats tas...

ačiū jums kad parodėte . jau nusiunčiau užsakymą. gal užsakys smile.gif
Atsakyti
RYTOJ, po papildymo pirksiu E5.

vilnius, zirmunai, galiu persiusti.

rasyti i murcikas@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2013 09 29, 18:46)
tipo parejo tik skaiciavimo masinele o plansete ne? g.gif siaip tai viskas vienam siuntiny turejo pareit unsure.gif
Papildyta:

na va, zmogu be reikalo pradejau gasdint, o pasirodo cia pas juos normalu atskirus du siuntinius siust. skaicialka tokia stora ir didele kad i bendra siuntini su plansete netelpa doh.gif  lotuliukas.gif

Man net ne skaičiavino mašinėlė, o laidų susegtukai(niekur nenaudojami) parėjo, o buvau įsitikinus, kad planšetė, nulėkėm su vaiku į paštą, o čia pšššš . Parašiau iš karto bic, tai atrašė, kad 2 siuntinius išsiuntė. Tada jau su baime laukiau, kad užstrigo muitinėj ir jau gausiu sąskaitą, bet po dviejų dienų ir planšetę gavom.

QUOTE(HERBERA @ 2013 09 29, 20:08)
O kur jų ieškoti ir laukti??
Crocs.lt???

QUOTE(Bluntė @ 2013 09 29, 20:11)
crocs.eu ir crocs.co.uk  smile.gif

Naujienlaiškį užsisakykit 4u.gif

QUOTE(Kristiniux @ 2013 09 29, 20:35)
kaip planšetė? jei nesunku įmeskit nuorodą ir kaip realiai gal pakomentuosit, iš anksto AČIŪ 4u.gif  mirksiukas.gif

Neapsimoka ten pirkt, Lietuvoj kainos tos pačios, o jei dar apmokestins, tai ir brangiau gautus. Beveik tokia pati, gal ir geresnė, vaiko klasiokas turi, dabar buvo akciaja imk.lt už 175, man gavos 195 ax.gif
Atsakyti
uzgrybavau ir jau nzn ka daryt... registravausi HM, ir kai vedziau adresa, surinkau pasto koda ir jie pasiule. as pasirinkau toki, koki siule. ir tik kai atsiunte laiska, kad jau pakuoja siuntini pastebejau, kad namo numeris ne 8, o 6 blink.gif parasiau jiem laiska, gavau patvirtinima, kad gavo ir tuoj atrasys, nu ir nieko. Hermes sekimo sistemoj atsirado irasai:
27.09.2013, 11:34:00 Hours:Address provided could not be found
26.09.2013, 11:32:00 Hours:Sorry we missed you at the first visit.
26.09.2013, 04:57:00 Hours:Out for delivery
25.09.2013, 14:21:00 Hours:Parcel processed at HUB
vakar vel parasiau HM, bet nieko neatraso. jau tikriausiai reiketu galvot, kad mano siuntini grazino atgal? verysad.gif ar buvo kam taip?
Rasiau ir Hermes, ir is ten tylu. bet jie ir nurodo savo tinklalapi, kad neveda derybu su gavejais. reikia per HM kreiptis, o tie man neatraso...
tokia kvaila klaida doh.gif praejau su adresu ir kortele, tai susimoviau per kita vieta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2013 09 28, 10:26)
Tikrai laiku , is ten jau kelinta karta atkeliauja apsvarinti siuntiniai  doh.gif As jau toki gavau , be kvepalu -tik tuscia dezute. Rasiau skunda post.lt ir i FD parduotuve jau du kartus - jokio atsako  schmoll.gif Geriau jau per UK siuskites  4u.gif

Ačiū už patarimą, taip ir darysim ir laikysim špygas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(saulute32 @ 2013 09 29, 18:46)
na va, zmogu be reikalo pradejau gasdint, o pasirodo cia pas juos normalu atskirus du siuntinius siust. skaicialka tokia stora ir didele kad i bendra siuntini su plansete netelpa doh.gif  lotuliukas.gif

Taip, normalu, kai kada ateina keli siuntinukai wink.gif
Atsakyti
Gal dar yra norinciu clothingattesco su 20% tik dabar pastebejau nuolaida:)
Atsakyti
Gal kas norite jungtis prie www.fragrancedirect.co.uk siuntimui pasidalinti ax.gif Siusiuos i LT.
Atsakyti
smile.gif+2013 09 29, 21:14-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2013 09 29, 21:14)

Turiu juos. Man tai - atradimas, kadangi galūnės šąla ištisai. Per pliurza, aišku, nelabai gera mintis būtų devėti, bet kai sausa ir šalta, tai super. Dar niekada neturėjau batų, kuriuose būtų visąlaik taip šilta smile.gif
Atsakyti