Įkraunama...
Įkraunama...

Kuzey Güney

QUOTE(Mockava @ 2014 10 09, 18:25)
Užmečiau akį į rytdienos seriją... Na ir kurio iš brolių reikia gailėtis? Ar nešančio kažkieno kaltę su savimi, ir visų persekiojamo, smerkiamo? Ar to kuris tikrąją kaltę savyje uždaręs laiko ir yra šeimos viltis, šeimos ateitis( bent jau motinos! ) bet kaltės jausmo negali atsikratyti?

Laukia gražios akimirkos, gražūs žodžiai, tik ar visi juos tars nuoširdžiai? Ar visais patikėsim?

Na man jau siandienos serija patiko, ypac pabaiga, kai Dzemrei buvo pasakyta, kad Kuzejus ja isimilejes biggrin.gif bet matosi, kad ir pati jam neabejinga. O kiek seriju yra sis serialas? Stengsiuosi ziureti lietuviskai, bet manau kai baisiai suintriguos paziuresiu ir i prieki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneškė @ 2014 10 09, 21:05)
Na man jau siandienos serija patiko, ypac pabaiga, kai Dzemrei buvo pasakyta, kad Kuzejus ja isimilejes  biggrin.gif  bet matosi, kad ir pati jam neabejinga. O kiek seriju yra sis serialas? Stengsiuosi ziureti lietuviskai, bet manau kai baisiai suintriguos paziuresiu ir i prieki  biggrin.gif

80 seriju.

Del pabaigos as nezinau ar ji laiminga. Mano galva kai kas gavo per daug, kai kas per mazai smile.gif Taigi, pabaiga tokia, sakyciau, gyvenimiska, kaip ir pats serialas.

Man abieju broliu gaila. kad ir ko jie abu prisidirbtu ir kad ir koks vienas geras, o kitas blogas atrodytu, gailejau ju abieju iki pat pabaigos. Gal buvo momentu, kai pyktis ta gailesti uzgniauzdavo, bet principe, neilgam smile.gif
Atsakyti
Mano dideliam džiaugsmui, vertimas kol kas neblogas. Bent jau vakar per metines su vardais išsiaiškino, kad šiaurė ir pietūs, o ne ugnis ir ledas biggrin.gif mano mama irgi paklausė - tu sakei šiaurė pietūs, išgirdau vardus tuos (Kuzei - Giunei) o kodėl vadinasi ugnis ir ledas? Tai papasakojau dar ir apie Valinskienę su Kučinsku lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ir dar man labai tinka laikas rodomas - baigiasi 16.30 tai ramiai tada galiu eit vaikino iš darželio parsivest, o tai kai rodė UM vis arba pabaigos nematydavau arba didžkį siūsdavau kad mažių parvestų. Na tai kas kad jau visą mačiau, vistiek reik viską iki galo pažiūrėt lotuliukas.gif
Dėl pabaigos tai net nežinau, aš gal tokia kategoriškesnė Giunėjaus atžvilgiu, nu daėdė jis man lotuliukas.gif O Kuziejų durninau nuo pusės serialo, kad aklas ir kurčias... Tiesa dar mama mano sako kad ta merga (nu Džemre) nelabai tokia lotuliukas.gif jei žiūrės normaliai sakiau nuomonę pakeis ko gero kaip ir dauguma mūsų. O dabar aš į ją nuo pat pradžių jau kitom akim žiūriu, nei pirmą kart smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ewaldina @ 2014 10 10, 03:27)
Mano dideliam džiaugsmui, vertimas kol kas neblogas. Bent jau vakar per metines su vardais išsiaiškino, kad šiaurė ir pietūs, o ne ugnis ir ledas biggrin.gif mano mama irgi paklausė - tu sakei šiaurė pietūs, išgirdau vardus tuos (Kuzei - Giunei) o kodėl vadinasi ugnis ir ledas? Tai papasakojau dar ir apie Valinskienę su Kučinsku  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Ir dar man labai tinka laikas rodomas - baigiasi 16.30 tai ramiai tada galiu eit vaikino iš darželio parsivest, o tai kai rodė UM vis arba pabaigos nematydavau arba didžkį siūsdavau kad mažių parvestų. Na tai kas kad jau visą mačiau, vistiek reik viską iki galo pažiūrėt  lotuliukas.gif
Dėl pabaigos tai net nežinau, aš gal tokia kategoriškesnė Giunėjaus atžvilgiu, nu daėdė jis man  lotuliukas.gif O Kuziejų durninau nuo pusės serialo, kad aklas ir kurčias... Tiesa dar mama mano sako kad ta merga (nu Džemre) nelabai tokia  lotuliukas.gif jei žiūrės normaliai sakiau nuomonę pakeis ko gero kaip ir dauguma mūsų. O dabar aš į ją nuo pat pradžių jau kitom akim žiūriu, nei pirmą kart smile.gif

