Įkraunama...
Įkraunama...

Kuzey Güney

PErziurejau iki 14 serijos, uzkniso, jau taip viskas istempta doh.gif Paskui pradejau scrollinti biggrin.gif Nuo 70 jau ziureti galima cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 11 15, 10:35)
PErziurejau iki 14 serijos, uzkniso, jau taip viskas istempta  doh.gif Paskui pradejau scrollinti biggrin.gif Nuo 70 jau ziureti galima  cool.gif

O man tas parankui buvo, aš dar daugiau detalių norėjau....ir nenorėjau, kad baigtūs. Aišku buvo ir tokių vietų, kad pagalvodavau, va šitas tai be reikalo, bet bendrai man labai patiko.
Atsakyti
Jetus kokia as pikta cool.gif Maza to, kad apskritai net uz rankos jiems pasilaikyt neiseina, tai net ir isvaziavus atostogaut mamele kartu doh.gif Taip dorai ir nepabuciavo jis tos savo Dzemre per 80 seriju doh.gif Nu ne mano nervams biggrin.gif O siaip tai geras filmas butu, jei nebutu taip istempta visa ta kriminaline linija. Nezinau, bet jei ne Kivanc, tai vargu ar ziureciau ji. Nes net ir del jo neprisiverciau viso ziureti nuodugniai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 16 lapkričio 2013 - 19:38
QUOTE(Milagra @ 2013 11 16, 12:14)
Jetus kokia as pikta  cool.gif Maza to, kad apskritai net uz rankos jiems pasilaikyt neiseina, tai net ir isvaziavus atostogaut mamele kartu  doh.gif Taip dorai ir nepabuciavo jis tos savo Dzemre per 80 seriju doh.gif Nu ne mano nervams biggrin.gif O siaip tai geras filmas butu, jei nebutu taip istempta visa ta kriminaline linija. Nezinau, bet jei ne Kivanc, tai vargu ar ziureciau ji. Nes net ir del jo neprisiverciau viso ziureti nuodugniai  blush2.gif

Tai va, kad velnias Giuney taip susuko Kuziejukui smegenis, kad tas prie savo didžiosios meilės net prisiliesti bijojo... Na taip, aistros galėjo būt ir daugiau, bet man tas per daug netrukdė. Man kažkaip gražu buvo, pamilau aš juos, susigyvenau. Nors aš irgi tikėjausi, kad Samsune daugiau įvykių bus, na ir žinoma ta atostogaujanti mamele tai jau virš visko buvo, bet manau tą ir norėjo parodyti režisieriai, kad jis iki kol ji netaps jo žmona, bijojo, kad kažkas atsitiks ir juos išskirs, ir kai jau net pabaigoj jiedu susiėjo, tai jam manau nedavė ramybės, o jeigu? O jeigu jis su ja praleis naktį, o jis jos negalės vesti... Taigi nedaug iki to trūko... Kuziejus iš dalies teisus buvo, jei aš teisingai mintį pagavau. Bet taip, mums įpratusiems visur meilės scenas matyti, keistai žiūrėjosi. Aš, kažkaip neįsivaizduoju taip elgiantis poros, kurie kaip parodyta vienas kitą beprotiškai myli, tačiau ant tiek valdosi... Na bet gi Kuziejus, tai ne bet kas mirksiukas.gif tai Kuziejus lotuliukas.gif
Atsakyti
taip taip, jis ta mamele pasieme kartu kaip apsidraudima. kitaip butu suvalges ta Dzemre jau pirma vakara kaip saldaini.
man pagal heroju charakterius logiska viskas buvo iki pat galo
Atsakyti
O kurioj serijoj ta Ferhata nuzudys? Bandau lukstent tas serijas, kurias praleidau, nu bet tiek ta istorija su Ferhatu istempta, kad nelaiko nervai..
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 11 19, 02:37)
O kurioj serijoj ta Ferhata nuzudys? Bandau lukstent tas serijas, kurias praleidau, nu bet tiek ta istorija su Ferhatu istempta, kad nelaiko nervai..

