Įkraunama...
Įkraunama...

Kuzey Güney

Mockava, butent, kad sis filmas idomus ne tik del dvieju veikeju meiles, o del lygiagreciai einanciu begales kitu siuzeto liniju, kurios visos vienodai sugeba prikaustyti ir islaikyti demesi. Ir, bent jau man, tie "antraeiliai" dalykai zymiai idomesni. Ypac mane prikauste Kuzey ir Guney santykiai, Kuzey ir Ali santykiai, Kuzey ir jo tevo santykiai ir visos ju seimos santykiai. Ziuredamas gali tiesiogiai daryti begale isvadu kaip vaikus itakoja tevu santykiai, auklejimas, poziuris i tam tikrus dalykus, kurie tarsi atrodo bereiksmiai, o vaiku gyvenime palieka neisdildoma zyme.. Ta pati tik is kitos puses gali matyt Dzemre santykiuose su mama.
Del Ali zliumbiau jau tada, kai jis viska metes, net nesusimastes leke i lektuva, kai Kuzey skrido i Simay tevo laidotuves. O apie 40 serija net nebekalbu verysad.gif
Va tik tas Ferhatas uzkniso iki negaliu. Jau kartojuosi, bet jei butu kokias 5 serijas tesesi tas reikalas, tai butu ok, idomu, bet sitiek ir tas pats per ta pati wacko.gif Tikrai vietom prasukinejau. Todel prazioplinau is kur atsirado tas diedukas ir kodel jis nusprende padeti Kuzey, suteike apsauga, ieskojo informacija ir t.t.
Zodziu, iklimpau biggrin.gif Ir atsiimu ka anksciau sakiau, kad neidomu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 11 19, 14:16)
Mockava, butent, kad sis filmas idomus ne tik del dvieju veikeju meiles, o del lygiagreciai einanciu begales kitu siuzeto liniju, kurios visos vienodai sugeba prikaustyti ir islaikyti demesi. Ir, bent jau man, tie "antraeiliai" dalykai zymiai idomesni. Ypac mane prikauste Kuzey ir Guney santykiai, Kuzey ir Ali santykiai, Kuzey ir jo tevo santykiai ir visos ju seimos santykiai. Ziuredamas gali tiesiogiai daryti begale isvadu kaip vaikus itakoja tevu santykiai, auklejimas, poziuris i tam tikrus dalykus, kurie tarsi atrodo bereiksmiai, o vaiku gyvenime palieka neisdildoma zyme.. Ta pati tik is kitos puses gali matyt Dzemre santykiuose su mama.
Del Ali zliumbiau jau tada, kai jis viska metes, net nesusimastes leke i lektuva, kai Kuzey skrido i Simay tevo laidotuves. O apie 40 serija net nebekalbu  verysad.gif
Va tik tas Ferhatas uzkniso iki negaliu. Jau kartojuosi, bet jei butu kokias 5 serijas tesesi tas reikalas, tai butu ok, idomu, bet sitiek ir tas pats per ta pati wacko.gif Tikrai vietom prasukinejau. Todel prazioplinau is kur atsirado tas diedukas ir kodel jis nusprende padeti Kuzey, suteike apsauga, ieskojo informacija ir t.t.
Zodziu, iklimpau biggrin.gif Ir atsiimu ka anksciau sakiau, kad neidomu  cool.gif

thumbup.gif na,tai labai smagu!

Hmmmm, net nežinau ar išduoti, kaip taip? Gal jei neišduosiu, dar kartą sugrįši pažiūrėt? lotuliukas.gif Jei rimtai, tai jei dar neradai galiu papasakoti iš kur jis:-)

O taip, laidotuvių scena superinė, ir nors aišku buvo, kad su Kuziejum viskas gerai baigsis, patampė nervų gražiai, ir akis išplovė ir man.... lotuliukas.gif super Kivanč suvaidino ten, taip pat kaip ir Ali vaidinantis aktorius thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 19 lapkričio 2013 - 21:49
QUOTE(Mockava @ 2013 11 19, 20:44)
thumbup.gif na,tai labai smagu!

