QUOTE(Anette @ 2013 09 27, 15:51)
Aha, 16 cm vidpadis. bet nepamirskit, kad viduje visur vilna, ji atima gal 1 cm o gal ir 1,5 cm erdves. dar iskaiciuot kojine ar frotines pedkelnes ir kad nespaustu pedutes. mums su 12 cm pedute buvo pats tas. Dabar dukros pedute 15 cm, tai tikrai jau per mazi. dar gal ziemos pradzioje be jokiu papildomu kojinyciu ir tiks, nes vilna jau pasidevejusi, pasispaudusi, bet tikrai jau neilgam. mes devejom su suniuku ant uzsegimo.
Na, cia mano patirtis, gal kitoms kitaip atrodo
siulyciau spresti pagal save

mano dukryte visa ziema vaiksciojo tik su paprastom pedkelnem, tai pagal mane +1 cm prie pedutes per akis
QUOTE(Murčikas @ 2013 09 27, 15:53)
siaip tie vidpadziai tikrai nevisada atitinka, nes pvz su lipukais, as ir taip ir anaip bandziau kisti ir pagaliuka, ir metra, na nesigavo man 17.2, kaip rasoma tiesiog standartu lenteleje, tik kokie 16.8cm, juolab, kad jau tie batai tai nesioti sezona, ir kaliukas susigulejes. bet kaip jau kazkur skaiciau, kad nauji modeliai biski kitokiu vidpadziu, tai vat gal del to, negalima ju ir prilyginti.
o kodel tu paprasciausiai neistraukei vidpadzio ir nepamatavai?
Papildyta:
QUOTE(Furby's @ 2013 09 27, 18:43)
Mamos patarkit, manoji pamisus del traukinuku, kaledoms noretume nupirkt kazkoki konstruktoriu (keliai, traukiniai ir pan), kuri galima veliau papildyti. Patarkite kokius gamintojus, serijas.
Mergiotei nepilni 3 metukai

analogiska situacija. Prisidedu prie klausimo
SKAMBINAU DEL DEMARU, TAI ANTRADIENI TIK 2-3 NAUJUS MODELIUS TURES. TAI TEKS JAM GAL NUOTRAUKAS TELEFONE RODYT IR KLAUST KOKIE TEN KITI BUS. NER KO TEMPT