Įkraunama...
Įkraunama...

Kuzey Güney

QUOTE(Mockava @ 2013 11 21, 14:53)
Barišas man visiškai tvarkoj! Jis man net patiko iš pradžių, tik paskui "nusivažiavo" . O iš tikrųjų tai aš nepagavau, ar jis tik pabėgo, ar jį galų gale nužudė? Kažką gal praleidau?

Tai ar ne Burakas ji ant galo i vandenyna "nuleido"? Rode epizoda kaip jis plauke jachta atgal i kranta ir kalbejo kazka apie tai su Simai.
Atsakyti
QUOTE(medi @ 2013 11 22, 16:39)
Tai ar ne Burakas ji ant galo i vandenyna "nuleido"? Rode epizoda kaip jis  plauke jachta atgal i kranta ir kalbejo kazka apie tai su Simai.

Man irgi kazkas panašaus pasirodė, tik bijojau, kad visiškai nusivažiuosiu taip supratusi, nes kažkaip nelabai aiškiai ren visas tas paaiškinimas vyko...
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2013 11 23, 02:26)
Man irgi kazkas panašaus pasirodė, tik bijojau, kad visiškai nusivažiuosiu taip supratusi, nes kažkaip nelabai aiškiai ren visas tas paaiškinimas vyko...

Man kažkaip tai net klausimų nekilo dėl to smile.gif Tai manau, kad gal teisingai ir supratom biggrin.gif
Atsakyti
Ech.... verysad.gif Baigesi...
Nespes Kivanc tiek vaidint, kiek as noriu i ji ziuret lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Dar virskinu, perziurineju labiausiai istrigusius momentus. Tikrai, dabar jau galiu pasakyti, kad labai geras serialas. Tiesiog buvo sunku persijungti i kita rezima is Uzdraustos meiles biggrin.gif Bet ziurint nuo pradzios iki galo idemiai visas peripetijas, tai ir tu buciniu kaip ir uztenka, ir tos aistros. Nors, prisipazinsiu, ka jau ka, bet ponia Gulten norejosi nudauzti ne viena karta mad.gif

Apie Guney nuomones nepakeiciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 11 25, 06:31)
Ech....  verysad.gif Baigesi...
Nespes Kivanc tiek vaidint, kiek as noriu i ji ziuret  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Dar virskinu, perziurineju labiausiai istrigusius momentus. Tikrai, dabar jau galiu pasakyti, kad labai geras serialas. Tiesiog buvo sunku persijungti i kita rezima is Uzdraustos meiles biggrin.gif Bet ziurint nuo pradzios iki galo idemiai visas peripetijas, tai ir tu buciniu kaip ir uztenka, ir tos aistros. Nors, prisipazinsiu, ka jau ka, bet ponia Gulten norejosi nudauzti ne viena karta mad.gif

Apie Guney nuomones nepakeiciau  ax.gif

Tikrai vertas dėmesio, ar ne? clap_1.gif Man jis pasilieka pirmoje vietoje iš matytų turkiškų serialų, nors momentais (pagal nuotaiką lotuliukas.gif ) uždrauta meilė jį tikrai pasiveja arba, bent jau eina lygegriačiai.
O Guney, aš ant jo labai labai pykstu, hamas jis, bet kaip tu ir sakei, didžiąja dalimi jis aplinkybių auka. Tačiau aš jo nieku gyvu neteisinu... Jo pasirinkimas buvo eiti šiuo keliu.
Šaunūs tie turkai, ir puikių aktorių kiek turi, ir režisierių!

Oh Giulten! lotuliukas.gif išvada būtų - ne visada ką tu nusprendi, kad bus geriau, bus iš tikrūjų geriau tavo dukrai mirksiukas.gif Man ji šauni asmenybė, daranti klaidų, bet fainuolė tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 25 lapkričio 2013 - 14:07
QUOTE(Mockava @ 2013 11 25, 13:03)
Oh Giulten!  lotuliukas.gif išvada būtų - ne visada ką tu nusprendi, kad bus geriau, bus iš tikrūjų geriau tavo dukrai  mirksiukas.gif  Man ji šauni asmenybė, daranti klaidų, bet fainuolė  tongue.gif

Oi, ji labai labai super! As turejau omeny, kad vis isdygdavo ir neleisdavo pasibuciuot isimylejeliams lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 11 25, 07:11)
Oi, ji labai labai super! As turejau omeny, kad vis isdygdavo ir neleisdavo pasibuciuot isimylejeliams  lotuliukas.gif

