Įkraunama...
Įkraunama...

Kuzey Güney

QUOTE(Milagra @ 2013 11 20, 15:11)
Sekmes biggrin.gif
O dar norejau pasakyti, kad yra ir is ko pasijuokti sitam seriale, ne tik paverkti smile.gif

Juokingiausia tai man ne siaip situacija kazkokia, bet kaip jie pastoviai visi vieni kitus idiotais vadina laugh.gif Nepriklausomai nuo amziaus ir socialinio statuso biggrin.gif Biski kas - ir visi idiotai biggrin.gif

drinks_cheers.gif Kad ir iš romantiškos pandos, ar ne? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2013 11 20, 23:46)
Kad ir iš romantiškos pandos, ar ne?  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

Prisiduodu kaip nesveikuoju doh.gif Tik dabar nuzudem Ferhata, tai galima eit miegot lotuliukas.gif
Atsakyti
Ateinu pasidalinti naktiniais atradimais biggrin.gif
As turbut esu labai sugedus ir man patinka blogieciai ax.gif Man patinka Guney rolleyes.gif Kad ir kaip ziureciau, nematau jame vien tik blogio. Na taip, megsta pinigus, bet juk visi mes stengiames, mokomes, norime kazko pasiekti, norime gero darbo, geros algos, pripazinimo, ivertinimo. Nuo mazens jis norejo istrukt is to kvartalo, buvo pompuojamas motinos, kad pinigai yra siekiamybe gyvenime, kryptingai link to ejo. Taigi, pinigu troskimas vienintele jo blogoji puse, mano akimis. Del viso kito, jis tik aplinkybiu ir nelaimingos meiles auka. Lygiai taip pat kaip ir Kuzey.
Na va, taip, as linkusi pateisinti blogiukus biggrin.gif Kaip Bihter man labai patiko, taip ir Guney ax.gif
Bet, is tikruju, buvo momentu, kai norejosi Kuzey gerai papurtyt ir subine isspardyt, kartais Guney, kartais Cemre, kartais jos mama, kartais Sami. Visa laika purtyt norejosi tik motina, Zeynep ir Simay mad.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 11 21, 04:09)
Ateinu pasidalinti naktiniais atradimais biggrin.gif
As turbut esu labai sugedus ir man patinka blogieciai  ax.gif Man patinka Guney  rolleyes.gif Kad ir kaip ziureciau, nematau jame vien tik blogio. Na taip, megsta pinigus, bet juk visi mes stengiames, mokomes, norime kazko pasiekti, norime gero darbo, geros algos, pripazinimo, ivertinimo. Nuo mazens jis norejo istrukt is to kvartalo, buvo pompuojamas motinos, kad pinigai yra siekiamybe gyvenime, kryptingai link to ejo. Taigi, pinigu troskimas vienintele jo blogoji puse, mano akimis. Del viso kito, jis tik aplinkybiu ir nelaimingos meiles auka. Lygiai taip pat kaip ir Kuzey.
Na va, taip, as linkusi pateisinti blogiukus biggrin.gif Kaip Bihter man labai patiko, taip ir Guney  ax.gif
Bet, is tikruju, buvo momentu, kai norejosi Kuzey gerai papurtyt ir subine isspardyt, kartais Guney, kartais Cemre, kartais jos mama, kartais Sami. Visa laika purtyt norejosi tik motina, Zeynep ir Simay mad.gif biggrin.gif

O man buvo momentu, nors ir trumpų, kad ir šių, paskutinių tavo paminėtų gaila buvo, ir jie patiko. tongue.gif Taip visi personažai ivairūs, ir kažko teigiamo turi. Visi kažko gero savyje turi, ir visi kažko blogo - panašiai kaip ir realiame gyvenime. Man irgi Guney netrukdė tol, kol nepradėjo atvirai, piktybiškai kenkti Kuzey, tikriausiai iki jo išsiuntimo i Samsuną. Taip aš suprantu jo norą buti turtingu, įtakingu, suprantu kad aplinkybės susiklostė, suprantu ir pateisinu veiksmus prieš Sinanerų šeimą ir t.t. Tačiau aš jo nepateisinu dėl elgesio su Kuziejumi, čia jau buvo neapykanta, pavydas broliui - žūt būt jam pakenkti. Vat ir man ta jo meilė Çemre kažkokia tik savanadaudiška atrodė, aš nemačiau tos tikrosios meilės, kaip kad Bihter personaže (todėl aš ją ir mėgau, nes ji tikrai mylėjo, bent mano akimis), dėl kurios buvo verta kovoti, nes Giuney manęs neįtikino savo nuoširdumu, nei vienu momentu, jis tik žūt būt norėjo sugniuždyti brolį, kad tik jam nebūtų nei vienos šviesios akimirkos jo gyvenime, bet kokia kaina, net gyvybę pasiglemžti...
Atsakyti
NE NE , Giunejaus as paskui pradejau nekesti, irgi ypac po issiuntimo is Stambulo ir dar kai jis suzinojo, kad Simai dejo per galva Barisui ir vis tiek leido Dzemre i kalejima pasodinti ,kad tik nebutu su Kuzejum. tai kur cia ta meile?
ir i Ferchata jis kai sove, kai rode ta epizoda, tai man rodos jis pradzioj i Kuzeju norejo taikytis, jums taip nepasirode?
zodziu pavydus savimyla menkysta jis man. Barišas ir tai fainesnis.
o kaip Giunejus sau koja pesišove, tai cia jau buvo viršūnė
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2013 11 21, 07:28)
ir i Ferchata jis kai sove, kai rode ta epizoda, tai man rodos jis pradzioj i Kuzeju norejo taikytis, jums taip nepasirode?

