QUOTE(Milagra @ 2013 11 21, 04:09)
Ateinu pasidalinti naktiniais atradimais
As turbut esu labai sugedus ir man patinka blogieciai
Man patinka Guney
Kad ir kaip ziureciau, nematau jame vien tik blogio. Na taip, megsta pinigus, bet juk visi mes stengiames, mokomes, norime kazko pasiekti, norime gero darbo, geros algos, pripazinimo, ivertinimo. Nuo mazens jis norejo istrukt is to kvartalo, buvo pompuojamas motinos, kad pinigai yra siekiamybe gyvenime, kryptingai link to ejo. Taigi, pinigu troskimas vienintele jo blogoji puse, mano akimis. Del viso kito, jis tik aplinkybiu ir nelaimingos meiles auka. Lygiai taip pat kaip ir Kuzey.
Na va, taip, as linkusi pateisinti blogiukus
Kaip Bihter man labai patiko, taip ir Guney
Bet, is tikruju, buvo momentu, kai norejosi Kuzey gerai papurtyt ir subine isspardyt, kartais Guney, kartais Cemre, kartais jos mama, kartais Sami. Visa laika purtyt norejosi tik motina, Zeynep ir Simay
O man buvo momentu, nors ir trumpų, kad ir šių, paskutinių tavo paminėtų gaila buvo, ir jie patiko.
Taip visi personažai ivairūs, ir kažko teigiamo turi. Visi kažko gero savyje turi, ir visi kažko blogo - panašiai kaip ir realiame gyvenime. Man irgi Guney netrukdė tol, kol nepradėjo atvirai, piktybiškai kenkti Kuzey, tikriausiai iki jo išsiuntimo i Samsuną. Taip aš suprantu jo norą buti turtingu, įtakingu, suprantu kad aplinkybės susiklostė, suprantu ir pateisinu veiksmus prieš Sinanerų šeimą ir t.t. Tačiau aš jo nepateisinu dėl elgesio su Kuziejumi, čia jau buvo neapykanta, pavydas broliui - žūt būt jam pakenkti. Vat ir man ta jo meilė Çemre kažkokia tik savanadaudiška atrodė, aš nemačiau tos tikrosios meilės, kaip kad Bihter personaže (todėl aš ją ir mėgau, nes ji tikrai mylėjo, bent mano akimis), dėl kurios buvo verta kovoti, nes Giuney manęs neįtikino savo nuoširdumu, nei vienu momentu, jis tik žūt būt norėjo sugniuždyti brolį, kad tik jam nebūtų nei vienos šviesios akimirkos jo gyvenime, bet kokia kaina, net gyvybę pasiglemžti...