Oh, bet ne piktybiškai gi ji lotuliukas.gif Tiesa, man gaila, kad tas ilgaplaukis archeologas sužadėtinę turėjo, jie abu taip fainai žiūrëjosi! Man taip norėjos, kad jie kartu būtų!
Atsakyti
O Guney... Jam irgi teko daug ko atsisakyti... Kaip jis pats sake Simay, kad jis supranta jos busena, kai paciam skauda, tai nori, kad ir kitam skaudetu. Nesididziavo jis tuo. Ir pats nuolat kankinosi del visko, kas vyksta. Nemaciau as jo laimingo nei vienoj serijoj. Nebent tik pacioj paskutinej, kai atsirado viltis, kad dar gali islipti is viso to liuno, kai Banu sutiko su juo pabegti... Cia grynai tevu problema, kad nuo mazens supriesino tiap savo vaikus, didziule praraja tarp ju buvo. Jie visiskai neturejo nieko bendro, buvo absoliuciai skirtingi, bet turejo buti broliais... Kaip Kuzey aiskino mazajam broliukui. Ir vistik, as manau, kad jis mylejo ta savo Dzemre, kiek jis sugeba ta daryti. Ne visiems skirta pajausti tokia meile, kaip Kuzey ir Dzemre. Jis mylejo ja savaip, Gunejiskai biggrin.gif Kuziejaus jis gal ir nekente, bet vis tiek stengesi nesti atsakomybe. Kad ir del to Ferhato, gal ir taikesi jis pirmiausiai i Kuzey, bet vis tiktai nusove Ferhata. Galejo juk to nedaryti..
Na va, ir vel diskusija myli ar nemyli lotuliukas.gif

Neteisinu as jo jokiausiais budais. Bet tiesiog suprantu ir ji ir jo elgesi ax.gif Apskritai sitam seriale man nebuvo tokiu simtaprocentiniu slykstuku, kurie sukelia tik neigiamas emocijas. Kaip kad Nihal Uzdraustoje meileje. Ai, gal Zeinep bendrai.
Papildyta:
QUOTE(Mockava @ 2013 11 25, 13:20)
Oh, bet ne piktybiškai gi ji lotuliukas.gif  Tiesa, man gaila, kad tas ilgaplaukis archeologas sužadėtinę turėjo, jie abu taip fainai žiūrëjosi! Man taip norėjos, kad jie kartu būtų!

Aha, ir man gaila sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 11 25, 07:25)
Neteisinu as jo jokiausiais budais. Bet tiesiog suprantu ir ji ir jo elgesi  ax.gif Apskritai sitam seriale man nebuvo tokiu simtaprocentiniu slykstuku, kurie sukelia tik neigiamas emocijas. Kaip kad Nihal Uzdraustoje meileje. Ai, gal Zeinep bendrai.

Taip, man irgi tas patiko, kad labai žmogiškos pusës visų veikėjų atskleistos, visų prodytos ir gerosios savybës ir silpnosios vietos. Netgi ir Zeinep, ( momentis aš jos tiesiog pakęst negalejau!! Kaip ir Handan! ) ji gi įsimylëjys buvo, bandė susigrąžinti Kuziejų, bet nebuvo visiška blogietė. Pranešė kur Kuziejus gyvena Samsune, o pabaigoj iš vis fantastiškai pasielgė su tuo video!
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2013 11 25, 13:31)
o pabaigoj iš vis fantastiškai pasielgė su tuo video!

Na va sitoj vietoj reabilitavosi kazkiek biggrin.gif Bet siaip labai nemaloni persona, fui fui fui doh.gif Ir aktore nelabai patraukli, su ribotais aktoriniais sugebejimais, mano akimis blush2.gif Viena silpniausiu sitam seriale, po Zano biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 11 25, 07:34)
Na va sitoj vietoj reabilitavosi kazkiek biggrin.gif Bet siaip labai nemaloni persona, fui fui fui  doh.gif Ir aktore nelabai patraukli, su ribotais aktoriniais sugebejimais, mano akimis  blush2.gif Viena silpniausiu sitam seriale, po Zano biggrin.gif

Ha ha ha! Apie jį iš viso buvau pamiršus! Ir iš kur jie jį ištraukė? O Zainep, net nežianu, aš irgi buvau pagalvojus, kad ne kokia aktorė, bet kita vertus privertė jos nekęsti, nors pirmose serijose, su tais oranžiniais plaukais man ji patiko! Tai gal ir neblogai vaidno? Gal kada teks ją pamatyti kažkur kitur, nes po šio serialo kažkaip maišyta nuomonė apie ją. Kaip ir apie Simai...
Atsakyti
user posted image
Kuom ne komisaras Seref? lotuliukas.gif

O Zanas ne bet kas ax.gif Jis vienos is scenarijaus autoriu sunus, nepamenu tik kurios. Po blatu, tskant biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 25 lapkričio 2013 - 15:17