Įkraunama...
Įkraunama...

Kuzey Güney

As tikriausiai išprotėjau, bet vėl pradėjau Kuzey žiūrėt, lyg kitų serialų nebūtų smile.gif) nu bet kad Kurto reiks laukt milijoną metų, tai be Kivanc aš negaliu, bandžiau, mečiau, kitų ieškojau, bet... Geresnio neradau biggrin.gif O iš tikrųjų šitas serialas nerealus, vis tiek jis pats geriausias. Žiūriu ir žliumbiu, nors tik pradžia dar, dabar jau žliumbiu dėl to, kad žinau, kiek visko čia dar bus, ir kiek dar Kuziejui ir Džemre teks visko išgyvent, ir kiek daug tiesos, vertybių, žmogiškumo jų pokalbiuose, veiduose, žvilgsniuose verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalicka @ 2014 03 17, 21:59)
As tikriausiai išprotėjau, bet vėl pradėjau Kuzey žiūrėt, lyg kitų serialų nebūtų smile.gif) nu bet kad Kurto reiks laukt milijoną metų

Su tuo Kurtu dar visaip gali būt, antros serijos reitingai labai prasti, 16 vieta nieko gero nežada. Matyt, ne man vienai caro ruriko laikų Rusija nepatinka ir barzdylos biggrin.gif
Atsakyti
Nu bet ir įgarsinimas 62 serijos blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ką gi, laukiam lietuviško vertimo.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 04 02, 16:58)
Ką gi, laukiam lietuviško vertimo.... lotuliukas.gif

Nu laukiam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 03 19, 22:18)
Nu bet ir įgarsinimas 62 serijos  blink.gif  biggrin.gif

vaje radau draugiu, as ir ji ziuriu drinks_cheers.gif bet ziuriu igarsinimas 62, kiros subtitrai...
nemaciau, aciu mergaites linka normalu radau su vertimu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tulip: 04 balandžio 2014 - 20:03
QUOTE(tulip @ 2014 04 04, 19:59)
vaje radau draugiu, as ir ji ziuriu  drinks_cheers.gif  bet ziuriu igarsinimas 62, kiros subtitrai...
nemaciau, aciu mergaites linka normalu radau su vertimu  4u.gif

As jau jį gal penktą kartą žiūriu lotuliukas.gif kai įdeda naują seriją įgarsintą.
Atsakyti
Gal kas naujo pas Kuziejų? Nutilo visos...

user posted image
Atsakyti
Nieko nežinau, aš dabar pas jį biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 14 balandžio 2014 - 16:54
QUOTE(Milagra @ 2014 04 14, 17:44)
Nieko nežinau, aš dabar pas jį biggrin.gif
user posted image

As 19 val. pas ji eisiu biggrin.gif

Mockava,laukiam kada Kuzia isvers arba per tv rodys,juk prabalsavom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 04 14, 17:03)
Mockava,laukiam kada Kuzia isvers arba per tv rodys,juk prabalsavom  lotuliukas.gif

Aha, gal jau išvertė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 04 14, 10:03)
As 19 val. pas ji eisiu biggrin.gif

Mockava,laukiam kada Kuzia isvers arba per tv rodys,juk prabalsavom  lotuliukas.gif

O tai tu dar su lietuvisku vertimu nematei!!??? Aš jau iki pusės davariau!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Gražiai čia tai balandžio pirmai pasimauta, bet užtat vat, pasijuokt galima lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 14 balandžio 2014 - 17:20