Įkraunama...
Įkraunama...

Kuzey Güney

QUOTE(sagyte @ 2014 09 13, 15:15)
***** milagra koks geras tas tazeris ar kaip uzvadint pas tave is kuzios, ziureciau ir ziureciau  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aš pati žiūrėčiau ir žiūrėčiau biggrin.gif
Atsakyti
Aš kai pirmą kart pamačiau reklamą per lnk net atsisėdau. Gerai kad į ekraną žiūrėjau o tai net nebūčiau supratus ką reklamuoja. Ir man iškart mintis kaip lietuviai epizodą su kompasu išspręs? juk ten esmė šiaurėj... o čia ledas. Nu nežinau, bijau tik vieno kad jie su tuo savo vertimu visko nesu...iktų smile.gif
Mama jau dabar su močiute pergyvena kad Fatmagiul baigias, tai sakiau nepergyvenkit, bus, tikrai bus ką žiūrėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ewaldina @ 2014 09 15, 11:52)
Aš kai pirmą kart pamačiau reklamą per lnk net atsisėdau. Gerai kad į ekraną žiūrėjau o tai net nebūčiau supratus ką reklamuoja. Ir man iškart mintis kaip lietuviai epizodą su kompasu išspręs? juk ten esmė šiaurėj... o čia ledas. Nu nežinau, bijau tik vieno kad jie su tuo savo vertimu visko nesu...iktų smile.gif
Mama jau dabar su močiute pergyvena kad Fatmagiul baigias, tai sakiau nepergyvenkit, bus, tikrai bus ką žiūrėt smile.gif

Va būtent todėl aš ir sakau, kad ši vertėjų improvizacija labai ne vietoj smile.gif Būtent irgi apie tą momentą su kompasu pagalvojau.
Bijau, kad močiutėms šis serialas gali nepatikt biggrin.gif
Atsakyti
Jei pradžioj turės kantrybės kol tie kriminalai aprims, tada patiks smile.gif Ne tiek jau daug ten šaudo - gaudo smile.gif Jų reikalas, aš sakiau kad man labai o joms... tegul taa eina meksikiečių žiūrėt biggrin.gif
Atsakyti
nagi merginos parasau geltonai:
kas nusove ferhata?ir kas pasistenge del burako avarijos?ar jis isgyvens?
Atsakyti
QUOTE(linoze @ 2014 09 18, 07:47)
nagi merginos parasau geltonai:
kas nusove ferhata?ir kas pasistenge del burako avarijos?ar jis isgyvens?

Nezinau ar cia gadinti jums intriga biggrin.gif
Guney nusove. O del avarijos Barisas pasistenge. Isgyvens ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 09 18, 10:31)
Nezinau ar cia gadinti jums intriga biggrin.gif
Guney nusove. O del avarijos Barisas pasistenge. Isgyvens  ax.gif

dekavoju smile.gif man kazkaip geriau zinot, tada stebiu tu kaltuju elgesi,minas ir tt smile.gif
Atsakyti
O sakykit kuriam puslapy isversta daugiausiai?ar visuose vienodai iki 67?

Atsakyti
Visur vienodai.
Atsakyti
merginos kas nutiks su semai ji ten kaip erke isisiurbus ir kurioj serijoj ji dinks ziuriu jau 23 serija
Atsakyti
Niekur ji nedings smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 10 02, 10:22)
Niekur ji nedings smile.gif

tai vistiek kazkaip tai dings is kuzejaus gyvenimo
Atsakyti