Barišas man visiškai tvarkoj! Jis man net patiko iš pradžių, tik paskui "nusivažiavo" . O iš tikrųjų tai aš nepagavau, ar jis tik pabėgo, ar jį galų gale nužudė? Kažką gal praleidau?

O apie Ferhato epizodą, dabar kai paminėjai, tai gal? Reikės dar kartą pažiūrėt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2013 11 21, 13:28)
NE NE , Giunejaus as paskui pradejau nekesti, irgi ypac po issiuntimo is Stambulo ir dar kai jis suzinojo, kad Simai dejo per galva Barisui ir vis tiek leido Dzemre i kalejima pasodinti ,kad tik nebutu su Kuzejum. tai kur cia ta meile?

A, vadinasi, as per anskti isvadas pasidariau, nes nemaciau dar visu situ momentu.

Barisas man irgi visai nieko.

Aisku, galesiu galutinai pasakyti savo nuomone, kai viska pamatysiu, bet bent jau dabar tai man atrodo, kad tiek Guney, tiek Baris yra tokie suktavoti, orientuoti i pinigelius, o pinigai zmones gadina. Plius dar aplinkos itaka ir tiesiog zmones uzspesti i kampa, pradeda elgtis neadekvaciai, apima panika, beviltiskumas, beprotiskas pavydas aptemdo prota, tarsi apseda kas. Vat sitoj vietoj matau sasajas su Bihter. Jos irgi ta berotiska meile pabaigoje peraugo i apsedima, nebegalejo ji jau saves kontroliuoti.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 11 21, 11:04)
Aisku, galesiu galutinai pasakyti savo nuomone, kai viska pamatysiu, bet bent jau dabar tai man atrodo, kad tiek Guney, tiek Baris yra tokie suktavoti, orientuoti i pinigelius, o pinigai zmones gadina. Plius dar aplinkos itaka ir tiesiog zmones uzspesti i kampa, pradeda elgtis neadekvaciai, apima panika, beviltiskumas, beprotiskas pavydas aptemdo prota, tarsi apseda kas. Vat sitoj vietoj matau sasajas su Bihter. Jos irgi ta berotiska meile pabaigoje peraugo i apsedima, nebegalejo ji jau saves kontroliuoti.

Taip tikriausios išvados ir bus kai visą apžiūrėsi, bet įdomu gi padiskutuoti, tik gaila, kad čia mes tau už akių su įvykiais užbėgom.

O dėl panašumo su Bihter... Jos meilė peraugo į apsėdimą, bet ji taip ir nepakenkė niekam, tik sau... Ji nebuvo ant tiek piktybiška, dar kaźkiek sažinės turėjo. Taip ji nervavo, įžeidinėjo, bet visa tai darė bandydama tik atkovoti Behlülį, todėl aš jos elgesį suprantu ir net daug ką pateisinu. Tačiau Guney bus visiškai kitoks, jis bus apsėstas kažkokio blogio, net ne dėl Çemre jis kovoja, tik bando piktybiškai juos išskirti, man tai buvo daugiau panašu, kad jei su manim nepermiegojai, tai broliui tavęs tikrai neatiduosiu... Jis pats pasakė, kad Beširui jis nepavydi tik Kuziejui... Guney per tas aplinkybes, jį supančia aplinką tiesiogiai pradėjo nekęsti Kuziejaus, visapusiškai jam kenkti... Tas Kuziejaus išmetimas iš Makaros tai menkniekis, tai tik pradžia...jis tikrai pradėjo savo brolio neapkęsti ir tiesiogiai jį gniuždyti, o tas durniukas Kuzey, šventai broliu tiki...
Atsakyti
Prisijuokiau siandien biggrin.gif Kai Kuzey atejo i ta susirinkima valdybos su Buraku.
O kai su tevu valgyt dare, tai balsu ir iki asaru lotuliukas.gif Kaip jiems gera, kai ta bjauri boba is namu isejo ax.gif Ir uzuojauta Guney lotuliukas.gif Apie visus kitus namiskius ir tarnus jau net nekalbu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 21 lapkričio 2013 - 19:32
QUOTE(Zivilka @ 2013 11 21, 15:28)

taip,jis ir taikesi i Kuzeju 4u.gif
Atsakyti
As nepateisinu Guney, jis elgiasi bjauriai. Fui fui, tikrai. Ir kuo toliau, tuo bjauriau.
Kaip ir Barisas. Jie abu absoliuciai vienodi. Del pinigu teva motina parduotu. Bet viskas, ka norejau pasakyti, tai, kad jei ne tam tikros aplinkybes, galbut ie jie butu galeje tapti padoriais zmonemis.
Kaip cia kazkas jau minejo, kad jei pvz Dzemre butu mylejus Barisa, jis nebutu nusirites i bedugne.

O Guney su Bihter sulyginau tik del to apsedimo jausmo. Kai is nevilties, neapykantos ir kersto troskimo jau nebegali saves kontroliuoti.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 11 22, 09:46)
O Guney su Bihter sulyginau tik del to apsedimo jausmo. Kai is nevilties, neapykantos ir kersto troskimo jau nebegali saves kontroliuoti.

Taip, šituo jie tikrai panašūs!

Taip pat sutinku dėl aplinkybių. Daug kas formuoja mūsų likimus, ir auklėjimas ir įgimtas charakteris, tëvai, draugai ir net kartais žmonės kitoje ragelio pusėje gali nulemti, kaip mes pasielgsim.
Atsakyti