Įkraunama...
Įkraunama...

Kuzey Güney

QUOTE(fidija @ 2014 06 26, 22:21)

Bet kas kurį labiau mylėjo... neaišku. Manau, meilė buvo tikra pas abi poras, tik va žmonės buvo skirtingi.

kazkaip manes cemre ir kuzey meile neitikino. nebuvo ten aistros, nebuvo tokiu jaudinamu akimirku, kaip UM, kai jie vienas kita vien pamate , negalejo atsilaikyt.tik kuzey ir buhlul labai skiriasi, vienas bailys, kitas-tikras vyras wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aylin @ 2014 07 06, 21:20)
vienas bailys, kitas-tikras vyras  wub.gif

Va cia ir visa esme smile.gif O meile ir aistra buvo ir ten ir ten, tik UM mes ja mateme, o KG viskas vyko serialui pasibaigus lotuliukas.gif Turiu omeny, kad Kuzey greiciausiai dar labiau mylejo savo Cemre, nei Behlulis Bihter, tik jis nebuvo skystakiausis lepunelis, todel ir buvo viskas kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 07 06, 20:29)
Va cia ir visa esme smile.gif O meile ir aistra buvo ir ten ir ten, tik UM mes ja mateme, o KG viskas vyko serialui pasibaigus  lotuliukas.gif Turiu omeny, kad Kuzey greiciausiai dar labiau mylejo savo Cemre, nei Behlulis Bihter, tik jis nebuvo skystakiausis lepunelis, todel ir buvo viskas kitaip.

drinks_cheers.gif tik va as norejau, kad butu tarp ju kazkas anksciau, ne paskutinese serijose biggrin.gif ta prasme filme meile nebuvo pagrindinis siuzetas kaip ir. Todel vyras sita seriala irgi paziurejo, sako geresnio nemate biggrin.gif ziurejo tuskiskai, sako nepalyginsi su rusu vertimu, kaip jie kalba, juokauja, ypas Ali juokeliai. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aylin @ 2014 07 07, 17:46)
drinks_cheers.gif  tik va as norejau, kad butu tarp ju kazkas anksciau, ne paskutinese serijose  biggrin.gif ta prasme filme meile nebuvo pagrindinis siuzetas kaip ir. Todel vyras sita seriala irgi paziurejo, sako geresnio nemate biggrin.gif  ziurejo tuskiskai, sako nepalyginsi su rusu vertimu, kaip jie kalba, juokauja, ypas Ali juokeliai. lotuliukas.gif

Oi tikiu, kad originalo kalba visai kitas ziurejimas, bet kur dingsi zmogus, kai nemoki biggrin.gif Bet siaip man turku serialai padejo atrasti visai kitokius turkus ir Turkija, nei as isivaizdavau. Ta prasme, man ju jumoras labai patinka, bent jau tiek, kiek jo tame vertime lieka. Bet Kuzey Guney tikrai buvo tokiu momentu, kai griudavau is juoko.
Aisku, kita vertus, serialuose, greiciausiai mazai tos tikrosios Turkijos, bet mane vis tiek jie paskatino pasidometi giliau sia salimi, is kitos puses ivertinti zmones. Dabar, kai nebeturiu ka ziureti, tai siaip landzioju visur, skaitineju, vakar net cia SM buvau ilindus i islamo tema ir pradzioje taip idomiai skaitesi viskas, kol merginos tiesiog betarpiskai bendravo ir dalinosi patirtimi apie gyvenima musulmoniskose salyse ir kol neatsirado tikejimo "pranasiu" ir neprasidejo rietenos doh.gif Man labai idomu kaip jie gyvena, ju paprociai, ta tikroji buitine puse, visokie net kvailoki klausimai kartais kyla kaip vaikui, kazkoks neatrastas pasaulis man tos salys. Tai nors per serialus prisilieciu prie jo tam tikra prasme.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 07 07, 17:18)
Oi tikiu, kad originalo kalba visai kitas ziurejimas, bet kur dingsi zmogus, kai nemoki biggrin.gif Bet siaip man turku serialai padejo atrasti visai kitokius turkus ir Turkija, nei as isivaizdavau. Ta prasme, man ju jumoras labai patinka, bent jau tiek, kiek jo tame vertime lieka. Bet Kuzey Guney tikrai buvo tokiu momentu, kai griudavau is juoko.
Aisku, kita vertus, serialuose, greiciausiai mazai tos tikrosios Turkijos, bet mane vis tiek jie paskatino pasidometi giliau sia salimi, is kitos puses ivertinti zmones. Dabar, kai nebeturiu ka ziureti, tai siaip landzioju visur, skaitineju, vakar net cia SM buvau ilindus i islamo tema ir pradzioje taip idomiai skaitesi viskas, kol merginos tiesiog betarpiskai bendravo ir dalinosi patirtimi apie gyvenima musulmoniskose salyse ir kol neatsirado tikejimo "pranasiu" ir neprasidejo rietenos  doh.gif Man labai idomu kaip jie gyvena, ju paprociai, ta tikroji buitine puse, visokie net kvailoki klausimai kartais kyla kaip vaikui, kazkoks neatrastas pasaulis man tos salys. Tai nors per serialus prisilieciu prie jo tam tikra prasme.

