O Guney... Jam irgi teko daug ko atsisakyti... Kaip jis pats sake Simay, kad jis supranta jos busena, kai paciam skauda, tai nori, kad ir kitam skaudetu. Nesididziavo jis tuo. Ir pats nuolat kankinosi del visko, kas vyksta. Nemaciau as jo laimingo nei vienoj serijoj. Nebent tik pacioj paskutinej, kai atsirado viltis, kad dar gali islipti is viso to liuno, kai Banu sutiko su juo pabegti... Cia grynai tevu problema, kad nuo mazens supriesino tiap savo vaikus, didziule praraja tarp ju buvo. Jie visiskai neturejo nieko bendro, buvo absoliuciai skirtingi, bet turejo buti broliais... Kaip Kuzey aiskino mazajam broliukui. Ir vistik, as manau, kad jis mylejo ta savo Dzemre, kiek jis sugeba ta daryti. Ne visiems skirta pajausti tokia meile, kaip Kuzey ir Dzemre. Jis mylejo ja savaip, Gunejiskai
Kuziejaus jis gal ir nekente, bet vis tiek stengesi nesti atsakomybe. Kad ir del to Ferhato, gal ir taikesi jis pirmiausiai i Kuzey, bet vis tiktai nusove Ferhata. Galejo juk to nedaryti..
Na va, ir vel diskusija myli ar nemyli
Neteisinu as jo jokiausiais budais. Bet tiesiog suprantu ir ji ir jo elgesi
Apskritai sitam seriale man nebuvo tokiu simtaprocentiniu slykstuku, kurie sukelia tik neigiamas emocijas. Kaip kad Nihal Uzdraustoje meileje. Ai, gal Zeinep bendrai.
Papildyta:
QUOTE(Mockava @ 2013 11 25, 13:20)
Oh, bet ne piktybiškai gi ji
Tiesa, man gaila, kad tas ilgaplaukis archeologas sužadėtinę turėjo, jie abu taip fainai žiūrëjosi! Man taip norėjos, kad jie kartu būtų!
Aha, ir man gaila