drinks_cheers.gif visiškai sutinku! Net ir dėl laiko, nes man irgi parankesnis lotuliukas.gif o dėl vertimo, aš net labai kol kas džiaugiuos! Pasistengė šį kartą vertėjai, ir igarsintojai visiškai savo vietoj!
Atsakyti
Nu bet tas Ali tai nepakartojamas, nu toks fainas, toks linksmas, toks naturalus thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2014 10 10, 08:05)
Nu bet tas Ali tai nepakartojamas, nu toks fainas, toks linksmas, toks naturalus thumbup.gif

Labai fainas šia Ali personažas! thumbup.gif
Atsakyti
Oi Ali wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pasakysiu taip - man Ali su Džemre panašūs labai, ta prasme kad pirmas įsūdis apie juos nu.... - toks labai jau šeip sau... Bet kai juos pradedi pažint jie tokie superiniai pasidaro, ir ne tik vidum, bet ir išore. Čia labai tiktų apie juos posakis: akyse gražėja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ewaldina @ 2014 10 10, 10:11)
Pasakysiu taip - man Ali su Džemre panašūs labai, ta prasme kad pirmas įsūdis apie juos nu....  - toks labai jau šeip sau... Bet kai juos pradedi pažint jie tokie superiniai pasidaro, ir ne tik vidum, bet ir išore. Čia labai tiktų apie juos posakis: akyse gražėja smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
O man Dzemre kazkaip nuo pat pirmu akimirku patinka, tik vat jos tikrasis balsas toks idomus, bet siaip nepastebejau nei trumpo kaklo, nei dar kad kazkas butu kreiva butu, kaip tik labai grazios akys pas ja, lupos smile.gif

Tik va Kuzejus man kolkas nekoki ivaizdi sudaro, toks saltas, kartais judesiai kaip roboto biggrin.gif tikiuosi pasikeis jis, juk meile viska gali biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ewaldina @ 2014 10 10, 17:11)
Pasakysiu taip - man Ali su Džemre panašūs labai, ta prasme kad pirmas įsūdis apie juos nu....  - toks labai jau šeip sau... Bet kai juos pradedi pažint jie tokie superiniai pasidaro, ir ne tik vidum, bet ir išore. Čia labai tiktų apie juos posakis: akyse gražėja smile.gif

Man Ali iskart superinis pasirode biggrin.gif bet va Dzemre g.gif nu duodu as jai antra sansa biggrin.gif ir kolkas ziuriu, kad nu ir ji man pradejo grazet mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2014 10 11, 07:48)
O man Dzemre kazkaip nuo pat pirmu akimirku patinka, tik vat jos tikrasis balsas toks idomus, bet siaip nepastebejau nei trumpo kaklo, nei dar kad kazkas butu kreiva butu, kaip tik labai grazios akys pas ja, lupos smile.gif

Tik va Kuzejus man kolkas nekoki ivaizdi sudaro, toks saltas, kartais judesiai kaip roboto biggrin.gif tikiuosi pasikeis jis, juk meile viska gali biggrin.gif

Man Dzemre ir visai nieko, nuo pat pirmu seriju, kaip padazyta kur maciau reklamoje isvis labai grazi, o ir taip reikia ziuret daugiau i zmogaus vidu, o ne i isore mirksiukas.gif

Kuzejus tai pirmoj serijoj toks visciukas dar, jaunas, o va isejes is kalejimo vyras, nors toks degtukas atrodo, bet man kazkuom patinka jo persona, tas pasiaukojimas del brolio. Atrodo grynas tevas, viska sprendzia kumsciais ax.gif Del saltumo, tai manau visai normalu, kad jis toks, juk kalejo ir jo meile su broliu draugauja, bet manau tuoj viskas pasikeis ax.gif
Atsakyti