Hmmmm, net nežinau ar išduoti, kaip taip? Gal jei neišduosiu, dar kartą sugrįši pažiūrėt?  lotuliukas.gif  Jei rimtai, tai jei dar neradai galiu papasakoti iš kur jis:-)

Ne, ne, negrisiu, nes tikrai man tai labiausiai uzknisantis momentas. Greiciau tas Guney nudetu ji biggrin.gif
Tai kas jis toks? biggrin.gif
Papildyta:
Ir dar... man Guney nera visiskas velnias, kaip ji anksciau pavadinai. Tiesiog aplinka ir aplinkybes ji toki suformavo sad.gif Nera jis laimingas zmogus, sunku ir jam, nepavydziu doh.gif Beje, labai simpatiskas aktorius ax.gif Ir vaidina super!
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 11 19, 14:48)
Ne, ne, negrisiu, nes tikrai man tai labiausiai uzknisantis momentas. Greiciau tas Guney nudetu ji biggrin.gif
Tai kas jis toks? biggrin.gif
Papildyta:
Ir dar... man Guney nera visiskas velnias, kaip ji anksciau pavadinai. Tiesiog aplinka ir aplinkybes ji toki suformavo sad.gif Nera jis laimingas zmogus, sunku ir jam, nepavydziu  doh.gif Beje, labai simpatiskas aktorius  ax.gif Ir vaidina super!

Na, kartais tikrai velnio kėslų pilnas, nors tikrai sutinku, kad jis nebuvo blogas žmogus ir aplinka jį tokį suformavo, tačiau iš kitos pusės aplinka dar nepalankenė buvo Kuziejaus atžvilgiu, tačiau Kuziejus išliko ir pakrypo į visiskai kitą pusę. Na galima diskutuoti šia tema be pabaigos....

O tas diedukas, Beširas lygtai, tai labai įtakingas žmogus, tiksliai nežinau ar jis ten kažkoks mafijozas ar koks. Tačiau buvo keletas tipų, kurie to dieduko vardu reketavo biznių savininkus, priversdavo parduoti pigiai nuosavybes ir t.t Tačiau užsirovė ant Kuziejaus ir Ali bare, pas dėdę Tendžerą( neprisimenu vardų), na ir dar keletas savininkų pradėjo skūstis, kad juos reketuoja, tai Kuziejus pradėjo ieškoti to Beširo, taigi šis išgirdo kad yra ieškomas, pats Kuziejų prisistatė pas save, kad sužinotų kodėl yra ieškomas, taip ir išlindo yla iš maišo, kad kažkas naudojosi šio žmogaus vardu nešvariems bizniams, uźtai jis atsidėkodamas Kuzey, jam padeda.
Papildyta:
Tiesa, aktorius vaidinantis Guney, taip pat vaidina vieną iš išprievartautojų Fatmagul, ten irgi jis pukiai savo vaidmenį atliko, jau po to filmo jis man istrigo, o po šio tai visiskai! Tikrai labai simptatiškas! Atrodo turkai daug talentingų aktorių turi, tuojau Holivudiniams reikės slėptis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2013 11 19, 21:01)
Na, kartais tikrai velnio kėslų pilnas, nors tikrai sutinku, kad jis nebuvo blogas žmogus ir aplinka jį tokį suformavo, tačiau iš kitos pusės aplinka dar nepalankenė buvo Kuziejaus atžvilgiu, tačiau Kuziejus išliko ir pakrypo į visiskai kitą pusę. Na galima diskutuoti šia tema be pabaigos....

O tas diedukas, Beširas lygtai, tai labai įtakingas žmogus, tiksliai nežinau ar jis ten kažkoks mafijozas ar koks. Tačiau buvo keletas tipų, kurie to dieduko vardu reketavo biznių savininkus, priversdavo parduoti pigiai nuosavybes ir t.t  Tačiau užsirovė ant Kuziejaus ir Ali bare, pas dėdę Tendžerą( neprisimenu vardų), na ir dar keletas savininkų pradėjo skūstis, kad juos reketuoja, tai Kuziejus pradėjo ieškoti to Beširo, taigi šis išgirdo kad yra ieškomas, pats Kuziejų prisistatė pas save, kad sužinotų kodėl yra ieškomas, taip ir išlindo yla iš maišo, kad kažkas naudojosi šio žmogaus vardu nešvariems bizniams, uźtai jis atsidėkodamas Kuzey, jam padeda.

Mes visi skirtingi, ir mus skirtingai veikia aplinkiniu itaka. O ir matome skirtingai tuos pacius dalykus. Kuzey paveike vienaip, Guney kitaip. Abu jie nera statistinis vidurkis biggrin.gif Vienas kaip reikiant i siaure, kitas i pietus biggrin.gif
Mes visi atsinesam genus, plius auklejimas. O cia jau mamele nemazai prisidejo prie Guney tokios pasauleziuros ir prie to, kaip del to jautesi Kuzey. Man buvo labai grazu ziuret i ju tevo poziurio virsma. Irgi asara ne viena nubraukiau biggrin.gif

Tai tada nieko nepraleidau, maciau sita momenta, tik neuzfiksavau kazkurios sekundes, kad butent del sito jis jam padet pradejo. Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 11 19, 15:11)
Mes visi skirtingi, ir mus skirtingai veikia aplinkiniu itaka. O ir matome skirtingai tuos pacius dalykus. Kuzey paveike vienaip, Guney kitaip. Abu jie nera statistinis vidurkis biggrin.gif Vienas kaip reikiant i siaure, kitas i pietus biggrin.gif
Mes visi atsinesam genus, plius auklejimas. O cia jau mamele nemazai prisidejo prie Guney tokios pasauleziuros ir prie to, kaip del to jautesi Kuzey. Man buvo labai grazu ziuret i ju tevo poziurio virsma. Irgi asara ne viena nubraukiau biggrin.gif

O taip, ne veltui herojų vardai ir yra Šiaurė ir Pietūs! Nors ir galima sakyti vienoje terpėje augę žmonės, tačiau tokie skirtingi, ne tik išoriškai, bet visapusiskai, nors abu turi savyje ir blogų ir gerų savybių.

Man labai labai prasmingas šis serialas. Tikrai dėl daug ko atveria akis, priverčia susimąstyti apie meilę, ir vaikų auklėjimą, artimųjų santykius. Na aplamai, super! Smagu, kad įsijungi į gerbėjų gretas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2013 11 19, 21:06)
Tiesa, aktorius vaidinantis Guney, taip pat vaidina vieną iš išprievartautojų Fatmagul, ten irgi jis pukiai savo vaidmenį atliko, jau po to filmo jis man istrigo, o po šio tai visiskai!  Tikrai labai simptatiškas!

Atrodo turkai daug talentingų aktorių turi, tuojau Holivudiniams reikės slėptis  lotuliukas.gif

Sekasi jam su vaidmenim biggrin.gif Cia, aisku, juokauju, nes is tikruju sekasi. Jie labai sudetingi, o realizuoti juos pavyksta tiesiog puikiai.

Tikrai sutinku. Man cia tikrai buvo atradimas. Nes pvz kokie indu filmai tai baisuma man. Kazkodel buciau galejus turkus isivaizduoti panasiam lygmenyje.

Papildyta:
QUOTE(Mockava @ 2013 11 19, 21:19)
Man labai labai prasmingas šis serialas. Tikrai dėl daug ko atveria akis, priverčia susimąstyti apie meilę, ir vaikų auklėjimą, artimųjų santykius. Na aplamai, super! Smagu, kad įsijungi į gerbėjų gretas  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Is pradziu ziuredama vis galvojau - kaip cia taip, kad Kivanc toks krutas aktorius ir pasirenka toki siaip sau vaidmeni. Nes tikrai pradzioj ten viskas taip man leksta atrode, jam bi tik kam i snuki uzvozt ir kaip gaidziui pasipesiot. Nu galvoju sakes koks sudetingas vaidmuo biggrin.gif Bet dabar jau galvoju kitaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 11 19, 15:42)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Is pradziu ziuredama vis galvojau - kaip cia taip, kad Kivanc toks krutas aktorius ir pasirenka toki siaip sau vaidmeni. Nes tikrai pradzioj ten viskas taip man leksta atrode, jam bi tik kam i snuki uzvozt ir kaip gaidziui pasipesiot. Nu galvoju sakes koks sudetingas vaidmuo biggrin.gif Bet dabar jau galvoju kitaip  ax.gif

