Negaliu patikėti , bet pasirodo ir Dzemre gali būt graži, bet to reikėjo laukti iki pat 39 serijos. Turiu pripažinti, kad per GUnejo vestuves atrodė pasakiškai. Rytojui pasilikau 40 serija, kuri kaip suprantu bus asaringa iš rusiškų komentaru supratau, kad teks su ALi atsisveikint. TIk isduokit paslaptį ar Kuzejus iki pat galo liks toks mušeika-visad i galva pasiruošęs duot NErvina dėl to jis mane žiauriai. Beje, nors gyvenime esu teisybės ieškotoja, tačiau Giunejui visad randu pateisinimu Dažnai man jo taip gaila buna Kaip suprantu įvykių dar bus, tad tikiuosi gero laiko
Bus bus
O Guniejaus ir as negalejau taip vienareiksmiskai nuteisti. Gaila man jo buvo, nes maciau jame aplinkybiu auka.
O Guniejaus ir as negalejau taip vienareiksmiskai nuteisti. Gaila man jo buvo, nes maciau jame aplinkybiu auka.
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 02 28, 16:43)
Rytojui pasilikau 40 serija, kuri kaip suprantu bus asaringa
Siaubas! Net nenoriu pagalvoti apie šią seriją, nors jau net visų detalių neprisimenu, nes tik vieną kartą pro ašaras žiūrėjau, bet aš tikriausiai dar taip gyvenime neesu žliumbus dėl filmo herojaus....nuostabiai įtikinamai suvaidinta scena....
Man todėl ir neapsakomai patinka šis filmas, nes jame nėra visapusiškai neigiamų ar teigiamų herojų. Visiems galima rasti pateisinimų dėl neteisingų poelgių ir visi kažką gero savyje turi. Tiek Kuzey, tiek Guney, abiems tėvams, Džemre na ir visiems kitiems. Man net savotiškai vienu momentu tas nereikalingas Ferhatas patiko, gerbiau jo savotišką žaidimą su Kuzey, kažkokią savotišką pagarbą jis jautė šiam vaikiui, nors už Ali aš jam niekada neatleisiu... Oi graudi diena tavęs Raimusiuxxx laukia, bet gal be reikalo sužinojai kas įvyks, nes nebus to efekto, kokį aš patyriau, aš šventai tikėjau, kad viskas baigis gerai... Deja...
Oi graudi diena tavęs Raimusiuxxx laukia, bet gal be reikalo sužinojai kas įvyks, nes nebus to efekto, kokį aš patyriau, aš šventai tikėjau, kad viskas baigis gerai... Deja...
[/quote]
Nieko, aš visad mėgstu viska zinot iš anksto." Uždrausta meile "pirmiausia nuo pabaigos pradėjau žiūrėti, nes labai sudomino. Ir siaip turiu durna mada-visada filmu pabaigas iš anksto susizinot ir, kad ir kaip butu keista, bet paėmus knyga i rankas, pirmiausia visad pabaiga paskaitau
[/quote]
Nieko, aš visad mėgstu viska zinot iš anksto." Uždrausta meile "pirmiausia nuo pabaigos pradėjau žiūrėti, nes labai sudomino. Ir siaip turiu durna mada-visada filmu pabaigas iš anksto susizinot ir, kad ir kaip butu keista, bet paėmus knyga i rankas, pirmiausia visad pabaiga paskaitau
Turbūt čia aš viena būsiu balta varna, bet kaip mane ta Dzemre erzina. Nesuprantu, kaip gali vyras mylėt moterį, kuri ištisai jam ramybės neduoda. Biskeli mažiau listu i akis, pats tas Kuzejus atbegtu. Bet sekasi tiems Kivanc personazams- tiek dėl BEhliulio, tiek dėl Kuzejaus visos moteriskes merdejo Turbūt aš žiauri konservatorė, bet kažkaip man priimtiniau, kai ne tik moteris turi dėl vyro stengtis, bet ir jis, siek tiek, lai noro ir jėgų i ta meile ideda KAs dėl vaidybos, tai šiame seriale, man geriausiai vaidina tai Gunejus ir Chandan - cirkininke, uzknisanti žiauriai moteriškė, na bet įtikina iki kaulu smegenu Kuzejus man kartais per daug pasikeles atrodo BEje labai jau man simpatiškas tas BAnu naujasis brolelis
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 03 02, 05:59)
Turbūt čia aš viena būsiu balta varna, bet kaip mane ta Dzemre erzina.
Oi tikrai tu ne viena! Ji mane irgi laaaabai ilgai erzino, bet antroj daly manyje ivyko persilaužimas... Ir isgražėjo, ir jos tikslas suprantamas pasidarė.... Patikėk, jos dėka Kuziejus bus laimingas, jos užsispyrimas, valia ir tas įkyrumas jo smegenėles galvoti privertė... Net įdomu, kaip tau atrodys, ar iki galo ji tave erzins ar nuomonė pasikeis
Labai tikiuosi, kad pasikeis bus matyt, dar yra laiko
Sakykit ar greit paaiškės tikrasis FErhato žudikas? Kažkas lyg buvo rases, kad GUnejus bus čia pasidarbaves. BEt ar tiesos reiks iki galo laukti?NEkantri aš. Itariu, kad kažkur dar ta GIunejaus sąsaga, kuri yra pas SImai turėtų islisti Beje, iš kur ta taksista toki geruli istrauke O kas vargšui Burakui avarija sukėlė, tam neatleisiu
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 03 04, 23:17)
Sakykit ar greit paaiškės tikrasis FErhato žudikas? Kažkas lyg buvo rases, kad GUnejus bus čia pasidarbaves. BEt ar tiesos reiks iki galo laukti?NEkantri aš. Itariu, kad kažkur dar ta GIunejaus sąsaga, kuri yra pas SImai turėtų islisti Beje, iš kur ta taksista toki geruli istrauke O kas vargšui Burakui avarija sukėlė, tam neatleisiu
Realiai tai jis paaiškės tik paskutinėj serijoj
Na va sugebėjo šiandien numirti Gunejus, kuri butu galima pateisinti. Pagailo Banu, bet tik tiek, kad pati norėjo tokio vyro, tai dabar ir gavo " zolosko"( taip lyg ta Giuneju Barisas vadina).
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 03 12, 15:58)
Na va sugebėjo šiandien numirti Gunejus, kuri butu galima pateisinti. Pagailo Banu, bet tik tiek, kad pati norėjo tokio vyro, tai dabar ir gavo " zolosko"( taip lyg ta Giuneju Barisas vadina).
nu va kad nori.... Atrodo daugiau pateisinimų jo elgesiui jau neberandi? o Banu gaila, labai labai gaila.....