47 ar 48? Tiksliai neprisimenu, ten kur prasideda serija Džemre vestuvėmis.

Tarp kitko, aš tai negaliu taip išmėtytai žiūrėt serialų lotuliukas.gif arba iš eilės, arba nieko lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Zivilka @ 2013 11 17, 06:26)
taip taip, jis ta mamele pasieme kartu kaip apsidraudima. kitaip butu suvalges ta Dzemre jau pirma vakara kaip saldaini.
man pagal heroju charakterius logiska viskas buvo iki pat galo

Aha drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2013 11 19, 12:44)
47 ar 48? Tiksliai neprisimenu, ten kur prasideda serija Džemre vestuvėmis.

Tarp kitko, aš tai negaliu taip išmėtytai žiūrėt serialų lotuliukas.gif  arba iš eilės, arba nieko  lotuliukas.gif
Papildyta:
Aha  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Ir as paprastai negaliu, bet su situ kazkaip taip gaunasi biggrin.gif I xocitsia i kolitsia wacko.gif biggrin.gif

Is pradziu ziurejau - nepatiko, vel pabandziau, galvojau gal nuotaika ne ta - vis tiek nepatiko. Tada galvoju, ai, bent jau paziuresiu pabaiga biggrin.gif Ir va, kai paziurejau, tada tiek klaustuku atsirado, kad dabar pradejau ziureti viska is pradziu doh.gif Nu ir atsitraukt negaliu doh.gif Tik va ta istorija su Ferhatu nu tokia jau istempta, kad tikrai erzina. Ziuriu tik del to, kad salia einancios linijos idomios.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2013 11 19, 07:52)
Ir as paprastai negaliu, bet su situ kazkaip taip gaunasi biggrin.gif I xocitsia i kolitsia wacko.gif biggrin.gif

Is pradziu ziurejau - nepatiko, vel pabandziau, galvojau gal nuotaika ne ta - vis tiek nepatiko. Tada galvoju, ai, bent jau paziuresiu pabaiga biggrin.gif Ir va, kai paziurejau, tada tiek klaustuku atsirado, kad dabar pradejau ziureti viska is pradziu  doh.gif Nu ir atsitraukt negaliu  doh.gif Tik va ta istorija su Ferhatu nu tokia jau istempta, kad tikrai erzina. Ziuriu tik del to, kad salia einancios linijos idomios.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nu jo išimčių būna lotuliukas.gif kiek žinau su meksikietiškais, tai dažniausiai kokią seriją praleidęs ne daug prarandi, o šitie tai net ir vieną praleidi, tai biskį klaustukų atsiranda, o čia tiek lotuliukas.gif taigi sėkmės narpliojantis klusimuose, įdomu ar irgi kantrybės užteks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2013 11 19, 16:37)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Nu jo išimčių būna  lotuliukas.gif  kiek žinau su meksikietiškais, tai dažniausiai kokią seriją praleidęs ne daug prarandi, o šitie tai net ir vieną praleidi, tai biskį klaustukų atsiranda, o čia tiek  lotuliukas.gif  taigi sėkmės narpliojantis klusimuose, įdomu ar irgi kantrybės užteks  lotuliukas.gif

Oi, meksikieciu tai gali pirma ir paskutine paziuret ir visa kita atspet biggrin.gif
O cia tai mane nervina doh.gif biggrin.gif Sakau, nu jau sita serija paziuriu ir vsio, einu ka nors naudingo veikt, nu bet ji baigiasi taip, kad net nejauciu kaip kita isijungiu wacko.gif Ir taip be pabaigos doh.gif Vel nemigo naktys ir vaikai nevalge biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 19 lapkričio 2013 - 17:49
QUOTE(Milagra @ 2013 11 19, 10:48)
Oi, meksikieciu tai gali pirma ir paskutine paziuret ir visa kita atspet biggrin.gif
O cia tai mane nervina  doh.gif biggrin.gif Sakau, nu jau sita serija paziuriu ir vsio, einu ka nors naudingo veikt, nu bet ji baigiasi taip, kad net nejauciu kaip kita isijungiu wacko.gif Ir taip be pabaigos  doh.gif Vel nemigo naktys ir vaikai nevalge biggrin.gif

