QUOTE(Mockava @ 2014 09 02, 01:51)
Pati ir atsakysiu, taip 66 jau yra, ryt reikės pažiūrėti...
Jau zinau ka veiksiu siandien vakare
QUOTE(Mockava @ 2014 09 02, 05:08)
Na ką gi, ašarų norma išlieta šiandienai, taigi dabar labai labai laukiu 67 ir po to aišku sekančių su Samsuno romantika
Pasirodo aš laaaaabai pasiilgau Kuziejaus, nes jau senokai buvau žiūrėjus....taip gera pažiūrėjus šias kelias įgarsintas serijas... Vis dėl to šis serialas savo patrauklumo nepraranda, kad ir kiek aš jį bežiūrėčiau. Pasirodo didžiausias stebuklas yra paprastumas...
Dievaž, jei po Fatmagul nerodys LNK Kuziejaus, aš jų atsižadėsiu, ir nežiūrėsiu nieko per LNK, nesvarbu kad ir ką jie ten rodys!
Sutinku su tavim eilini karta. Tikrai nepraranda. Beprotiskai geros serijos dabar prasideda. Labai laukiu ju vertimo. Ta scena kalejime tai ziurejau kokius milijona kartu ir dar tiek pat jauciu paziuresiu, kai vel ant jos uzsikabinsiu
Solidarizuosiuosi
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 02, 06:49)
O Milagra, kur ziurejo Asi idomu kelintu metu?
Senas jis, 2007, jei neklystu. Bet jis buvo topu topas tais metais, visus rekordus muse. Kuriuos paskui visus sumuse UM sekanciais metais
QUOTE(lauravala @ 2014 09 02, 07:49)
kazkaip mintyse kai permeti matytus filmus, tai Kuzey tikrai kyla nostalgija....ir UM zinoma.Kai pradejau ziureti M ir B. Buvo kilus durna mintis, kad jis idomesnis uz KG, bet dabar galvoju, jog tikrai ne...
Ir man lygiai taip pat. Pamenu kaip mes sunkiai susidraugavom su Kuziejum. Taip dabar sunku rasti kazka geresnio. Taip, mane taip pat buvo suzavejus Meile ir bausme, bet ten buvo tik laikinas susizavejimas, o Kuziejus, pasirodo, Meile
Na, Muratas man labai patinka, ta jo akiu kalba mane uzburia, as ji net ilgais plaukais Suskunlar "atkentejau"
, bet bendrai paemus, M ir B neprilygsta Kuzey Guney ne pro kur.
Papildyta:
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 02, 08:35)
"Bescenoje vremia" dar ziuriu. Kazkaip tavo ir Milagros skonius mazdaug isivaizduoju, tai manau jums nepatiktu ten daug dramu, tragediju, prasmingu zodziu, seimos santykiu, mazai aistringu meiliu seiliu. Zodziu mano skonio abejoju, kad jums patiktu
Tu kazkokia labai klaidinga nuomone apie mane susidarius, ziuriu
Nepatinka man meile seile. Taip, UM man labai patiko aistringos scenos, nes jos tikrai buvo beprotiskai aistringos, ziureciau ir ziureciau
Bet Kuziejaus meile man irgi labai patiko, lygiai taip pat siurpuliukai kunu lakste ir pilve drugeliai plazdejo nuo tu zvilgsniu, nebyliu prisipazinimu. Ir tu prisipazinimu, kur zodis "meile" nebuvo garsiai istartas, bet tiesiog asaros kaupesi akyse net man, kietasirdei
Ta scena orouoste isvis nukritimas
man buvo sunku pamilti Dzemre, nes man ji nepatiko, bet pamilau ja. Jei susidare toks ispudis, kad as tik seiliu laukiu, kai cia pasisakydavau, tai buvo tiesiog emocijos, kad jiems vis kazkas sutrukdo. Ir dabar va ta pacia 65 serija ziuredama, mamele nudauzt norejau
Bet man uzteko ir to, kas buvo
Ech... Kuziejus