Įkraunama...
Įkraunama...

Kuzey Güney

QUOTE(Mockava @ 2014 09 09, 23:31)
Tai kad jau tik kelių žinučių trūksta....

Man atrodo, kad mums mačiusioms reika palikt "Kuzey Guney" o nemačiusioms naują "Ugnis ir Ledas" atidaryt.... Kaip sakot?

Labai gera mintis!
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 09 09, 23:31)
Tai kad jau tik kelių žinučių trūksta....

Man atrodo, kad mums mačiusioms reika palikt "Kuzey Guney" o nemačiusioms naują "Ugnis ir Ledas" atidaryt.... Kaip sakot?

A tai cia tas bus, kur niekaip neprisiruosiau ziuret g.gif Bet ir pavadinima sumaste doh.gif Pamaciau, kad bus Vuralas, niu reiks ziuret, ale Kivanc koks sukudes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2014 09 11, 11:48)
A tai cia tas bus, kur niekaip neprisiruosiau ziuret  g.gif Bet ir pavadinima sumaste  doh.gif Pamaciau, kad bus Vuralas, niu reiks ziuret, ale Kivanc koks sukudes  unsure.gif

Aha, net baisu žiūrēt, a ne? mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 09 11, 20:29)
Aha, net baisu žiūrēt, a ne?  mirksiukas.gif
user posted image

karsta.gif karsta.gif karsta.gif swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 09 12, 06:15)

lotuliukas.gif Kiek pamenu, su šia foto tave ir sugundžiau Kuzią žiūrėt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 12 rugsėjo 2014 - 11:06
QUOTE(Milagra @ 2014 09 12, 12:06)
lotuliukas.gif Kiek pamenu, su šia foto tave ir sugundžiau Kuzią žiūrėt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 09 11, 19:29)
Aha, net baisu žiūrēt, a ne?  mirksiukas.gif

Nu gerulis toks biggrin.gif
Atsakyti
Nugi paskaičiau, kad Merve Bulugur (ar kaip ten ji), žodžiu, ta varna Zeynep iš Kuzios patapo Maybelline modeliu blink.gif doh.gif Nu koks jinai modelis swoon.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 09 13, 10:43)
Nu koks jinai modelis swoon.gif
user posted image

Pobaisis biggrin.gif
Atsakyti
Tai cia sita Nurbanu is DA, man ji tokia negrazi schmoll.gif
Atsakyti
***** milagra koks geras tas tazeris ar kaip uzvadint pas tave is kuzios, ziureciau ir ziureciau thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti