Įkraunama...
Įkraunama...

Kuzey Güney

QUOTE(Milagra @ 2014 09 08, 15:59)
Chalaciuks koks geras Kucinsko biggrin.gif Visi turkai pavydetu  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif siandien per tave, jau nuo zvengimo gerkle isiskaus biggrin.gif
Atsakyti
Ateinu dabar čia pašokt iš džiaugsmo! lotuliukas.gif

user posted image thumb_yello.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
g.gif įdomu, kaip lietuviai išvers pravardes - ar Kuziejų ryžu ar blondinu, o kaip Džemre- baidykle? Įdomu, įdomu...
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 09 09, 01:34)
g.gif  įdomu, kaip lietuviai išvers pravardes - ar Kuziejų ryžu ar blondinu, o kaip Džemre- baidykle?  Įdomu, įdomu...

Po Ugnies ir ledo man jau baisu pagalvot lotuliukas.gif
Atsakyti
man labai fainas sitas giftas. tongue.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 09, 10:52)
man labai fainas sitas giftas. tongue.gif
user posted image

Čia tai Baryšas cool.gif
Atsakyti
O man Barišas žiauriai patiko. Labai gaila ir pikta buvo, kad scenaristės jį taip nuvalkiojo mad.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 09 09, 10:22)
Čia tai Baryšas  cool.gif

aga smile.gif gaila man jo buvo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 09 09, 11:23)
O man Barišas žiauriai patiko. Labai gaila ir pikta buvo, kad scenaristės jį taip nuvalkiojo mad.gif

Ir man jis nieko, labiausiai patiko kaip jis darbe iš psicho duris tranke biggrin.gif, bet paskui jau mane buvo užknises doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
sakykit ar sitas serialas daugiau apie gyvenima kaip Fatmagul, Uzdrausta meile, Meile ir bausme ar kriminalinis kaip Ezel? Man patinka gyvenimiski siuzetai, Atpilda vos isziurejau schmoll.gif Fatmagul patiko labai, bet jau baigiasi, negi nebus ka ziuret? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2014 09 09, 19:42)
Sveikos,
sakykit ar sitas serialas daugiau apie gyvenima kaip Fatmagul, Uzdrausta meile, Meile ir bausme ar kriminalinis kaip Ezel? Man patinka gyvenimiski siuzetai, Atpilda vos isziurejau  schmoll.gif  Fatmagul patiko labai, bet jau baigiasi, negi nebus ka ziuret?  blush2.gif

Kriminalo bus nemažai. Ypač pirmajame sezone. Ir ta linija pakankamai ištempta, mano galva. Man būtent tai ir trukdė pamilti šį serialą nuo pat pradžių rolleyes.gif Bet paskui tai patapo absoliučiai geriausiu mano matytu turkų serialu. Daug gyvenimiškų skirtingų veikėjų/šeimų siužeto linijų. Žavi savo paprastumu, nuoširdumu. Puikiai atskleisti santykiai tarp šeimos narių - brolių, vaikų ir tėvų. Na, ir, žinoma, meilė smile.gif Jos čia buvo tiek, kad net karšta, tik ji buvo tarp eilučių ax.gif
Žodžiu, rekomenduoju bent jau 10 serijų pažiūrėti ir paskui arba pamilsite jį arba ne.
Dar pridursiu, kad visi aktoriai tiesiog puikūs!
Atsakyti
Kuziejaus puse perziurejau,fatmagule visa maciau.man kuziejus super:-) fatmagul irgi geras filmas, bet kuziejuiman visko daugiau,intrigos,meiles,heroizmo,tradiciju,ir vidiniu busenu atskleidimo,ir meiles ir skausmo ir zodziu man kuziejus labiau patinka:-)

Atsakyti