Tų kostiumų vos keliose serijose buvo, o vaidybos jokios. Po to, ką jis parodė Kuzėjuj, įsivaizdavau, kad visų bobų numylėtinio nebevaidins, o imsis rimtų rolių.
Na, kad Kurtui toli grazu iki visu bobu numyletinio Mano asmenine nuomone Man jis psichu psichas. Ir problema matau ne vaidyboje, o itin prastame siuzete ir nepavykusiame aktoriu parinkime. Aktoriai, kad ir kokie geri jie bebutu, negali suvaidinti nezinia ko, iki galo nesuprasdami siuzetines linijos, nes ji absoliuciai nera aiski ir kaitaliojama nuolat. Veiksmas labai nutoles nuo knygos, pagal kuria neva tai buvo kuriamas serialas.
Na, bet cia ne Kurto tema
Na, bet cia ne Kurto tema
Tai kad jau trys bobos jį įsimylėjusios. OK, baigiu off topic
QUOTE(Lux @ 2014 10 04, 21:02)
Tai kad jau trys bobos jį įsimylėjusios. OK, baigiu off topic
Nezinau nei vieno serialo, kurio pagrindinio herojaus nebutu bent kelios bobos isimyleje
Papildyta:
QUOTE(lauravala @ 2014 10 04, 21:30)
Man sitaaaaa
https://www.youtube....h?v=R8h2tadLU88
Man jau reklamas ziurint emocijos uzpuola, bet manau sitas serialas vertas ziureti daug kartu, serveteliu pasiimi ir ziuri ir ziuri ir ziuri...
QUOTE(sagyte @ 2014 10 06, 13:43)
Man jau reklamas ziurint emocijos uzpuola, bet manau sitas serialas vertas ziureti daug kartu, serveteliu pasiimi ir ziuri ir ziuri ir ziuri...
As jau laukiu Kuziejaus kaip artimuju atvykstanciu i svecius
QUOTE(Milagra @ 2014 10 04, 22:43)
Aha gera
As jau minutes skaiciuoju iki Kuzejaus, rytojus man bus laimingiausia diena - pagaliau ir vel Kivaca matysiu
QUOTE(širlė @ 2014 10 07, 10:10)
As jau minutes skaiciuoju iki Kuzejaus, rytojus man bus laimingiausia diena - pagaliau ir vel Kivaca matysiu
Va kiek nedaug tam zmogui iki laimes reikia Nosiniu tik nepamirskit uzsipirkt
QUOTE(Milagra @ 2014 10 07, 17:15)
Va kiek nedaug tam zmogui iki laimes reikia Nosiniu tik nepamirskit uzsipirkt
O ka toks graudus filmas bus? nes jus jau ne pirma liepiat nosinaitem pasirupinti
QUOTE(širlė @ 2014 10 07, 20:57)
O ka toks graudus filmas bus? nes jus jau ne pirma liepiat nosinaitem pasirupinti
Nemacius???