Įkraunama...
Įkraunama...

Kuzey Güney

QUOTE(širlė @ 2014 10 07, 19:57)
O ka toks graudus filmas bus? nes jus jau ne pirma liepiat nosinaitem pasirupinti smile.gif

Na jei net man, kietasirdei, ne karta nosiniu prireike, o kartais ir labai netgi daug, tai drisciau sakyti, kad tikrai ne is lengvuju cool.gif
Atsakyti
Sveikos, per kur ziurit si filma nes as ziurejau per viena saita tai ten pradejo blogai versti atsirado daug intarpu su turku kalba ir neina suprasti isijungus kita saita ta pacia serija kur buvo su turku kalba tos vietos isvis iskirptos tai dabar nesuprantu kur rasti pilnas serijaspaziurejau puse filmo ir pasimeciau...
Atsakyti
Per turkcinema arba latino-serialo.
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2014 10 07, 21:57)
O ka toks graudus filmas bus? nes jus jau ne pirma liepiat nosinaitem pasirupinti smile.gif

Na asaros prades kauptis tik ipusejus filmui realiai, nes per tiek laiko taip susigyveni su herojais, kad atrodo juos pazysti, netgi kaledoms sveikinimus parasytum jei adresus zinotum smile.gif Bet tikrai bus tokiu sirdy verianciu scenu arba kai atrodo gerklej kazkas stringa, siaip nera jus graudus, bet kad pagrindinis herojus baisiai su principais, o dar grazus, tai va vis ir raudi ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 10 08, 11:22)
Per turkcinema arba latino-serialo.

per turk cinema irgi sutrumpintai rodo paziurekit tarkim 33 serijos 13min per turk cinema ir as kur imetu linka
http://seasonvar.ru/...j-1-season.html
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2014 10 08, 02:58)
Na asaros prades kauptis tik ipusejus filmui realiai, nes per tiek laiko taip susigyveni su herojais, kad atrodo juos pazysti, netgi kaledoms sveikinimus parasytum jei adresus zinotum smile.gif Bet tikrai bus tokiu sirdy verianciu scenu arba kai atrodo gerklej kazkas stringa, siaip nera jus graudus, bet kad pagrindinis herojus baisiai su principais, o dar grazus, tai va vis ir raudi ax.gif  blush2.gif

aš ašarojau ne tik iš graudulio, bet ir iš juoko, ir ne tik dėl pagrindinio herojaus....
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 10 08, 11:32)
aš ašarojau ne tik iš graudulio, bet ir iš juoko, ir ne tik dėl pagrindinio herojaus....

Oi tikrai ne tik del pagrindinio herojaus. Ir ne tik nuo vidurio. Jau nuo pat pradziu yra ko asaroti.
Pasijuokti taip pat yra is ko smile.gif
Atsakyti
O as isvis blioviau jauciu daugiausiai uz Guneju verysad.gif biggrin.gif
Atsakyti
Atgaiva sielai vėl su Tekinoglu šeima susitikt! Kokie jie.... Na kitokie pirmose serijose ir paskutinėse! Kaip gyvenimo keleliai vingiuoja! Pirmas îspūdis kad Kuziejus nusikaltėlis, kad Giuney gerumo įsikūnijimas, tėvas monstras ir t.t. Žinoma, nei vieno nėra 100% teigiamas ar neigiamas, todėl ir įdomu, kaip herojus gyvenimas šlifuoja...
Atsakyti
Taip, ir aš žiūriu su pasigėrėjimu vėl viską nuo pradžių. Ir matau kaip visi pasikeitė. Atkreipiu dėmesį į kitas detales. Ech kaip džiaugiuosiu šiuo serialu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
O Simai visai man nieko pirmose serijose... Ne taip kai paskui baisi pasidaro... Apsikeičia su Džemre, ta man iš šiaip sau kokios į gražuolę pavirsta!
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 10 08, 15:18)
O Simai visai man nieko pirmose serijose... Ne taip kai paskui baisi pasidaro... Apsikeičia su Džemre, ta man iš šiaip sau kokios į gražuolę pavirsta!

O man Simai niekad nebuvo baisi. Normali biggrin.gif
Atsakyti