Man meile seile patinka
Bet Kuzes ir Dzemre meile ir labai patiko, po UM galbut norejosi "to garo" daugiau...bet kaip Milagra ir minejo siurpuliukai ejo nuo visiskai paprastu dalyku, kurie buvo super perteikti, kad ir Kuzes dovana per Dzemre gimtadieni, mane sugraudino
O ziuredama Fatmagiul verkiau du kartus kai mire Mustafa mama, ir kai jis Asu pasake, kad vaiko Muratu nepavadins, tada jos buvo labai gaila...
QUOTE(lauravala @ 2014 09 02, 10:46)
Man meile seile patinka
Bet Kuzes ir Dzemre meile ir labai patiko, po UM galbut norejosi "to garo" daugiau...bet kaip Milagra ir minejo siurpuliukai ejo nuo visiskai paprastu dalyku, kurie buvo super perteikti, kad ir Kuzes dovana per Dzemre gimtadieni, mane sugraudino
O ziuredama Fatmagiul verkiau du kartus kai mire Mustafa mama, ir kai jis Asu pasake, kad vaiko Muratu nepavadins, tada jos buvo labai gaila...
Man patinka meile seile, bet tokia tikra, kai buna, kai nesijaucia vaidybos, kai ziezirbos eina Bet tikrai nereikia man, kad kiekvienoj serijoj istisai buciuotusi ir grabaliotusi Pas turkus mane tas ir veza, kad jie visa sita moka akimis ir prisilietimais perteikti. Nors kiek teko kalbeti su paciais turkais, tai jie irgi mielai visi i lova is karto susoktu, bet neleidzia jiems tam tikros institucijos Todel turi suktis is padeties. O man vat patinka ir filme ir gyvenime visas procesas iki TO. O va Kuzey Guney visas serialas buvo iki TO Tai cia tik dziaugtis reikia : D Kurte pirmoj serijoj ant sofkutes sukrito ir kas gavosi - jokios aistros, jokio jauduliuko, jokiu drugeliu ir buciniai i kapisona
Butent, kai ziuri is karto po UM, tai sunku persijungt. Oi, dovana super buvo. Atrodo paprastas dalykas, smulkmena, bet Kuziejuj as nemazai asaru isliejau
Fatmagulej susigraudinau, kai ta minia sauke, kad ja palaiko ir dar keli momentai buvo su broliu jos, kaip nuosirdziai jis ja palaike ir rupinosi.
QUOTE(Milagra @ 2014 09 02, 10:14)
Tu kazkokia labai klaidinga nuomone apie mane susidarius, ziuriu Nepatinka man meile seile. Taip, UM man labai patiko aistringos scenos, nes jos tikrai buvo beprotiskai aistringos, ziureciau ir ziureciau Bet Kuziejaus meile man irgi labai patiko, lygiai taip pat siurpuliukai kunu lakste ir pilve drugeliai plazdejo nuo tu zvilgsniu, nebyliu prisipazinimu. Ir tu prisipazinimu, kur zodis "meile" nebuvo garsiai istartas, bet tiesiog asaros kaupesi akyse net man, kietasirdei Ta scena orouoste isvis nukritimas man buvo sunku pamilti Dzemre, nes man ji nepatiko, bet pamilau ja. Jei susidare toks ispudis, kad as tik seiliu laukiu, kai cia pasisakydavau, tai buvo tiesiog emocijos, kad jiems vis kazkas sutrukdo. Ir dabar va ta pacia 65 serija ziuredama, mamele nudauzt norejau Bet man uzteko ir to, kas buvo Ech... Kuziejus
As nesakiau, kad tau patinka meile seile, tik kiek suprantu, kad nepatinka senesni laikai, nepatinka kai dominuoja slogi nuotaika ir praktiskai laimingu momentu sunku rasti, ir dar sakei, kat tau nelabai patinka Farah Zeynep Abdullah. Bet aisku as negarantuoju, gal patiktu. Tai man va ir keista, kad tau patiko "Meile ir Bausme", nes man jis absoliuciai serialinis serialas O lauravala jau ne karta minejo, kad megsta meiles seiles
QUOTE(Milagra @ 2014 09 02, 12:07)
Man patinka meile seile, bet tokia tikra, kai buna, kai nesijaucia vaidybos, kai ziezirbos eina Bet tikrai nereikia man, kad kiekvienoj serijoj istisai buciuotusi ir grabaliotusi
O man vat patinka ir filme ir gyvenime visas procesas iki TO. O va Kuzey Guney visas serialas buvo iki TO Tai cia tik dziaugtis reikia : D Kurte pirmoj serijoj ant sofkutes sukrito ir kas gavosi - jokios aistros, jokio jauduliuko, jokiu drugeliu ir buciniai i kapisona
Butent, kai ziuri is karto po UM, tai sunku persijungt. Oi, dovana super buvo. Atrodo paprastas dalykas, smulkmena, bet Kuziejuj as nemazai asaru isliejau
O man vat patinka ir filme ir gyvenime visas procesas iki TO. O va Kuzey Guney visas serialas buvo iki TO Tai cia tik dziaugtis reikia : D Kurte pirmoj serijoj ant sofkutes sukrito ir kas gavosi - jokios aistros, jokio jauduliuko, jokiu drugeliu ir buciniai i kapisona
Va va butent!!!