drinks_cheers.gif
mano vyras is uzbekistano. t.y. turkijos kaimynas, ju kalba, paprociai, net maistas , viskas labai panasu. kalba turkiskai irgi, geriau sakyciau negu savo gimtaja kalba smile.gif tai as ziuriu serialus ir daug kur atrandu musu istorija, kur buvo daug visko, kas verta butu serialo ir tiesiog neitiketina, su kol kas geraja pabaiga smile.gif Todel man sitie filmai yra labai artimi. ypac Kuzey charakteris, lyginu su savo vyru, skaudes paciam, bet laikysis savo smile.gif
Atsakyti
Paziurejau igarsinta 65 serija. Labai gera serija, kiek daug visokiu povandeniniu sroviu atsiskleide.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 08 29, 07:47)
Paziurejau igarsinta 65 serija. Labai gera serija, kiek daug visokiu povandeniniu sroviu atsiskleide.

Sutinku, labai gera serija, ir apsiašarot yra kur - ir Güney gaila, ir Benu gaila, o džiaugtis galima dėl Demet,( šaunuolis komisaras ! ) taigi ir džiaugsmo ašarų išliet galima...
Pala pala, bet ir 66 yra jau išversta, ar ne?

Pati ir atsakysiu, taip 66 jau yra, ryt reikės pažiūrėti... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 02 rugsėjo 2014 - 01:58
Na ką gi, ašarų norma išlieta šiandienai, verysad.gif taigi dabar labai labai laukiu 67 ir po to aišku sekančių su Samsuno romantika :-)
Pasirodo aš laaaaabai pasiilgau Kuziejaus, nes jau senokai buvau žiūrėjus....taip gera pažiūrėjus šias kelias įgarsintas serijas... Vis dėl to šis serialas savo patrauklumo nepraranda, kad ir kiek aš jį bežiūrėčiau. Pasirodo didžiausias stebuklas yra paprastumas...

Dievaž, jei po Fatmagul nerodys LNK Kuziejaus, aš jų atsižadėsiu, ir nežiūrėsiu nieko per LNK, nesvarbu kad ir ką jie ten rodys! mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 09 02, 05:08)

Dievaž, jei po Fatmagul nerodys LNK Kuziejaus, aš jų atsižadėsiu, ir nežiūrėsiu nieko per LNK, nesvarbu kad ir ką jie ten rodys!  mad.gif

Kazkodel esu isitkinus, kad jei rodys turkiska seriala, tai rodys Kuzeju, nes ir del Fatmagul taip buvau isitikinus. Atkreipiau demesi, kad jie rodo pagal serialu isleidimu metus. Nzn kaip cia paaiškint. Pvz UM 2008, Atpildas 2009 ir t.t ir butent ta seriala, kuris buvo ziurimiausias tais metais. Po Fatmagul kaip tik iseitu Kuzejaus eile. Na dar tas serialas, kur dabar ziuriu yra tu paciu metu kaip Fatmagul, jis irgi turejo aukstus reitingus. Nebent dar ji rodyti galetu g.gif O Milagra, kur ziurejo Asi idomu kelintu metu?Na nuo rugsejo vidurio betkokiu atveju prades reklamuot. Tikiuosi panos ateis ir i jusu kiema svente ir jus pamatysit savo seriala 4u.gif mane svente jau aplanke, bet Kuze jei rodys tai tikrai su malonumu paziuresiu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 09 02, 06:08)

Pasirodo aš laaaaabai pasiilgau Kuziejaus, nes jau senokai buvau žiūrėjus....taip gera pažiūrėjus šias kelias įgarsintas serijas... Vis dėl to šis serialas savo patrauklumo nepraranda, kad ir kiek aš jį bežiūrėčiau. Pasirodo didžiausias stebuklas yra paprastumas...