Šitaip Kivanç'iuką apšmeižt! Kur girdėta! lotuliukas.gif Pas mane irgi panašios mintys sukosi, aišku, buvau skaičius atsiliepimus rusų forumuos, ir galvojau, kada gi tas talentas vėl pasirodys, kada įdomumas prasidės? Ką gi prasidėjo! Jau kiek laiko praėjo, o kai kurių momentų pamiršt negaliu! doh.gif Siužeto linija lyg ir labai paprasta, nu broliai, skirtingi, myli tą pačią panelę. Tačiau atrodo nėra jau taip paprasta, kad žiūrovą tiesiog prikausto, o gal kaip tik tas paprastumas, kasdienybė, gyvenimiškos problemos ir sudaro tą sukaustymo efektą.
Papildyta:
QUOTE(Milagra @ 2013 11 19, 15:42)
Sekasi jam su vaidmenim biggrin.gif Cia, aisku, juokauju, nes is tikruju sekasi. Jie labai sudetingi, o realizuoti juos pavyksta tiesiog puikiai.

Tikrai sutinku. Man cia tikrai buvo atradimas. Nes pvz kokie indu filmai tai baisuma man. Kazkodel buciau galejus turkus isivaizduoti panasiam lygmenyje.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 19 lapkričio 2013 - 23:20
oj, pritariu kiekvienam zodziui
pagirsiu ir rezisierius, kurie samoningai visu veikeju veidus pakeicia serialo eigoj. kaip jau apie brolius kalbeta, kad pasirode visai kitokie, arba ta Handan, atrode uzguita moteriske , bet tai kokia echidna, uztai ir uzgujo tas Sami , pats nukentejes pasirode, kad toks grubus paliko gyvenime. nu zodziu pas turkus nera nei vieno veikejo visai teigiamo ar visai neigiamo, visi labai zmogiski, naturalus. arba Banu, pradzioj atrode islepusi intrigante, veliau man ji ir patikti pradejo ir gaila labai buvo, kai nusizude. ir Barišas, nu gi aferiūga visiškas, vistiek man jis fainas buvo nors tu ką,ypač kai norėjo su Džemre būti, kai iš tos jachtos toks nusiskutęs atjaunėjęs atėjo ,su šypsena, tom duobutėm skruostuose. būtų ta Džemre jį mylejusi, būtų jis normalus ir patapęs man rodos. toks irgi aplinkybių auka pabaigoj patapo, kerštas už užgautą savimeilę suveikė. tik kur jis dingo aš pražiopsojau
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2013 11 20, 08:57)
ir Barišas, nu gi aferiūga visiškas, vistiek man jis fainas buvo nors tu ką,ypač kai norėjo su Džemre būti, kai iš tos jachtos toks nusiskutęs atjaunėjęs atėjo ,su šypsena, tom duobutėm skruostuose. būtų ta Džemre jį mylejusi, būtų jis normalus ir patapęs man rodos. toks irgi aplinkybių auka pabaigoj patapo, kerštas už užgautą savimeilę suveikė.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Kiek supratau, tai jis prisidirbo, nusove kazka ir pabego i uzsieni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 20 lapkričio 2013 - 12:07
Ai, dar norejau paklausti del vieno momento, kuri praziopsojau. Kodel tas Burakas ar kaip ten jis, na tas sodininko sunus, kuris pasirode Banu brolis, kodel jis kreipesi i Kuzieju? Ko jam is jo reikejo?
Atsakyti
ai, nezinojo kuo pasitiketi, mate, kad jis su Giunejum nesutaria, tai galvojo juo kaip nors pasinaudos savo tikslams pasiekti, nelabai jam kas ten gavosi. bet kai atstovu savo imonej skyre, tai ir del Giunejaus panervavimo ir del to, kad Kuzejum vieninteliu pasitikejo, mate, kad saziningas yra
Atsakyti