Oi užjaučiu! lotuliukas.gif per tą patį perėjau ir aš mirksiukas.gif , atrodė iš pradžių ir Kuziejus tik muštukas, nieko ten iš jo nebus tik problemų ieškantis, užsispyręs stačiokas ir Džemrė mergaičiukė neapsisprendusi, nežinia ko norinti ir labai jau naivi...vienas protingas atrodė Giunejus, žinantis ko siekia. O paskui pasirodo truputį kitaip viskas yra. Man tai gal net ne Kuziejaus ir Džemre santykiai labiausiai kabino, o pats Kuziejus, jo požiūris i gyvenimą, draugysę, šeimą, meilę, išdavystę ir t.t. Atrodo toks "kietekas", bet giliai į širdį viską ima... Ir jo santykiai su Giunėjumi ( irgi aktorių dar kartą pagirsiu), tikrai jų atveju labai sunku būti broliu, ir tai labai daug įsipareigojimų. Aš kažkaip gana jautriai daug ką iš šio filmo priėmaiu, ir santykius tarp brolių, draugų (aš dėl Ali raudojau, vos ne kaip dėl savo artimojo, tokia man graudi ta serija buvo) ir aplamai šeimų santykius - kaip tėvas ir motina keičiasi, kaip Džemre ir motina bendrauja ir t.t aišku buvo ir tokių momentų, kad atrodė visiškai be reikalo, bet ir tie kažkokią prasmę gi turi šiame filme.. Smagu bus jei ir tau kažką gero šis filmas paliks, nes man jis, vienas iš geresnių serialų iki šiol.
O serijas tikrai, taip moka užbaigti, kad mirt gyvent turi kitą pažiūreti! Sunku net patikėt kaip įtraukia, kaip narkotikai kokie! lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 19 lapkričio 2013 - 18:51
QUOTE(Mockava @ 2013 11 19, 19:46)
Oi užjaučiu!  lotuliukas.gif per tą patį perėjau ir aš  mirksiukas.gif , atrodė iš pradžių ir Kuziejus tik muštukas, nieko ten iš jo nebus tik problemų ieškantis, užsispyręs stačiokas ir Džemrė mergaičiukė neapsisprendusi, nežinia ko norinti ir labai jau naivi...vienas protingas atrodė Giunejus, žinantis ko siekia. O paskui pasirodo truputį kitaip viskas yra. Man tai gal net ne Kuziejaus ir Džemre santykiai labiausiai kabino, o pats Kuziejus, jo požiūris i gyvenimą, draugysę, šeimą, meilę, išdavystę ir t.t.  Atrodo toks "kietekas", bet giliai į širdį viską ima... Ir jo santykiai su Giunėjumi ( irgi aktorių dar kartą pagirsiu), tikrai jų atveju labai sunku būti broliu, ir tai labai daug įsipareigojimų. Aš kažkaip gana jautriai daug ką iš šio filmo priėmaiu, ir santykius tarp brolių, draugų (aš dėl Ali raudojau, vos ne kaip dėl savo artimojo, tokia man graudi ta serija buvo) ir aplamai šeimų  santykius - kaip tėvas ir motina keičiasi, kaip Džemre ir motina bendrauja ir t.t  aišku buvo ir tokių momentų, kad atrodė visiškai be reikalo, bet ir tie kažkokią prasmę gi turi šiame filme.. Smagu bus jei ir tau kažką gero šis filmas paliks, nes man jis, vienas iš geresnių serialų iki šiol.
O serijas tikrai, taip moka užbaigti, kad mirt gyvent turi kitą pažiūreti! Sunku net patikėt kaip įtraukia, kaip narkotikai kokie!  lotuliukas.gif

As visiskai pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti