QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 26, 19:33)
Va man irgi serialo pirma dalis kazkaip idomesne buvo. Patiko man visa seimos santykiu problematika. Man apskritai serialas labiau patiko ne del meiles istorijos, o del tevu ir vaiku, broliu, artimuju santykiu parodymo.
O man patiko ir tas ir tas. T.y. realiai daugiau negu puse serialo buvo apie artimųjų santykius. Paskui tik viskas maždaug nurimo ir nusistovėjo, tada prasidėjo meilės reikalai (aišku Džemre persekiojo Kuzey dar neįpusėjus serialo
).
Man dar patiko vienas dalykas, kad praktiškai į kiekvieną personažą serialo kūrėjai leido pažvelgti kitu kampu. Gaila man buvo ir Kuzey Guney mamos vienu tarpu, gaila Barišo buvo, gaila ir Banu ir t.t. Ta prasme, kiekvienas iš jų turėjo savo vidinių demonų, bet kiekvienas iš jų buvo taip pat gyvenimo ne kartą pamokyti, kai kurie labai vieniši. Ypač kartais į Barišą gailą buvo žiūrėti. Beje, baigiau žiūrėti 70 seriją, tai dar ne viską žinau, kaip ten bus
Papildyta:
QUOTE(ewaldina @ 2014 06 26, 19:59)
Kalbant apie meilę tai ko gero reiktų pirma žiūrėt Kuzėjų o tada Uždraustą meilę. Kodėl? Todėl, kad Kuziejui Džemre ne gražuolė, ale kokia didelė širdis ir meilė, ir abipusė meilė kad ir per kančias. Bihter man žymiai gražesnė, bet pasiaukojimu vardan meilės ir meilės didumu tikrai nenusileidžia Džemre. Tik kaip žinom ta jos meilė nesulaukė tinkamo atsako. Kažin ar Džemre būtų užtekę jėgų mylėt Kuziejų ir paleist jį tarkim su.... Zeinep, Nors ji ir ne podukra, o pačiai toliau vaidint laimingą santuoką su Barišu.
Kieno meilė buvo stipresnė, manau, nevertina lyginti. Čia dar daug kas priklauso ir nuo žmogaus charakterio.
Jei Bihter būtų buvusi šiek tiek švelnesnė, pastoviai neprikaišiojusi Behliuliui jo bailumo, jei būtų buvusi ne tokia išdidi ir pripažinusi, kad negali be jo (ne tada, kai jau kelio atgal nebuvo), gal viskas būtų pasibaigę kitaip. Jei Behliulis nebūtų buvęs bailys, vėlgi-viskas būtų buvę kitaip.
Džemre tikrai kantriai ir ilgai kovojo dėl Kuzey, bet va kitokiomis priemonėmis nei Bihter. Kuzey bailys nebuvo, bet jei ne Džemre, jis tikrai nebūtų perlipęs to "Guney barjero".
Bet kas kurį labiau mylėjo... neaišku. Manau, meilė buvo tikra pas abi poras, tik va žmonės buvo skirtingi.