Įkraunama...
Įkraunama...

Kuzey Güney

Man meile seile patinka blush2.gif
Bet Kuzes ir Dzemre meile ir labai patiko, po UM galbut norejosi "to garo" daugiau...bet kaip Milagra ir minejo siurpuliukai ejo nuo visiskai paprastu dalyku, kurie buvo super perteikti, kad ir Kuzes dovana per Dzemre gimtadieni, mane sugraudino wub.gif

O ziuredama Fatmagiul verkiau du kartus kai mire Mustafa mama, ir kai jis Asu pasake, kad vaiko Muratu nepavadins, tada jos buvo labai gaila... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 09 02, 10:46)
Man meile seile patinka  blush2.gif

Bet Kuzes ir Dzemre meile ir labai patiko, po UM galbut norejosi "to garo" daugiau...bet kaip Milagra ir minejo siurpuliukai ejo nuo visiskai paprastu dalyku, kurie buvo super perteikti, kad ir Kuzes dovana per Dzemre gimtadieni, mane sugraudino  wub.gif

O ziuredama Fatmagiul verkiau du kartus kai mire Mustafa mama, ir kai jis Asu pasake, kad vaiko Muratu nepavadins, tada jos buvo labai gaila... unsure.gif

Man patinka meile seile, bet tokia tikra, kai buna, kai nesijaucia vaidybos, kai ziezirbos eina biggrin.gif Bet tikrai nereikia man, kad kiekvienoj serijoj istisai buciuotusi ir grabaliotusi biggrin.gif Pas turkus mane tas ir veza, kad jie visa sita moka akimis ir prisilietimais perteikti. Nors kiek teko kalbeti su paciais turkais, tai jie irgi mielai visi i lova is karto susoktu, bet neleidzia jiems tam tikros institucijos lotuliukas.gif Todel turi suktis is padeties. O man vat patinka ir filme ir gyvenime visas procesas iki TO. O va Kuzey Guney visas serialas buvo iki TO lotuliukas.gif Tai cia tik dziaugtis reikia : D Kurte pirmoj serijoj ant sofkutes sukrito ir kas gavosi - jokios aistros, jokio jauduliuko, jokiu drugeliu ir buciniai i kapisona biggrin.gif

Butent, kai ziuri is karto po UM, tai sunku persijungt. Oi, dovana super buvo. Atrodo paprastas dalykas, smulkmena, bet wub.gif Kuziejuj as nemazai asaru isliejau blush2.gif biggrin.gif

Fatmagulej susigraudinau, kai ta minia sauke, kad ja palaiko ir dar keli momentai buvo su broliu jos, kaip nuosirdziai jis ja palaike ir rupinosi.

Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 09 02, 10:14)

Tu kazkokia labai klaidinga nuomone apie mane susidarius, ziuriu biggrin.gif Nepatinka man meile seile. Taip, UM man labai patiko aistringos scenos, nes jos tikrai buvo beprotiskai aistringos, ziureciau ir ziureciau  lotuliukas.gif  cool.gif Bet Kuziejaus meile man irgi labai patiko, lygiai taip pat siurpuliukai kunu lakste ir pilve drugeliai plazdejo nuo tu zvilgsniu, nebyliu prisipazinimu. Ir tu prisipazinimu, kur zodis "meile" nebuvo garsiai istartas, bet tiesiog asaros kaupesi akyse net man, kietasirdei biggrin.gif Ta scena orouoste isvis nukritimas swoon.gif  wub.gif man buvo sunku pamilti Dzemre, nes man ji nepatiko, bet pamilau ja. Jei susidare toks ispudis, kad as tik seiliu laukiu, kai cia pasisakydavau, tai buvo tiesiog emocijos, kad jiems vis kazkas sutrukdo. Ir dabar va ta pacia 65 serija ziuredama, mamele nudauzt norejau  lotuliukas.gif Bet man uzteko ir to, kas buvo  wub.gif Ech... Kuziejus  wub.gif  biggrin.gif  lotuliukas.gif

As nesakiau, kad tau patinka meile seile, tik kiek suprantu, kad nepatinka senesni laikai, nepatinka kai dominuoja slogi nuotaika ir praktiskai laimingu momentu sunku rasti, ir dar sakei, kat tau nelabai patinka Farah Zeynep Abdullah. Bet aisku as negarantuoju, gal patiktu. biggrin.gif Tai man va ir keista, kad tau patiko "Meile ir Bausme", nes man jis absoliuciai serialinis serialas tongue.gif O lauravala jau ne karta minejo, kad megsta meiles seiles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 09 02, 12:07)
Man patinka meile seile, bet tokia tikra, kai buna, kai nesijaucia vaidybos, kai ziezirbos eina biggrin.gif Bet tikrai nereikia man, kad kiekvienoj serijoj istisai buciuotusi ir grabaliotusi biggrin.gif
O man vat patinka ir filme ir gyvenime visas procesas iki TO. O va Kuzey Guney visas serialas buvo iki TO  lotuliukas.gif Tai cia tik dziaugtis reikia : D Kurte pirmoj serijoj ant sofkutes sukrito ir kas gavosi - jokios aistros, jokio jauduliuko, jokiu drugeliu ir buciniai i kapisona biggrin.gif

Butent, kai ziuri is karto po UM, tai sunku persijungt. Oi, dovana super buvo. Atrodo paprastas dalykas, smulkmena, bet  wub.gif Kuziejuj as nemazai asaru isliejau  blush2.gif biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Va va butent!!!

Ir ma pabliauti teko nemazai blush2.gif labiausiai,kai neliko Ali.... cray.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 09 02, 10:46)

O ziuredama Fatmagiul verkiau du kartus kai mire Mustafa mama,

geras blink.gif man isvis jos negaila buvo, nors as tikrai gailestingoji samariete esu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 02, 12:18)
O lauravala jau ne karta minejo, kad megsta meiles seiles smile.gif

Bet ne Meksikos variantus,po Turku i juos nebegaliu ziuret nei per kur schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 02, 12:20)
geras blink.gif man isvis jos negaila buvo, nors as tikrai gailestingoji samariete esu biggrin.gif

tiesiog mama yra mama,bet jau uz rankos paskutine minute sunus galejo laikyt,o ne begioti velniai zino kur ....mire budama visiskai vienisa unsure.gif man zinokit cia baisiausias dalykas doh.gif didziausia bausme.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 02 rugsėjo 2014 - 11:25
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 02, 11:18)
As nesakiau, kad tau patinka meile seile, tik kiek suprantu, kad nepatinka senesni laikai, nepatinka kai dominuoja slogi nuotaika ir praktiskai laimingu momentu sunku rasti, ir dar  sakei, kat tau nelabai patinka Farah Zeynep Abdullah. Bet aisku as negarantuoju, gal patiktu. biggrin.gif 

Tai man va ir keista, kad tau patiko "Meile ir Bausme", nes man jis absoliuciai serialinis serialas tongue.gif O lauravala jau ne karta minejo, kad megsta meiles seiles smile.gif

Va senesni laikai tai man tikrai nepatinka biggrin.gif O del slogios nuotaikos, tai parodyk man nors viena turku seriala, kur jos nera biggrin.gif Bent is mano matytu, tai tokio nebuvo blush2.gif Tik vieni labiau, kiti maziau slogus. Slogiausias is mano matytu be konkurencijos yra Suskunlar, net uzmigt sunku budavo paziurejus blink.gif Kitur tai dar ir linksmu momentu pasitaikydavo atsvarai, o ten tai doh.gif Bet tikrai labai idomus buvo.
Farah tai nei patinka nei nepatinka, tokia jokia man ji, eiline aktoriukste ir tiek blush2.gif O ji vaidina tam, kur tu ziuri? Ar kodel tu cia ja prisiminei? biggrin.gif Nes man daug kas nepatinka lotuliukas.gif

Muratas man patiko, Mu-ra-tas biggrin.gif Jis man prota aptemde lotuliukas.gif Jo Savasas man patiko. Ziauriai biggrin.gif Galima gi pasvajoti apie toki vyra, nia? cool.gif lotuliukas.gif
As ir Asi tik del jo atsikankinau biggrin.gif Bet ten jo Demiras tai psichas buvo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 02 rugsėjo 2014 - 11:37
QUOTE(Milagra @ 2014 09 02, 12:34)
Galima gi pasvajoti apie toki vyra, nia? 

Galima ,galima PASVAJOTI lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 09 02, 11:34)

Farah tai nei patinka nei nepatinka, tokia jokia man ji, eiline aktoriukste ir tiek  blush2.gif O ji vaidina tam, kur tu ziuri? Ar kodel tu cia ja prisiminei? biggrin.gif Nes man daug kas nepatinka  lotuliukas.gif

Muratas man patiko, Mu-ra-tas biggrin.gif Jis man prota aptemde  lotuliukas.gif Jo Savasas man patiko. Ziauriai biggrin.gif Galima gi pasvajoti apie toki vyra, nia?  cool.gif  lotuliukas.gif

Tai taip vaidina vaidina biggrin.gif beje man jos personazas tam seriala vienas idomiausiu ai dar labai fainas vaikiukas vaidina. Negaliu as i ta maza aktoriuka atsiziuret smile.gif Na kiek maciau turku serialu, cia man pats slogiausias smile.gif
Nu tada aisku biggrin.gif Aisku svajokit, kas cia uzdraus, as irgi apie kai ka pasvajoju lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 02 rugsėjo 2014 - 11:40
QUOTE(lauravala @ 2014 09 02, 11:39)
Galima ,galima PASVAJOTI  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 02, 11:39)
Aisku svajokit, kas cia uzdraus, as irgi apie kai ka pasvajoju lotuliukas.gif

Nu va, tai ir svajokim draugiskai rolleyes.gif Kas apie ka cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 09 02, 04:49)
lotuliukas.gif
Nu va, tai ir svajokim draugiskai rolleyes.gif  Kas apie ka  cool.gif