Įkraunama...
Įkraunama...

Kuzey Güney

Tų kostiumų vos keliose serijose buvo, o vaidybos jokios. Po to, ką jis parodė Kuzėjuj, įsivaizdavau, kad visų bobų numylėtinio nebevaidins, o imsis rimtų rolių.
Atsakyti
Na, kad Kurtui toli grazu iki visu bobu numyletinio biggrin.gif Mano asmenine nuomone ax.gif Man jis psichu psichas. Ir problema matau ne vaidyboje, o itin prastame siuzete ir nepavykusiame aktoriu parinkime. Aktoriai, kad ir kokie geri jie bebutu, negali suvaidinti nezinia ko, iki galo nesuprasdami siuzetines linijos, nes ji absoliuciai nera aiski ir kaitaliojama nuolat. Veiksmas labai nutoles nuo knygos, pagal kuria neva tai buvo kuriamas serialas.
Na, bet cia ne Kurto tema smile.gif
Atsakyti
Tai kad jau trys bobos jį įsimylėjusios. OK, baigiu off topic biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 10 03, 13:39)

wub.gif

https://www.youtube....h?v=wXTQvyEUhcY

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2014 10 04, 21:02)
Tai kad jau trys bobos jį įsimylėjusios. OK, baigiu off topic biggrin.gif

Nezinau nei vieno serialo, kurio pagrindinio herojaus nebutu bent kelios bobos isimyleje laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(lauravala @ 2014 10 04, 21:30)

Man sitaaaaa wub.gif wub.gif wub.gif
https://www.youtube....h?v=R8h2tadLU88
Atsakyti
Man jau reklamas ziurint emocijos uzpuola, bet manau sitas serialas vertas ziureti daug kartu, serveteliu pasiimi ir ziuri ir ziuri ir ziuri... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2014 10 06, 13:43)
Man jau reklamas ziurint emocijos uzpuola, bet manau sitas serialas vertas ziureti daug kartu, serveteliu pasiimi ir ziuri ir ziuri ir ziuri... 4u.gif  4u.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

As jau laukiu Kuziejaus kaip artimuju atvykstanciu i svecius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 10 04, 22:43)

Aha gera wub.gif
Atsakyti
As jau minutes skaiciuoju iki Kuzejaus, rytojus man bus laimingiausia diena - pagaliau ir vel Kivaca matysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2014 10 07, 10:10)
As jau minutes skaiciuoju iki Kuzejaus, rytojus man bus laimingiausia diena - pagaliau ir vel Kivaca matysiu biggrin.gif

Va kiek nedaug tam zmogui iki laimes reikia biggrin.gif Nosiniu tik nepamirskit uzsipirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 10 07, 17:15)
Va kiek nedaug tam zmogui iki laimes reikia biggrin.gif Nosiniu tik nepamirskit uzsipirkt  biggrin.gif

O ka toks graudus filmas bus? nes jus jau ne pirma liepiat nosinaitem pasirupinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2014 10 07, 20:57)
O ka toks graudus filmas bus? nes jus jau ne pirma liepiat nosinaitem pasirupinti smile.gif

Nemacius???
Atsakyti