Ir ma pabliauti teko nemazai labiausiai,kai neliko Ali....
QUOTE(lauravala @ 2014 09 02, 10:46)
geras man isvis jos negaila buvo, nors as tikrai gailestingoji samariete esu
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 02, 12:18)
O lauravala jau ne karta minejo, kad megsta meiles seiles
Bet ne Meksikos variantus,po Turku i juos nebegaliu ziuret nei per kur
Papildyta:
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 02, 12:20)
geras man isvis jos negaila buvo, nors as tikrai gailestingoji samariete esu
tiesiog mama yra mama,bet jau uz rankos paskutine minute sunus galejo laikyt,o ne begioti velniai zino kur ....mire budama visiskai vienisa man zinokit cia baisiausias dalykas didziausia bausme.
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 02, 11:18)
As nesakiau, kad tau patinka meile seile, tik kiek suprantu, kad nepatinka senesni laikai, nepatinka kai dominuoja slogi nuotaika ir praktiskai laimingu momentu sunku rasti, ir dar sakei, kat tau nelabai patinka Farah Zeynep Abdullah. Bet aisku as negarantuoju, gal patiktu.
Tai man va ir keista, kad tau patiko "Meile ir Bausme", nes man jis absoliuciai serialinis serialas O lauravala jau ne karta minejo, kad megsta meiles seiles
Tai man va ir keista, kad tau patiko "Meile ir Bausme", nes man jis absoliuciai serialinis serialas O lauravala jau ne karta minejo, kad megsta meiles seiles
Va senesni laikai tai man tikrai nepatinka O del slogios nuotaikos, tai parodyk man nors viena turku seriala, kur jos nera Bent is mano matytu, tai tokio nebuvo Tik vieni labiau, kiti maziau slogus. Slogiausias is mano matytu be konkurencijos yra Suskunlar, net uzmigt sunku budavo paziurejus Kitur tai dar ir linksmu momentu pasitaikydavo atsvarai, o ten tai Bet tikrai labai idomus buvo.
Farah tai nei patinka nei nepatinka, tokia jokia man ji, eiline aktoriukste ir tiek O ji vaidina tam, kur tu ziuri? Ar kodel tu cia ja prisiminei? Nes man daug kas nepatinka
Muratas man patiko, Mu-ra-tas Jis man prota aptemde Jo Savasas man patiko. Ziauriai Galima gi pasvajoti apie toki vyra, nia?
As ir Asi tik del jo atsikankinau Bet ten jo Demiras tai psichas buvo
QUOTE(Milagra @ 2014 09 02, 12:34)
Galima gi pasvajoti apie toki vyra, nia?
Galima ,galima PASVAJOTI
QUOTE(Milagra @ 2014 09 02, 11:34)
Farah tai nei patinka nei nepatinka, tokia jokia man ji, eiline aktoriukste ir tiek O ji vaidina tam, kur tu ziuri? Ar kodel tu cia ja prisiminei? Nes man daug kas nepatinka
Muratas man patiko, Mu-ra-tas Jis man prota aptemde Jo Savasas man patiko. Ziauriai Galima gi pasvajoti apie toki vyra, nia?
Tai taip vaidina vaidina beje man jos personazas tam seriala vienas idomiausiu ai dar labai fainas vaikiukas vaidina. Negaliu as i ta maza aktoriuka atsiziuret Na kiek maciau turku serialu, cia man pats slogiausias
Nu tada aisku Aisku svajokit, kas cia uzdraus, as irgi apie kai ka pasvajoju
QUOTE(lauravala @ 2014 09 02, 11:39)
Galima ,galima PASVAJOTI
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 02, 11:39)
Aisku svajokit, kas cia uzdraus, as irgi apie kai ka pasvajoju
Nu va, tai ir svajokim draugiskai Kas apie ka
QUOTE(Milagra @ 2014 09 02, 04:49)
Aš apie Kuziejų vis dar
QUOTE(Mockava @ 2014 09 02, 12:00)
Aš apie Kuziejų vis dar
Tu Behluli nuo seno uzsigrobus