Dievaž, jei po Fatmagul nerodys LNK Kuziejaus, aš jų atsižadėsiu, ir nežiūrėsiu nieko per LNK, nesvarbu kad ir ką jie ten rodys!  mad.gif

drinks_cheers.gif kazkaip mintyse kai permeti matytus filmus, tai Kuzey tikrai kyla nostalgija....ir UM zinoma.Kai pradejau ziureti M ir B. Buvo kilus durna mintis, kad jis idomesnis uz KG, bet dabar galvoju, jog tikrai ne...

Raimusiuxxx ka dabar ziuri?
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 09 02, 07:49)

Raimusiuxxx ka dabar ziuri?

"Bescenoje vremia" dar ziuriu. Kazkaip tavo ir Milagros skonius mazdaug isivaizduoju, tai manau jums nepatiktu biggrin.gif ten daug dramu, tragediju, prasmingu zodziu, seimos santykiu, mazai aistringu meiliu seiliu. Zodziu mano skonio biggrin.gif abejoju, kad jums patiktu tongue.gif ir sezonai 3, daug labai seriju. Dar net neipusejau.
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 09 02, 01:51)
Pati ir atsakysiu, taip 66 jau yra, ryt reikės pažiūrėti... wub.gif

Jau zinau ka veiksiu siandien vakare bigsmile.gif

QUOTE(Mockava @ 2014 09 02, 05:08)
Na ką gi, ašarų norma išlieta šiandienai,  taigi dabar labai labai laukiu 67 ir po to aišku sekančių su Samsuno romantika

Sutinku su tavim eilini karta. Tikrai nepraranda. Beprotiskai geros serijos dabar prasideda. Labai laukiu ju vertimo. Ta scena kalejime tai ziurejau kokius milijona kartu ir dar tiek pat jauciu paziuresiu, kai vel ant jos uzsikabinsiu doh.gif lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Solidarizuosiuosi drinks_cheers.gif

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 02, 06:49)
O Milagra, kur ziurejo Asi idomu kelintu metu?

Senas jis, 2007, jei neklystu. Bet jis buvo topu topas tais metais, visus rekordus muse. Kuriuos paskui visus sumuse UM sekanciais metais biggrin.gif

QUOTE(lauravala @ 2014 09 02, 07:49)
kazkaip mintyse kai permeti matytus filmus, tai Kuzey tikrai kyla nostalgija....ir UM zinoma.Kai pradejau ziureti M ir B. Buvo kilus durna mintis, kad jis idomesnis uz KG, bet dabar galvoju, jog tikrai ne...

drinks_cheers.gif Ir man lygiai taip pat. Pamenu kaip mes sunkiai susidraugavom su Kuziejum. Taip dabar sunku rasti kazka geresnio. Taip, mane taip pat buvo suzavejus Meile ir bausme, bet ten buvo tik laikinas susizavejimas, o Kuziejus, pasirodo, Meile wub.gif biggrin.gif Na, Muratas man labai patinka, ta jo akiu kalba mane uzburia, as ji net ilgais plaukais Suskunlar "atkentejau" lotuliukas.gif, bet bendrai paemus, M ir B neprilygsta Kuzey Guney ne pro kur.

Papildyta:
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 02, 08:35)
"Bescenoje vremia" dar ziuriu. Kazkaip tavo ir Milagros skonius mazdaug isivaizduoju, tai manau jums nepatiktu  ten daug dramu, tragediju, prasmingu zodziu, seimos santykiu, mazai aistringu meiliu seiliu. Zodziu mano skonio abejoju, kad jums patiktu 

Tu kazkokia labai klaidinga nuomone apie mane susidarius, ziuriu biggrin.gif Nepatinka man meile seile. Taip, UM man labai patiko aistringos scenos, nes jos tikrai buvo beprotiskai aistringos, ziureciau ir ziureciau lotuliukas.gif cool.gif Bet Kuziejaus meile man irgi labai patiko, lygiai taip pat siurpuliukai kunu lakste ir pilve drugeliai plazdejo nuo tu zvilgsniu, nebyliu prisipazinimu. Ir tu prisipazinimu, kur zodis "meile" nebuvo garsiai istartas, bet tiesiog asaros kaupesi akyse net man, kietasirdei biggrin.gif Ta scena orouoste isvis nukritimas swoon.gif wub.gif man buvo sunku pamilti Dzemre, nes man ji nepatiko, bet pamilau ja. Jei susidare toks ispudis, kad as tik seiliu laukiu, kai cia pasisakydavau, tai buvo tiesiog emocijos, kad jiems vis kazkas sutrukdo. Ir dabar va ta pacia 65 serija ziuredama, mamele nudauzt norejau lotuliukas.gif Bet man uzteko ir to, kas buvo wub.gif Ech... Kuziejus wub.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti