Įkraunama...
Įkraunama...

Kuzey Güney

QUOTE(linoze @ 2014 09 09, 20:09)
Kuziejaus puse  perziurejau,fatmagule visa maciau.man kuziejus super:-) fatmagul  irgi geras filmas, bet kuziejuiman visko daugiau,intrigos,meiles,heroizmo,tradiciju,ir vidiniu busenu atskleidimo,ir meiles ir skausmo ir zodziu man kuziejus labiau patinka:-)

Asmeniškai aš net nelyginu Kuziejaus su Fatmagiule blush2.gif Man jis nepalyginamai geresnis. Bet yra įvairių nuomonių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2014 09 09, 12:42)
Sveikos,
sakykit ar sitas serialas daugiau apie gyvenima kaip Fatmagul, Uzdrausta meile, Meile ir bausme ar kriminalinis kaip Ezel? Man patinka gyvenimiski siuzetai, Atpilda vos isziurejau  schmoll.gif  Fatmagul patiko labai, bet jau baigiasi, negi nebus ka ziuret?  blush2.gif

Man šis serialas geriausias iš visų matytų. Iš tavo išvardintų paskutinėje vietoje man Ezelis, kazkaip man nelipo. O Kuzey Guney-nieko stebuklingo jame nėra, ir siužetas nera kažkoks wow ( nekartą bandžiau sau įvardinti kas mane jame užbūrė) tačiau galbūt savo paprastume, kartais komiškume, kartais tragedijoj, kartais pesimizme ar optimizme ir slypi jo išskirtinumas. Irgi pritariu, kad ką jau ko, bet turkai gerų aktorių tikrai turi..
O dėl patiks ar nepatiks tai ir aš patariu pažiūrėti bent 10 serijų, nes pirmosios 3-4 nežinau ar užkabins.... Tada pati nuspręsi, ar tai tavo skonio serialas.
Aš tikrai žiūrėsiu, nors ir ne pirmas kartas bus :-)
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 09 09, 20:43)
Aš tikrai žiūrėsiu, nors ir ne pirmas kartas bus :-)

Oi, aš tai net nežinau kelintas lotuliukas.gif blush2.gif Bet lietuviškai būtinai pažiūrėsiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 09 rugsėjo 2014 - 21:01
QUOTE(Milagra @ 2014 09 09, 20:41)
Asmeniškai aš net nelyginu Kuziejaus su Fatmagiule  blush2.gif Man jis nepalyginamai geresnis. Bet yra įvairių nuomonių biggrin.gif

lotuliukas.gif pas mane atvirksciai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 09 09, 14:00)
Oi, aš tai net nežinau kelintas  lotuliukas.gif  blush2.gif Bet lietuviškai būtinai pažiūrėsiu smile.gif

Tai va, kad nežinau kuris... Ir rusiškai, ir kiek radau angliškai, viskas išžiūrėta po kelis kartus... O kaip gi džiaugiamės, kai nors vieną seriją rusai įgarsina, jau toks kaifas žiūrėt neskaitant! O ir kažką naujo vis atrandi.... lotuliukas.gif

Bet liėtuviškai bus pirmas kartas wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 09, 14:02)
lotuliukas.gif pas mane atvirksciai 4u.gif

O štai ir pavyzdys, kad nebūtinai jis turi būti geriausias mirksiukas.gif ( Kerimo į nieką neiškeisi, ar ne? )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 09 rugsėjo 2014 - 21:08
QUOTE(Mockava @ 2014 09 09, 21:07)

Papildyta:

O štai ir pavyzdys, kad nebūtinai jis turi būti geriausias mirksiukas.gif  ( Kerimo į nieką neiškeisi, ar ne? )

Ne del to biggrin.gif bet ziuresiu antra karta butinai, nes as Kuzeju ziurejau iskart po Fatmagul, gal man tuometu eufgorija dar buvo bigsmile.gif ir su Dzemre man nepavyko persilauzt verysad.gif bet va gal atsitiks kaip Milagrai, ji irgi sake i Kerima negalejo ziuret, o veliau apsiprato bigsmile.gif Man Kuzejus tikrai geras ir stiprus serialas, bet tiesiog ne geriausias, mano tu vidiniu stygu neuzkabino, bet juk negali visiems viskas vienodai patikt mirksiukas.gif

Atsakyti
Sunki pradzia serialo nes heroju daug kol prie ju pripranti, bet paskui kai narkotikas pasidaro. Herojai visi su ydom, nu nera nei vienoj super teigiamo, nebent Ali teigiamas.
Man asmeniskai daug geresnis is Fatmagiul, bet ir siuzetas visai kitas. Jau reiks serveteles ruostis nes ziurint vaizdelius jusu youtubej akys drekinasi :-)
Atsakyti
Beja panos per menesi turit tema pripliurpt, nes cia pradzioj daug visko be geltoninimu prirasyta, o ne visiems tai priimtina biggrin.gif ir juk bus " Ugnis ir ledas" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 09, 23:19)
Beja panos per menesi turit tema pripliurpt, nes cia pradzioj daug visko be geltoninimu prirasyta, o ne visiems tai priimtina biggrin.gif ir juk bus " Ugnis ir ledas" ax.gif

Man tai paskaicius ta ugnis ir ledas iskart kucinsko su valinskiene daina pries akis :-) kol priprasiu kad cia kuzejus :-)
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2014 09 09, 21:35)
Man tai paskaicius ta ugnis ir ledas iskart kucinsko su valinskiene daina pries akis :-) kol priprasiu kad cia kuzejus :-)

Tai cia ne Jums vienai taip lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 09, 23:36)
Tai cia ne Jums vienai taip lotuliukas.gif

***** maniau niekas nezino sitos dainos ja gi kazkada i kava ir brendis perdainave buvo, daug smagesnis variantas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 09, 14:19)

Tai kad jau tik kelių žinučių trūksta....

Man atrodo, kad mums mačiusioms reika palikt "Kuzey Guney" o nemačiusioms naują "Ugnis ir Ledas" atidaryt.... Kaip sakot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 09 rugsėjo 2014 - 23:32