Įkraunama...
Įkraunama...

Kuzey Güney

QUOTE(Zivilka @ 2013 11 20, 13:40)
ai, nezinojo kuo pasitiketi, mate, kad jis su Giunejum nesutaria, tai galvojo juo kaip nors pasinaudos savo tikslams pasiekti, nelabai jam kas ten gavosi. bet kai atstovu savo imonej skyre, tai ir del Giunejaus panervavimo ir del to, kad Kuzejum vieninteliu pasitikejo, mate, kad saziningas yra

Aciu 4u.gif
Papildyta:
Atsibodo zliumbti umn.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 11 20, 10:59)
Aciu  4u.gif
Papildyta:
Atsibodo zliumbti umn.gif

lotuliukas.gif ir per brangu, tik servetėles gadini ! LOL be reikalo įsivėliai čia į tą filmą, ar ne? lotuliukas.gif

Mane šis filmas daug daugiau graudino negu, kad uždrausta meilė, ten daug emocijų ir visko buvo, bet šitas už dūšios pastoviai griebia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 20 lapkričio 2013 - 18:30
QUOTE(Mockava @ 2013 11 20, 17:27)
lotuliukas.gif  ir per brangu, tik servetėles gadini ! LOL be reikalo įsivėliai čia į tą filmą, ar ne?  lotuliukas.gif

Mane šis filmas daug daugiau graudino negu, kad uždrausta meilė, ten daug emocijų ir visko buvo, bet šitas už dūšios pastoviai griebia...

Kazkokia sadomazochizmo forma, sakyciau biggrin.gif Atrodo, kad nebutu gyvenime problemu, tai dar filmus ziuri tokius, kur istisai zliumbt reikia doh.gif biggrin.gif

Oi, del Uzdraustos meiles nezliumbiau nei kartelio ax.gif Tiesiog megavausi tongue.gif
Atsakyti
Net ir tokia scena, atrodo vos pastebima, kai Džemre mama Kuziejui pasako, kad ji jį palaiko, po to kai Simai pas jas buvo, ir jis jos atvažiavo pasiimti. Na taip gera buvo tai klausyti, ir matyti Kuzey pasimetimą ir džiaugsmą, kad pagaliau jis po visų negandų, visų nesėkmių, nesupratimų išgirdo gerą žodį... cray.gif apsižliumbimas...
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2013 11 20, 17:34)
Net ir tokia scena, atrodo vos pastebima, kai Džemre mama Kuziejui pasako, kad ji jį palaiko, po to kai Simai pas jas buvo, ir jis jos atvažiavo pasiimti. Na taip gera buvo tai klausyti, ir matyti Kuzey pasimetimą ir džiaugsmą, kad pagaliau jis po visų negandų, visų nesėkmių, nesupratimų išgirdo gerą žodį... cray.gif  apsižliumbimas...

Aha, cia irgi zliumbiau laugh.gif

Zliumbiau, kai Ali leke i lektuva be batu, kai savo masina pardave, apie jo netekti net nekalbu kiek zliumbiau blush2.gif
O dabar tai nuzliumbiau kai Kuzey teva apsikabines verke, laikydamas kruvinus Ali marskinius...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 20 lapkričio 2013 - 18:43
QUOTE(Milagra @ 2013 11 20, 11:32)
Kazkokia sadomazochizmo forma, sakyciau biggrin.gif Atrodo, kad nebutu gyvenime problemu, tai dar filmus ziuri tokius, kur istisai zliumbt reikia  doh.gif  biggrin.gif

Oi, del Uzdraustos meiles nezliumbiau nei kartelio  ax.gif Tiesiog megavausi  tongue.gif

Aš gerai prisimenu, mane sugraudino ta scena kai ji antrą abortą pasidarė, daugiau tai nelabai, aš per paskutinę seriją ašarų neliejau, gal kad žinojau, kuo baigsis? Lyg tai ta paskutinė scena turėjo būti labai graudi, bet Behliulio plaukai ir barzda juoką kėlė, tai išlaikiau pusiausvyrą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2013 11 20, 17:38)
Aš gerai prisimenu, mane sugraudino ta scena kai ji antrą abortą pasidarė, daugiau tai nelabai, aš per paskutinę seriją ašarų neliejau, gal kad žinojau, kuo baigsis? Lyg tai ta paskutinė scena turėjo būti labai graudi,

bet Behliulio plaukai ir barzda juoką kėlė, tai išlaikiau pusiausvyrą  lotuliukas.gif

Va, teisingai, ir man ta scena gal liudniausia buvo. Net Behliulis mete rageli su Nihal kalbedamas, baisiai susirupino.

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif

Atsakyti
Gal ir man antra karta bandyti ziuret g.gif Neuzkabino manes nuo pradziu 4u.gif

Gumus butu fainas, bet tie titrai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Mockava @ 2013 11 20, 18:38)
Lyg tai ta paskutinė scena turėjo būti labai graudi, bet Behliulio plaukai ir barzda juoką kėlė, tai išlaikiau pusiausvyrą  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Idomu, po kiek laiko Behliulis isdriso ant Bichter kapo ateiti, kad spejo taip kardinaliai pasikeisti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 11 20, 11:35)
Aha, cia irgi zliumbiau laugh.gif

Zliumbiau, kai Ali leke i lektuva be batu, kai savo masina pardave, apie jo netekti net nekalbu kiek zliumbiau  blush2.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir tie pokalbiai su tėvu, ir tas beviltiškas prisipažinimas meilėj kai už lango taip gražiai snigo.. Ir pokalbis su mažuoju broliuku...ir kai jis sedėjo ant to suoliuko, prisimindamas vaikystę kai Giuney tuos stikliukus atlošinėjo... Oi daug tokiu vietų čia! Tik verk ir verk! Aš kartais pagalvodavau, ar čia tikrai taip graudu, ar jau nuo pervargimo, ir neišmiegotų naktų tas graudulys ima lotuliukas.gif
Bet žinok 40 serijos iki šiol neįsijungiau peržiūrėt dar kartą, viskas, kai pagalvoju, prieš akis ir taip tikra, kad nesinori dar kart to išgyvent..
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 11 20, 17:42)
Gal ir man antra karta bandyti ziuret  g.gif Neuzkabino manes nuo pradziu  4u.gif

Gumus butu fainas, bet tie titrai  doh.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif Idomu, po kiek laiko Behliulis isdriso ant Bichter kapo ateiti, kad spejo taip kardinaliai pasikeisti  biggrin.gif

Oi, as net toli grazu ne is antro karto uzsikabliavau. Tikrai buvau nusispjovus ne karta. Bet viskas per Mockava lotuliukas.gif Kadangi mano nuomone visu 100 proc. sutapo del Uzdraustos meiles, nu galvoju kame saknys, kaip cia taip gali buti, kad sitas net geresnis g.gif Ir dabar is tikruju suprantu ka ji turejo omenyje ax.gif Ir dar per Kivanc Tatlitug. Galvoju kaip jis galejo toki beviltiska vaidmeni pasirinkti is visu tu begales scenariju, kuriuos jam siulo. Itariau, kad kazkas uz to stovi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 11 20, 11:42)
Gal ir man antra karta bandyti ziuret  g.gif Neuzkabino manes nuo pradziu  4u.gif

Čia gal geriau Milagra atsakys, jai gi taip buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 11 20, 18:47)
Kadangi mano nuomone visu 100 proc. sutapo del Uzdraustos meiles, nu galvoju kame saknys, kaip cia taip gali buti, kad sitas net geresnis  g.gif Ir dabar is tikruju suprantu ka ji turejo omenyje  ax.gif Ir dar per Kivanc Tatlitug.

Reikia ir man pasiryzt biggrin.gif Ale man cia Kivanc toks sukudes, nesiziuri ko tais lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 20 lapkričio 2013 - 18:50