Įkraunama...
Įkraunama...

Kuzey Güney

QUOTE(Elvita @ 2013 11 20, 17:49)
Reikia ir man pasiryzt  biggrin.gif Ale man cia Kivanc toks sukudes, nesiziuri ko tais  lotuliukas.gif

Man svarbu be barzdos laugh.gif Cia jo ir suvokimas ir poziuris i gyvenima kaip diena nuo nakties skiriasi nuo Behliulio. As save pagavau, kad net nemaciau jo isvaizdos, tiek buvau isijautus i dvasinius dalykus ax.gif Gal tik poroj vietu paaikciojau, kad grazus vistik gyvate biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 11 20, 11:47)
Oi, as net toli grazu ne is antro karto uzsikabliavau. Tikrai buvau nusispjovus ne karta. Bet viskas per Mockava  lotuliukas.gif Kadangi mano nuomone visu 100 proc. sutapo del Uzdraustos meiles, nu galvoju kame saknys, kaip cia taip gali buti, kad sitas net geresnis  g.gif Ir dabar is tikruju suprantu ka ji turejo omenyje

O Dievuliau! Gerai, kad neesi iš tų piktųjų..o tai valgį į namus reikėtų siųsti, ir valytojas samdyti... lotuliukas.gif

Smagu, kai atrandi bendraminčių! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2013 11 20, 17:55)
O Dievuliau! Gerai, kad neesi iš tų piktųjų..o tai valgį į namus reikėtų siųsti, ir valytojas samdyti...  lotuliukas.gif

Smagu, kai atrandi bendraminčių! 4u.gif

Nosiniu man atsiusk laugh.gif Valgyt gal pati pasidarysiu, kai pabaigsiu ziuret wacko.gif

Ziuriu, radom uzuoveja nuo veju, pucianciu kitoj temoj cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 11 20, 18:54)
Man svarbu be barzdos laugh.gif  Cia jo ir suvokimas ir poziuris i gyvenima kaip diena nuo nakties skiriasi nuo Behliulio. As save pagavau, kad net nemaciau jo isvaizdos, tiek buvau isijautus i dvasinius dalykus  ax.gif Gal tik poroj vietu paaikciojau, kad grazus vistik gyvate biggrin.gif

Aha, barzda tai doh.gif biggrin.gif Be jos, tai nuodemes vertas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 11 20, 11:57)
Ziuriu, radom uzuoveja nuo veju, pucianciu kitoj temoj  cool.gif

Aha... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Oi, panos, prisiminiau kai Uzdrausta meile ziurejau. Vaikai mociutei skundes, kad mama tik verkia prie kompo, per nakti nemiega, kazkokia pikta pasidare lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 11 20, 18:00)
Oi, panos, prisiminiau kai Uzdrausta meile ziurejau. Vaikai mociutei skundes, kad mama tik verkia prie kompo, per nakti nemiega, kazkokia pikta pasidare  lotuliukas.gif

Kur man tai girdeta cool.gif biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 11 20, 11:58)
Aha, barzda tai  doh.gif  biggrin.gif Be jos, tai nuodemes vertas  ax.gif

Dar ir kaip!

O tarp kitko, nuotrauka profilyje, labai jau Banu iš šio serialo primena...
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 11 20, 19:02)
Kur man tai girdeta  cool.gif  biggrin.gif  doh.gif

hihihi.gif Vyras jau zadejo interneta atjungti. Juokes, kad jo akyse vyksta virtuali neistikimybe lotuliukas.gif

QUOTE(Mockava @ 2013 11 20, 19:02)

O tarp kitko, nuotrauka profilyje, labai jau Banu iš šio serialo primena...

Ane, na ir del to reiks ziureti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 11 20, 12:04)
hihihi.gif Vyras jau zadejo interneta atjungti. Juokes, kad jo akyse vyksta virtuali neistikimybe  lotuliukas.gif
Ane, na ir del to reiks ziureti  4u.gif

Lauksim atsiliepimų! Turėk kantrybės, tikrai truputį užtruks kol užkabins. Nors ką gali žinoti, gal tai ir nebus tavo skoniui? Taigi pasidalink nuomone!
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2013 11 20, 19:11)
Lauksim atsiliepimų! Turėk kantrybės, tikrai truputį užtruks kol užkabins. Nors ką gali žinoti, gal tai ir nebus tavo skoniui? Taigi pasidalink nuomone!

Uch... Bandysiu nuo rytojaus pradeti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 11 20, 18:19)
Uch... Bandysiu nuo rytojaus pradeti  smile.gif

Sekmes biggrin.gif

O dar norejau pasakyti, kad yra ir is ko pasijuokti sitam seriale, ne tik paverkti smile.gif

Juokingiausia tai man ne siaip situacija kazkokia, bet kaip jie pastoviai visi vieni kitus idiotais vadina laugh.gif Nepriklausomai nuo amziaus ir socialinio statuso biggrin.gif Biski kas - ir visi idiotai biggrin.gif
Atsakyti